Manchester City – Tottenham 3:0 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 2:3 (kon.) | AS Řím – Juventus 1:1 (4:5 po pen.)
konec
Manchester City
3:0 (1:0)
Tottenham Hotspur
Neděle 30.07.2017, 00:05 • Nissan Stadium (Nashville) • International Champions Cup • USA
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Hezkou půlnoc přeji všem příznivcům kopané. Mezinárodní klubový šampionát International Champions Cup je v plném proudu a my dnes budeme sledovat další utkání, a sice mezi anglickými týmy Manchester City a Tottenham Hotspur.
     
    Manchester City

    Manchester City zatím na šampionátu odehrál dva zápasy. Nejprve se svým rivalem z Manchesteru United, se kterým prohrál 0:2. Následovalo utkání s hvězdným Realem Madrid, který ovšem tento turnaj hraje bez své největší hvězdy Cristiana Ronalda a dokázal si připsat první vítězství. Po sympatickém výkonu se zrodila výhra 4:1. Na svém kontě tak mají hráči Manchesteru City tři body a jsou v tabulce na pátém místě hned za svým dnešním soupeřem. Mají shodný počet bodů, Tottenham má jen lepší skóre a proto je čtvrtý.
     
    Tottenham Hotspur

    Tottenham Hotspur má za sebou také dva zápasy. V tom prvním porazil francouzský celek Paris Saint-Germain 4:2, pak ale přišla těsná prohra s AS Řím. Italský klub porazil Manchester City 3:2. V dnešním duelu tak půjde o prestižní souboj dvou anglických klubů, které se chtějí posutnout v tabulce o něco výše. Kdo se bude radovat z pokoření soupeře? Nebo zápas skončí smírně? Uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu utkaly naposledy letos v lednu a ze hřiště oba týmy odešly za nerozhodného stavu 2:2.
     
    Místo, kde se dnešní duel odehraje

    Zápas mezi Manchesterem City a Tottenhamem Hotspur se odehraje v americkém Nashvillu v Nissan Stadium, kde svá utkání hrají hráči amerického fotbalu Tennessee Titans v NFL a také univerzitní tým Tennessee State Tigers football, jenž nastupuje v NCAA. Kapacita tohoto stánku je 69 143 diváků. Bude tato naplněna a uvidíme souboj evropského fotbalu před zaplněnými tribunami?
    Nissan Stadium v Nasvillu

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Ederson – Kompany (C), Stones, Otamendi – Walker, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Danilo – Jesus, Sterling.

    Náhradníci: Muric, Grimshaw – Gündoğan, Agüero, Nasri, Mangala, Sané, Mendy, Roberts, Zinčenko, Y. Touré, Adorabioyo, Diaz, Latibeaudiere, Foden, Duhaney, Wilson.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Davies, Alderweireld, Vertonghen – Trippier, Dier, Dembélé, Winks – Eriksen, Alli – Kane.

    Náhradníci: Vorm, Whiteman, B. Austin – V. Janssen, N'Koudou, Onomah, Wimmer, Walker-Peters, Carter-Vickers, Georgiou, J. Brown, Oakley-Boothe, Miller, Dinzeyi.

    Rozhodčí: Bazakos – Garner, Heaterly (všichni USA).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání začalo, Manchester zleva doprava a ve světlemodrých dresech.
     
    1
    Sudí Bazakos neposoudil zákrok na jednoho z hráčů Tottenhamu jako špatný, a tak jde do útoku Manchester po pravé straně.
     
    1
    Pep Guardiola zamyšlený, pochopitelně ještě je čas na nějaké větší emoce.
     
    2
    Manchester vysunul svůj presink, soupeř ovšem i tak vhazoval z levé strany, načež Fernandinho fauloval těsně za polovinou hřiště.
     
    2
    Strašně nedůrazná a pasivní obrana City vyústila v zajímavou šanci z levé strany, ale Ederson dobře zmenšil úhel a zachránil Manchester od rychlé inkasované branky. Byl to Alli, kdo tváří v tvář neuspěl brankáři soupeře.
    2.
     
    3
    Těžiště hry se přesunulo na polovinu Tottenhamu, ale Kane se zatím v útočné fízi neprosadil.
     
    4
    Alderweireld si pomohl přihrávkou na stopera, ten naopak nahrál brankáři Llorisovi, francouzský gólman má za sebou první dotek s balonem.
     
