Ostrava – Olomouc 0:4 (kon.) | Jihlava – Brno 2:2 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
0:4 (0:2)
SK Sigma Olomouc
Neděle 30.07.2017, 10:30 • Sportovní areál, Vřesina • Juniorská liga – Morava • 1. kolo
     
    90
    Žlutou kartu dostává David Nízký (SK Sigma Olomouc).
     
    88
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Madrelius Antonio Urquiola Romero, přichází Martin Vybíral.
     
    85
    Ani po střele Josefa Celby se Ostrava branky nedočkala! Střelu baníkovského hráče po zemi na zadní tyč zastavil skvělým zásahem Denis Gröger.
     
    81
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro domácí debakl! PATRIK VOLESKÝ se vyhnul ofsajdovému postavení a po přihrávce od svého spoluhráče postupoval z boku na bránu Baníku. Následně vyslal tvrdou křižnou ránu, která zapadla přesně na zadní tyč ostravské brány.
     
    81
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Martin Antl, přichází Jiří Sláma.
     
    79
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Matěj Helešic, přichází Alexandr Holec.
     
    72
    Vzápětí další šance Baníku a znovu to není branka! Tentokrát to byl Dominik Mládek, který z malého vápna nastřelil pouze hostujícího brankáře, který si tak v krátkém časovém úseku připsal druhý fantastický zákrok.
     
    70
    Ani z této akce Ostrava nedokázala snížit! Po pěkné kombinaci na levé straně se dostal do zakončení nikým nehlídaný Ondřej Šašinka. Jeho střelu z hranice penalty ovšem reflexivním zákrokem zneškodnil Denis Gröger.
     
    67
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Tomáš Mičola, přichází Aleš Mooc.
     
    65
    Trestuhodně sám se ocitl na hranici penaltového puntíku Roman Bala! Jeho hlavička ke smůle Sigmy mířila těsně vedle ostravské brány.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Tomáš Mičola (FC Baník Ostrava).
     
    59
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Štefan Danis, přichází Pavel Zifčák.

    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Ladislav Hejl, přichází Robert Russmann.
     
    58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní už je prostupnost ostravské obrany potrestána! MADRELIUS ANTONIO URQUIOLA ROMERO navedl míč ze středu hřiště do pravé strany pokutového území, přesprintoval svého strážce a následně prostřelil Martin Šustra v braně Baníku..
     
    58
    Ani teď to není třetí branka pro Sigmu! Patrik Voleský zakončil pohlednou akci svého týmu průnikem do šestnáctky, odkud však bránu trestuhodně přestřelil.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Martin Antl (SK Sigma Olomouc).
     
    53
    Jakub Bolf neproměnil velkou šanci! Po přihrávce z pravé strany se na rohu malého vápna dostal do zakončení, ale nastřelil pouze dobře vybíhajícího hostujícího brankáře.
     
    49
    Velmi nebezpečný přímý kop rozehrál Šašinka na svého spoluhráče, jehož střela byla zablokovaná. Do rychlého brejku poté spěchala Sigma. Romerův pokus však byl sražen domácím zadákem a poté míč Šustr bez problémů ukryl do rukavic.
     
    48
    A s Baníkem to mohlo vypadat po této akci všelijak! Romero postupoval úplně sám na bránu Ostravy, ale po naznačení se dostal příliš blízko Šustrovi, který jeho průnik zlikvidoval. Následnou slabou dorážkou minul Voleský bránu.
     
    43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma krátce před poločasem udeřila podruhé a vede již o dva góly! Hosté měli k dispozici přímý volný kop z pětadvaceti metrů, k jehož exekuci se postavil ŠTEFAN DANIS. Olomoucký fotbalista nádhernou střelou na bližší tyč překonává Šustra, který plachtil vzduchem marně.
     
    43
    Pohledná akce Baníku nekončí brankou. Centr z levé strany našel na hranici penalty Ondřeje Kubíka, jenž svou hlavičkou pořádně protáhl Denise Grögera.
     
    21
    Vzápětí však mohlo být vyrovnáno! Tomáš Mičola se prosmýkl do šestnáctky a svým centrem vybídl z ideální pozici nabíhajícího Jakuba Bolfa. Ten ovšem z hranice malého vápna prudkou hlavičkou minul bránu Sigmy.
     
    17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma z první větší šance dokázala vstřelit vedoucí gól! Romerův nadýchaný centr z pravé strany našel na zadní tyči ROMANA BALU, který křižnou hlavičkou překonal Marina Šustra.

    Radomír Fukala

    Branky: 17. Bala, 43. Danis, 58. Romero, 81. Voleský

    Karty:   64. Mičola (OVA) – 56. Antl (OLO), 90. Nízký (OLO)


    FC Baník Ostrava: Šustr – Helešic (79. Holec), Novák, Mičola (67. Mooc), Bolf (C), Hejl (59. Russmann), Mládek, O. Šašinka, Dendis, Celba, Kubík
    Náhradníci: Matějka – Holec, Russmann, Mooc

    SK Sigma Olomouc: Gröger – Juráš, Štěrba, Nízký, Romero (88. Vybíral), Antl (81. Sláma), Voleský, Danis (60. Zifčák), Kiška, Krayzel, Bala (C)
    Náhradníci: Machalický – Sláma, Vybíral, Zifčák

    Rozhodčí: Mikyska – Podaný, Polák

    Diváci: 300
    bahis siteleri