Česko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (3:1, 2:1)
Švýcarsko
Pátek 28.07.2017, 20:00Světové hry – Inline hokej • Semifinále
Partner:
     
    39:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je poslední tečka za dnešním zápasem! MICHAL ŠIMO trefuje prázdnou švýcarskou klec! Asistence: Pavel Strýček.
     
    38:30
    Švýcaři zkouší hru bez brankáře!
     
    38:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle by už měla být snad pojistka do finále! JAKUB CIK se dostal k puku na středu hrací plochy a tvrdou střelou zápěstím mířil nad vyrážečku švýcarského brankáře, jenž byl bezmocný. Asistence: Patrik Šebek.
     
    37:05
    Time-out pro Švýcarsko.
     
    35:00
    A po střele jednoho z českých hráčů zvoní tyč Collaudovy brány!
     
    33:44
    Jenže obrovská šance přišla na druhé straně! Wittwer mířil zcela sám na bránu Brabce, nakonec se mu ale nepodařilo zakončit podle představ.
     
    33:30
    Přesilovku si teď zahraje Česko. Dario Kummer dostan dvě minuty za hákování.
     
    32:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl hodně smolný gól! Střela FABIENA MAIERA totiž mířila jen do zadního mantinelu, od něj se ale záhadně odrazila přímo do brusle Daniela Brabce a od ní za brankovou čáru. Asistence: Dario Kummer.
     
    30:31
    Jenže je tu další trest. A opět pro Robina Malého. Tentokrát je poslán na dvě minuty za krosček. A tím, že se jedná o jeho třetí trest v zápase, dostává automaticky 10 minut osobní trest.
     
    29:22
    Wow! Vypadalo to, že Marek Loskot už nemá moc sil, ale dokázal ještě sám obejít v plné rychlosti švýcarského beka a poté zakončit, jenže trefil jen Collaudovu lapačku.
     
    28:15
    Teď se Brabec pořádně zapotil. Maierův projektil z půlky hřiště jen tak tak vyrazil a poté ještě musel zasahovat znovu, když k němu dojížděl další švýcarský hráč.
     
    25:19
    Ale budou se muset znovu bránit. Za držení si půjde na dvě minuty hlavu zchladit Robin Malý.
     
    19:40
    Před koncem prvního poločasu ještě velká šance Švýcarů, Wittwer byl sám před Brabcem, český gólman si ale připisuje důležitý zákrok!
     
    18:04
    Jenže Švýcarsko si zahraje přesilovku. Robin Malý dostává dvě minuty za držení.
     
    17:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do dvoubrankového vedení! MICHAL ŠIMO se na pravé straně zmocnil puku po parádní nahrávce Šebka a už mu jen stačilo překonat Collauda, což učinil perfektně bekhendovou kličkou! Asistence: Patrik Šebek.
     
    15:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ale teď už to vyšlo! Tuhle přesilovku režíroval Patrik Šebek, který naprosto přesnou nahrávkou našel zcela osamoceného MARKA LOSKOTA, jenž z první trefil odkryté místo ve švýcarské brance! Asistence: Patrik Šebek.
     
    14:36
    Time-out pro Česko.
     
    14:36
    A teď bude mít Česká republika navíc k dispozici přesilovku. Za hákování je potrestán Alain Bahar.
     
    13:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Naprosto skvěle si teď počínal JAKUB CIK, který vystihl přihrávku švýcarského beka Häfligera, jenž trochu naivně posílal puk, byť žabičkou, přes střed hřiště. Cik pak už byl sám před švýcarským brankářem, kterého se mu dokázalo propálit a stav je tedy nerozhodný! Bez asistence.
     
    11:02
    Česko by rádo odpovědělo, a to se málem povedlo Marku Loskotovi. U mantinelu vybojoval v souboji kotouč a řítil se sám na Collauda, kterého zkoušel překonat rychlou střelou, švýcarský brankář se však nachytat nenechal.
     
    09:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcaři svojí přesilovku využili ihned po chvilce! Rychlou kombinaci nakonec zakončil STEFAN TSCHANNEN, který se z mezikruží opřel do puku vší silou a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Steiner.
     
    09:36
    Uvidíme první početní výhodu. Češi se budou muset bránit, na trestnou lavici míří za nedovolené bránění David Roupec.
     
    07:00
    A další velká šance Česka! Opět u toho byl Marek Loskot, tentokrát jel se svým spoluhráčem v přečíslení dva na jednoho, ale jeho přihrávku na poslední chvíli vystihl švýcarský bek.
     
    05:58
    Patrik Šebek se skvěle vyhnul dvěma protihráčům a následně naservíroval přihrávku Marku Loskotovi, který se ocitl ve výborné šanci, ale minul švýcarskou svatyni!
     
    03:49
    A máme tu první velkou příležitost zápasu! Alain Bahar se ocitl sám před Danielem Brabcem a bekhendem nastřelil tyčku!

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 14. Cik, 16. Loskot (Šebek), 18. Šimo (Šebek), 39. Cik (Šebek), 40. Šimo (Strýček) – 10. Tschannen (Steiner), 33. Maier (Kummer)


    Česko: Brabec (Langer) – Cik, Zbořil, Strýček, Šebek, Malý, Roupec – Bernad, Přibyl, Šimo, Fiala, Rubeš, Loskot. Trenér: Tvrzník.
    Švýcarsko: Collaud (Zürcher) – Häfliger, Maier, Hürlimann, Bahar, Dietrich, Kummer – Wittwer, Savary, Steiner, Tschannen, Loosli, Zehnder. Trenér: Friedli.

    Rozhodčí: Mintsopoulos, Roschyn
    bahis siteleri