    4
    Po autovém vhazování Danila z levé strany jsme viděli přímočarý útok Manchesteru, který je nyní na tahu.
     
    5
    Znovu Danilo tvořil na levés traně hru, ale první fáze útoku Manchesteru nebyla úspěšná. Nakonec to byl Vertonghen, kdo vybojoval pro Tottenham míč.
     
    5
    Poprvé nohama si zahrál také Ederson, Kane nenapadá rozehrávku brankáře Manchesteru City a tak následuje výhoz a levou stranu.
     
    6
    Ten ovšem nezachytil Otamendi, a tak po špatné spolupráci brankáře s bekem kombinuje Tottenham na vlastní polovině, konkrétně je to Vertonghen, kdo drží míč.
     
    6
    Alderweireld dobře odhadl centr z pravé strany a odvrátil balon do bezpečí, i tak mužstvo Pepa Guardioly zůstává u balonu.
     
    7
    Avšak Tottenham zcela překazil finální fázi soupeře na dvaceti metrech od branky Hotspur. Odbléhání branky Tottenhamu ovšme nemá konce.
     
    7
    Kane důrazný v útočné fázi, ale obrana City si jej pohlídala. Načež kontr Manchesteru začal od Edersona.
     
    8
    Trippier překazil útok soupeře, nakonec přihrál brankáři Lllorisovi, poté právě Trippier byl na začátku akce Tottenhamu na pravé straně.
     
    8
    A zase si nohama zahraje Lloris. Tottenham hodně zapojuje svého brankáře do kombinace na vlastní polovině.
     
    9
    Sterling centroval z levé strany, avšak tento centr nebyl přesný, a tak bude vhazovat Tottenham.
     
    9
    Sudí Bazakos neváhal a odpsíakl faul zezadu, když faulovaným hráčem byl Navas po souboji s Dembélém.
     
    10
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla krásná stadnardní situace rozehraná pravou nohou Kevina De Bruyna, na zadní tyči si seběhl JOHN STONES, který zakončil přímý kop Manchesteru rybičkou k levé tyči. 1:0.
    10. John STONES - 1:0
     
    12
    Tohle je branka, která vývoji utkání pomůže. Jinak se zatím hraje ve velkém tempu, oba týmy se snaží tvořit hru a jsou aktivní.
     
    12
    Tentokráte si Lloris zahrál nohama a rozehrál na pravou stranu, kde byl Trippier, obránce Tottenhamu neměl prostor na rozehrávku, a tak následovalo přenesení hry na levou stranu, kde outsider zápasu ztratil míč.
     
    13
    Kevin de Bruyne ukázal, jak má vypadat tah na branku, belgický záložník vyřešil finální fázi razantní střelou z dvaceti metrů levou nohou doprostřed branky Tottenhamu.
     
    14
    Dier fauloval na polovině hřiště, ale Manchester toho nijak nevyužil, nicméně nyní sledujeme dobrou přechodovou fázi City d útoku.
     
    14
    A také krásnou narážečku dvou hráčů City, načež přišlo zakončení nad branku soupeře.
     
    15
    Jesus dalším razantním projektilem provětral rukavice Llorise. Manchesteru výrazně pomohla vstřelená branka.
     
    15
    Ale tenhle zápas má parádní tempo. Je vidět, že obě mužstva jsou teprve na začátku sezony. To se třeba nedá srovnat s tím, co jsme viděli v podání jakéhokoliv českého týmu o víkendu, popř. v pohárech.
     
    16
    Celkem hodně je vidět v dresu Tottenhamu Trippier, teď to ovšem Manchester zkouší po pravé straně.
     
    17
    Krásná přihrávka po pravé straně, ale poté zakončení Sterlinga do boční sítě. Manchester má herně navrch poté, co se prosadil Stones.
     
    17
    Stones fauloval na polovině hřiště, kombinace Tottenhamu nebyla nějak jistá, balon nakonec skončil v ofsajdu na pravé straně, kde byl Trippier.
     
    18
    Aktivní presink Manchesteru si nevyžádal ztrátu Tottenhamu, následně si zahraje Lloris.
     
    18
    Teď už to Manchesteru vyšlo, ale Sterling neměl přehled o hře na pozici útočníka.
     
    19
    Llorisův výkop sice měl délku, ale byl nepřesný, následně na levé straně nedosáhl na balon Eriksen. Manchester bude vhazovat z pravé strany.
     
