Česko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (3:1, 2:1)
Švýcarsko
Pátek 28.07.2017, 20:00Světové hry – Inline hokej • Semifinále
Partner:
     
    39:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je poslední tečka za dnešním zápasem! MICHAL ŠIMO trefuje prázdnou švýcarskou klec! Asistence: Pavel Strýček.
     
    38:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle by už měla být snad pojistka do finále! JAKUB CIK se dostal k puku na středu hrací plochy a tvrdou střelou zápěstím mířil nad vyrážečku švýcarského brankáře, jenž byl bezmocný. Asistence: Patrik Šebek.
     
    32:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl hodně smolný gól! Střela FABIENA MAIERA totiž mířila jen do zadního mantinelu, od něj se ale záhadně odrazila přímo do brusle Daniela Brabce a od ní za brankovou čáru. Asistence: Dario Kummer.
     
    17:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do dvoubrankového vedení! MICHAL ŠIMO se na pravé straně zmocnil puku po parádní nahrávce Šebka a už mu jen stačilo překonat Collauda, což učinil perfektně bekhendovou kličkou! Asistence: Patrik Šebek.
     
    15:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ale teď už to vyšlo! Tuhle přesilovku režíroval Patrik Šebek, který naprosto přesnou nahrávkou našel zcela osamoceného MARKA LOSKOTA, jenž z první trefil odkryté místo ve švýcarské brance! Asistence: Patrik Šebek.
     
    13:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Naprosto skvěle si teď počínal JAKUB CIK, který vystihl přihrávku švýcarského beka Häfligera, jenž trochu naivně posílal puk, byť žabičkou, přes střed hřiště. Cik pak už byl sám před švýcarským brankářem, kterého se mu dokázalo propálit a stav je tedy nerozhodný! Bez asistence.
     
    09:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcaři svojí přesilovku využili ihned po chvilce! Rychlou kombinaci nakonec zakončil STEFAN TSCHANNEN, který se z mezikruží opřel do puku vší silou a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Steiner.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 14. Cik, 16. Loskot (Šebek), 18. Šimo (Šebek), 39. Cik (Šebek), 40. Šimo (Strýček) – 10. Tschannen (Steiner), 33. Maier (Kummer)


    Česko: Brabec (Langer) – Cik, Zbořil, Strýček, Šebek, Malý, Roupec – Bernad, Přibyl, Šimo, Fiala, Rubeš, Loskot. Trenér: Tvrzník.
    Švýcarsko: Collaud (Zürcher) – Häfliger, Maier, Hürlimann, Bahar, Dietrich, Kummer – Wittwer, Savary, Steiner, Tschannen, Loosli, Zehnder. Trenér: Friedli.

    Rozhodčí: Mintsopoulos, Roschyn
    bahis siteleri