    19
    Jeden z hráčů Manchesteru šel hodně ochotně k zemi, ale sudí Bazakos správně neodpískal faul, takže Tottenham může pokračovat v kombinaci na polovině soupeře.
     
    20
    Na pravé straně nemohl tvořit hru Trippier, tohle je snadná práce pro Edersona, který má zatím méně práce než Lloris.
     
    21
    Zase krásná přechodová fáze Manchesteru, Sterling ale ve finále trošku zbrzdil útok Manchesteru, což neudělalo šťastným Guardiolu.
     
    21
    De Bruyne nebyl sobec a vyřešil situaci krásně přihrávkou na levou stranu, ale jeho spoluhráč ve snaze o zakončení k levé tyči pravou nohou svojí střelu špatně umístil.
     
    22
    Tottenham měl asi největší šanci v úvodu, ale momentálně se vše odehrává podle představ Manchesteru City.
     
    23
    Manchester v poklidu kombinuje na polovině hřiště, nakonec přenáší hru na levou stranu, kde Danilo vybojoval rohový kop po souboji s Trippierem.
     
    23
    Zřejmě David Silva rozehrál roh z levé strany, pro centr Sterlinga si došel brankář Lloris.
     
    24
    Eriksen se nesetkal s dobrým prvním dotekem, z kontru mohl zahrozit Jesus, ale byl v ofsajdu.
     
    24
    Lloris nejprve vyhnal své spoluhráče na polovinu soupeře, následně poslal míč na hrot útoku, ale k zakončení se zatím Tottenham nedostal.
     
    25
    Trippier si netroufl na souboj jeden na jednoho z pozice pravého beka, následovalo zbrklé odevzdání balonu do náruče Edersona.
     
    25
    A tak při kontru City pracoval Danilo na levé straně, balon se poté vrátil k brankáři Edersonovi.
     
    26
    Trippier získal balonu, poté byl Alli faulovaný Kompanym. Tottenham ovšem rozehrál standardní situaci nakrátko.
     
    27
    Vše se přesunulo k Llorisovi, ale jeho rozehrávka nebyla vůbec jistá, kapitán Tottenhamu bude vykopávat.
     
    27
    Manchester je daleko přímočařejší v útočné fázi a má daleko jednodušší přechod do útoku. Teď získal favorit zápasu balon poměrně velice snadno.
     
    28
    Danilo vhazoval z levé strany, následně se prezentoval parádní rychlostí, ale podle sudího Bazakose nebyl faulovaný zezadu bránícím hráčem soupeře.
     
    28
    Kane faulovaný a Tottenham má k dispozici zajímavou standardní situaci z levé strany poté, co se proti fotbalovým pravidlům provinil David Silva.
     
    29
    Světový zákrok Edersona! Eriksenova pravá noha střílela z pětadvaceti metrů do levého rohu branky soupeře, ale Brazilec vytáhl krásný zásah!
    29.
     
    30
    Což byla asi největší šance v zápase mužstva, které momenátlně kombinuje na polovině hřiště.
     
    30
    Kevin De Bruyne neměl moc šancí, jak projít přes bránícího soupeře, ale tak alespoň o něj otřel balon a vybojoval autové vhazování z levé strany.
     
    31
    V Nashvillu panuje zřejmě velké horko, a tak dává sudí Bazakos hráčům pauzu na občerstvení.
     
    33
    Danilo vhazoval z levé strany, následně si bek Manchesteru vyměnil se spoluhráčem. City kombinují na vlastní polovině.
     
    33
    Lloris dobře přečetl akci City po pravé straně a včas vystartoval z branky pro balon. Následovala rozehrávka nakrátko v podání kapitána Tottenhamu.
     
    34
    Kane byl zřejmě faulovaný na levé straně, ale i tak dostal míč pod sebe na Eriksena, následoval centr na zadní tyč, ale Manchester se ubránil Kompanym.
     
    35
    Ederson vykopl balon, následně se k míči dostal Trippier na pozici pravého beka, kombinace Tottenhamu skončila faulem Otamendiho.
     
    36
    Otamendi se tam ještě pošťuchoval s Allim, ale sudí Bazakos nepotrestá ani jednoho hráče žlutou kartou.
     
    36
    Ofsajd zastavil akci mužstva trenéra Guardioly. To se prezentovalo kontrem po pravé straně, ale soupeř se snadno dostal k míči.
     
    37
    Kevin De Bruyne nahrál na levou stranu na Danila, posléze míč obdržel belgický fotbalista, ale Tottenham dobře zhustil prostor kolem šestnáctky.
     
    37
    S velkou lehkostí a přesností kombinuje mužstvo kouče Guardioly na polovině hřiště, u míče je momentálně Danilo.
     
    38
    Sudí Bazakos nechal správně Manchesteru výhodu, ale favorit zápasu toho nevyužil k zakončení.Vhazovat ovšem budou právě City z pravé strany.
     
    39
    Celkem dost místa měl Manchester ke své kombinaci, nakonec si za obranu soupeře naběhl Jesus, ale pouze těsně nedosáhl na centr Walkera z pravé strany.
     
    40
    Eriksen se bil jako lev v předfinální fázi, ale proti dvěma soupeřům neměl moc šancí na úspěch. Míč už je u Llorise.
     
    40
    Moc hezky vypadala akce Tottenhamu, jenže Kane byl podle názoru pomezního rozhodčího v ofsajdu, opakované záběry ukazují, že to bylo rozhodnutí správné.
     
    41
    Otamendi tvořil hru, těžiště hry při útoku Manchesteru bylo na levé straně, kde jsme mohli vidět také Silvu, jehož centr z levé strany ovšem pouze prosvištěl šestnáctkou soupeře.
     
    42
    Lloris se nemusel potýkat s presinkem Manchesteru, ale na polovině hřiště přišla ztráta Tottenhamu.
     
    42
    Manchester kontroluje v posledních minutách poté, co sudí Bazakos nechal hráč občerstvit, průběh zápasu a má územní převahu.
     
    43
    Fernandinho na Jesuse na pravé straně, ten se nakonec zbavil bárnícího hráče, ale střela neměla potřebnou razanci, takže celkem snadný zákrok pro Llorise.
     
    43
    Kane fauloval Otamendiho zezadu přímo před zraky pomezního rozhodčího.
     
    44
    Manchester zrychlil hru po pravé straně, jeden z hráčů City centroval na zadní tyč, kde byl Danilo. Bývalý hráč Realu Madrid připravil přihrávkou pod sebe pozici pro střelu Sterlinga. Ta měla jít k pravé tyči, ale Lloris podržel svůj tým.
     
    45
    Pokus Davida Silvy z dvaceti metrů přistál uprostřed branky kde byl Lloris. Tottenham si balonu moc dlouho neužil vinou dobrého presinku City.
     
    45
    Situace tři na tři nekončí brankou. Eriksen to vyřešil krásně kolmicí mezi dvěma hráči, na kterou si naběhl Kane, ale ten měl celkem málo prostoru na zakončení, takže trefil Edersona po krásném brejku Tottenhamu.
     
    45+1
    Tak tohle je neskutečné, co teď spálil Manchester. Kevin De Bruyne přihrával v hokejové situaci dva na jednoho z pravé strany. Jesus se mohl zeptat Llorise na umístění střely, snažil se o střelu do protipohybu brankáře Tottenhamu, jenže balon šel vedle pravé tyče.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase vede Manchester 1:0. Svěřenci Pepa Guardioly měli více šancí. Jediná branka jinak velice zajímavého úvodního dějství přišla, když De Bruyne odcentroval z pravé strany při standardní situaci, na zadní tyči zakončil rybičkou k levé tyči John Stones. Manchester měl herně navrch, ale v závěru mohl soupeř srovnat, když po přihrávce Eriksena trefil Kane Edersona. Je to opravdu parádní zápas ve skvělém tempu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Hugo Lloris, přichází Michel Vorm.
     
    46
    Tottenham kombinuje, Manchester je aktivní, co se týče presink, asi takhle vypadá první minuta druhé půle.
     
    46
    Eriksen to celé začal, Tottenham byl důrazný před Edersonem, avšak zatím nezakončil.
     
    47
    Již podruhé se s balonem setkal Vorm, neměl potíže s rozehrávkou, jeho rozehrávka nohama nebyla špatná, jenže daleko horší bylo počnání Daviese na levé straně, aut pro soupeře.
     
    48
    Vše podstatné se přesunulo opět k Vormovi, ale jeho spoluhráči nebyli úspěšní středem hřiště.
     
    48
    Už to vypadalo, že se Jesus na pravé straně ukličkuje, nakonec proti Silovovi zasáhl ve skluzu Alderweireld.
     
    48
    Fernandinho se postavil do role jakéhosi dirigenta kombinace Manchesteru. Vše skončilo nepříjemným skákavým centrem Walkera z pravé strany do náruče Vorma.
     
    49
    Silva si připomněl hodiny tělocviku, když naskočil na Trippiera jako na kozu. Tohle nebylo zrovna nejšikovnější.
     
    50
    Kevin De Bruyne to celé začal, Jesus to celé ukončil po třech sekundách postavením do ofsajdové pasti Tottenhamu.
     
    51
    Asi jako žralok proti kořisti vystartoval Vorm proti balonu ze své branky, vynikající start na míč v podání brankáře Tottenhamu překazil plány Manchesteru.
     
    51
    Že se fotbal dá hrát jednoduše a také se dá lehce přejít do útoku předvedli hráči Manchesteru po levé straně. Což o to, vůle Danila o poznání trávníku v šestnáctce soupeře byla, ale pochopení rozhodčí Bazakose nikoliv.
     
    52
    Trošku nesmyslně nohou napřed do osobního souboje šel jeden z hráčů City proti Eriksenovi na polovině hřiště.
     
    53
    Kevin De Bruyne dohrával trošku nesmyslně zezadu Diera. Ten mu jasně a zblízka vysvětlit, že takhle to tedy nepůjde. Velice zajímavou diskusi (zřejmě) s velice zajímavým slovníkem z obou stran uklidnili až hráči Tottenhamu.
     
    54
    Alli se stal obětí přestupku City na polovině Tottenhamu, zatímco outsider zápasu bude střídat.
     
    54
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Georges-Kévin N'Koudou.
     
    55
    Kompany ukázal, že to v něm trošku vře. A tak to přehnal s agresivitou v souboji s Allim. Sudímu Bazakosovi nezbylo než vytáhnout žlutou kartu.
     
    55
    Ederson si ovšem dobře postavil zeď z dvou cihel, rozehrávající hráč tu jednu trefil. I tak zůstává Tottenham u balonu, konkrétně je to Davies.
     
    56
    Tenhle fotbal nenudí. O tom žádná. Kane faulovaný. Poté se zase hráči baví, diskutují. Emoce jsou tím, co nabízí druhý poločas měrou vrchovatou.
     
    57
    Znovu Ederson dobře postavil zeď, protože jeho spoluhráči vyskočili a zablokovali pokus Eriksena. Při kontru možná fauloval Davies.
     
    57
    Sudí Bazakos se ve druhém poločase rozhodně nenudí, je takový ten klasický anglický fotbal s plným množstvím střetů, osobních soubojů.
     
    58
    Každopádně, herní projev obou mužstev ve druhém poločase je vynikající. Stejně tak jako úroveň tohoto souboje.
     
    59
    Ne, tohle rozhodně nevypadá jako nějaký srandamač. Obě mužstva berou tento duel skutečně vážně.
     
    59
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Vincent Kompany, přichází Eliaquim Mangala.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází David Silva, přichází Phil Foden.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Samir Nasri.
     
    60
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernandinho, přichází Yaya Touré.
     
    60
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Gabriel Jesus, přichází Sergio Agüero.
     
    61
    Každopádně se Tottenham zatím nedostal ve druhém poločase do vážnější šance, momentálně t Manchester zkusil po pravé straně, ale na centr nedosáhl Aguero.
     
    62
    Touré pokračoval v domácím tažení na brankz Vorma, teď mají hráči Manchesteru hodně místa na kombinaci.
     
    62
    Centr z levé strany měl ovšem k ideálu hodně daleko, a tak Tottenham může zapojit Vorma do své kombinace, respektive první fáze útoku.
     
    63
    Jenže vše skončilo po pár sekundách, naprosto parádní práce Manchesteru po ztrátě míče a těžiště hry je tím pádem na pravé straně.
     
    65
    Teď vládl velký zmatek před Vormem a dle všeho Sergio Aguero trefil levou tyč branky Totttenhamu, následně několik hráčů City doráželo bez kýženého úspěchu v podobě balonu v síti soupeře.
     
    66
    Ofsajd přerušil akci Manchesteru. Následně se Tottenham neprosadil přes pravou stranu, a tak si mohl v poklidu zahrát Ederson.
     
    67
    N´Koudou byl tím, kdo se zapojil do kombinace Tottenhamu, na levé straně byl nakonec ovšem hráč outsider zápasu v ofsajdu.
     
    67
    Dnešní zápas ukazuje, že využívat brankáře při své kombinaci je zcela normální a dnes již týmy nutně potřebují, aby jejich gólman měl dobrou práci nohama.
     
    68
    Sergio Aguero měl snad kilometr prostoru k zakončení, bránící hráč k němu přistoupil hodně nedůrazně, a tak Argentinec střílel levou nohou do levé tyče z pravé strany!
     
    69
    Kane se stáhl na pozici záložníka, tím pádem se zrychlila počáteční fáze útoku Tottenhamu, jenže všichni hráči City jsou za balonem.
     
    69
    Davies to nevydržel a z levé strany poslal míč levou nohou křížem vedle pravé tyče. Balon byl tečovaný na roh.
     
    70
    Po rohovém kopu bylo před Edersonem hodně rušno, protože na zadní tyči byl zcela volný Alli, brazilský brankář City dobře zmenšil úhel, navíc byl soupeř v ofsajdu.
     
    70
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Vincent Janssen.
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Jan Vertonghen, přichází Kevin Wimmer.
     
    71
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Tashan Oakley-Boothe.
     
    71
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Kieran Trippier, přichází Kyle Walker-Peters.
     
    71
    Edersonův výkop nebyl přesný, a tak N´Koudou nahrál na levou stranu na Kanea, ten si ovšem s přeností vůbec nepotykal a po dvou dotecích s míčem ztratil hrací předmět.
     
    Dnešní utkání sleduje 56 232 diváků.
     
    72
    Naprosto parádní zápas sledujeme. Fantastické tempo z obou stran. Fanoušci si asi přejí pokračování v podobě penaltového rostřelu, který by nastal v případě remízy po devadesáti minutách.
     
    73
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Jenže svěřenci Pepa Guardioly tuto variantu nechtějí. Samir Nasri zrychlil hru přihrávkou na levou stranu na RAHEEMA STERLINGA, ten strašně snadno utekl Daviesovi, brankář Vorm vůbec nereagoval na celkem slabou střelu k levé tyči. 2:0.
    73. Raheem STERLING - 2:0
     
    74
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Danilo, přichází Leroy Sané.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází John Stones, přichází Tosin Adorabioyo.
     
    75
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kyle Walker, přichází Demeaco Duhaney.
     
    75
    N´Koudou se nedostal přes bránícího hráče na levé straně, následně jde do útoku Manchester.
     
    75
    Svěřenci Pepa Guardioly zpomalili hru a nakonec si pomohli přihrávkou na Edersona. Posléze přišla ztráta na polovině hřiště.
     
    76
    Moc hezká akce Tottenhamu po levé straně, ale Janssen tak trošku prováhal moment na zakončení, nejprve přišel skluz Jesuse, poté už byl připravený Ederson.
     
    77
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází John Stones, přichází Tosin Adorabioyo.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kyle Walker, přichází Demeaco Duhaney.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Brahim Diaz.
     
    77
    Rozhodčí Bazakos nechal hráče občerstvit.
     
    79
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Brahim Diaz.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ederson, přichází Arijanet Muric.
     
    80
    N´Koudou byl faulovaný, Janssen byl aktivní v útočné fázi, ale zatím se Tottenham neprosadil.
     
    81
    Eriksen střílel, ale Ederson předvedl vynikající zákork, Tottenham zůstává u míče.
     
    82
    Jeden z hráčů Tottenhamu si seběhl za obranu soupeře, ale faulovaný podle sudího Bazakose nebyl.
     
    82
    Manchester dobře kombinuje na vlastní polovině, City potřebují uklidnit hru, protože v posledních minutách má soupeř herně navrch.
     
    82
    Nakonec jeden z hráčů City zrychlil hru po levé straně, Aguero centroval, na přední tyči ovšem před Saném byl ještě připravený Vorm.
     
    83
    Krásná kolmice na Eriksena za obranu City, ale Ederson byl u míče dříve než dánský fotbalista.
     
    83
    N´Koudou se nedostal k míči na levé straně v první fázi útoku Tottenhamu, nakonec ovše právě on vybojoval roh z levé strany.
     
    84
    Krásný presink N´Koudoua přinesl zisk balonu pro Tottenham, celý kontr outsidera zápasu začne od Vorma.
     
    85
    Jenže končí tak trošku zbytečnou ztrátou Daviese na pozici levého beka, Manchester může kombinovat.
     
    86
    Tottenhamu už moc času na srovnání nezbývá, nyní navíc přišel tento tým o balon, do útoku se žene Sané po levé straně.
     
    86
    Sané šel k zemi a vypadalo to na zajímavou standardní situaci City, pomezní rozhodčí ovšem dobře zasáhl do hry. Těsný ofsajd.
     
    87
    Eriksen byl faulovaný zezadu, dánský fotbalista se nedokázal pořádně zpevnit. Tottenham už ale musí pospíchat.
     
    87
    A rozhodně mu nepomůže, že Walker-Peters byl v ofsajdu na pravé straně, City nikam nepospíchají a snaží se rozehrát nakrátko.
     
    88
    Janssen se mohl stát hrdinou. Tottenhamský fotbalista byl vzad k brance, ale jedním dotekem si přehodil bránícího hráče, následně ovšem krásný gól překazil skokem Muric!
     
    89
    Manchester kombinoval, ale měl to složité na polovině hřiště, ovšem i tak se dotal k akci po levé straně, když dobře pracoval Nasri.
     
    90
    Teď je Manchester tím, kdo má poslední sekundy pod kontrolou. Navíc mají svěřenci Pepa Guardioly rohový kop z levé strany.
     
    90+1
    Ten byl rozehraný nakrátko, centrem na zadní tyč se Manchester nedostal k zakončení.
     
    90+1
    Sudí Bazakos nastavuje tři minuty.
     
    90+1
    Aguero s Nasrim drží míč, teď se Tottenham vůbec nemůže dostat k balonu. Hraje se na polovině soupeře Manchsteru.
     
    90+2
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Nejprve Nasri nahrál na pravou stranu, poté Francouz ve službách City se snažil prostřelit obranný blok soupeře, Vorm vyrazil první střelu. Ale poté BRAHIM DIAZ zakončoval nad nohou brankáře Tottenhamu do pravé poloviny branky Hotspur.
    90+2. Brahim DIAZ - 3:0
     
    90+3
    Tottenham kombinuje na polovině Manchesteru, al je jisté, že svěřenci Pepa Guardioly tento zápas vyhrají.
     
    90+4
    Ještě se do kombinace zapojil brankář Vorm.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Manchester City poráží v krásném zápase Tottenham 3:0. Opravdu prvotřídní souboj dvou anglických týmů, který se hrál v parádním tempu. Tohle nemělo chybu. Svěřenci Pepa Guardioly měli herně navrch zejména v prvním poločase. Největší šanci Hotspur měl asi v prvním poločase Kane, ve druhé půli se oba týmy snažily tvořit hru. Šance střídala šanci. Manchester si ale pohlídal závěr zápasu. Tou dobou se soupeř nedostal k ničemu podstatnějšímu. (02:15:37)

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Stones (De Bruyne), 73. Sterling (Nasri), 90+2. Diaz

    Karty:   55. Kompany (MAC)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:8. Fauly: 13:5.
    Manchester City: Ederson (79. Muric) – Kompany (C) (59. Mangala), Stones (74. Adorabioyo), Otamendi – Walker (75. Duhaney), De Bruyne (59. Nasri), Fernandinho (60. Y. Touré), Silva (59. Foden), Danilo (74. Sané) – Jesus (60. Agüero), Sterling (79. Diaz).
    Náhradníci: Muric, Grimshaw – Gündoğan, Agüero, Nasri, Mangala, Sané, Mendy, Roberts, Zinčenko, Y. Touré, Adorabioyo, Diaz, Latibeaudiere, Foden, Duhaney, Wilson.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) (46. Vorm) – Davies, Alderweireld, Vertonghen (70. Wimmer) – Trippier (71. Walker-Peters), Dier, Dembélé (54. N'Koudou), Winks (71. Oakley-Boothe) – Eriksen, Alli (70. V. Janssen) – Kane.
    Náhradníci: Vorm, Whiteman, B. Austin – V. Janssen, N'Koudou, Onomah, Wimmer, Walker-Peters, Carter-Vickers, Georgiou, J. Brown, Oakley-Boothe, Miller, Dinzeyi.

    Rozhodčí: Bazakos – Garner, Heaterly (všichni USA)

    Diváci: 56 232
    bahis siteleri