Olomouc – Pardubice 3:5 (kon.) | Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Písek 1:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 03.08.2017, 12:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:38
    Adam Spálovský (OLO) však nakonec svůj tým ještě oslabí, jeho proviněním bylo sevření puku rukou.
     
    59:24
    Olomoucké čeká ještě na konci třetí třetiny jedna přesilovka, Adam Novotný (PCE) si půjde sednout za hrubost.
     
    55:06
    Jakub Machač (PCE) se v této chvíli ale bude muset klidit z kluziště, po faulu na unikající olomoucké forvardy si půjde odsedět dvouminutový trest za podražení.
     
    51:38
    Mert se tlačil do šance, jenomže těsně před tím jej stačil hákovat Ludvík Rutar (OLO). Domácí tak čeká po dlouhé době oslabení.
     
    49:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ještě kontrují! Po rychlém úniku po levém křídle se do jednoznačné příležitosti protlačil ADAM SPÁLOVSKÝ, jenž se jednoduchou kličkou dostal ke střelbě. Puk zamířil přímo do pravé šibenice. Asistence: Jan Beier, Vítězslav Beutl.
     
    47:16
    Roubal se snažil taktéž o brankový zápis, jenže proti tomu byl olomoucký golman. Galuška se výborným zákrokem lapačkou postaral o rázné ukončení akce.
     
    45:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo každou chybu trestá! Po neproměněné tutovce se okamžitě Pardubičtí vydali na rychlé přečíslení, které jednoduchou stahovačkou proměnil v pátý gól svého týmu JAKUB MACHAČ. Galuška znovu bez větší šance na zákrok. Asistence: Michal Pochobradský.
     
    45:45
    Szturc zachytil unikající puk na poslední chvíli na modré čáře, jeho rána zřejmě škrtla o horní tyč!
     
    30:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice už vedou o dvě branky! Po přečíslení po pravé straně zvolil JAKUB MACHAČ nejjednodušší řešení, jaké v této situaci mohl. Přízemní střele na vzdálenější tyčku Galušku zřejmě tak překvapila, že na zákrok byl už krátký. Asistence: Matěj Štefka.
     
    28:52
    Husták s Pěchou se natlačili do prostoru před pardubickou bránou, jenomže zde jejich akce skončila. Po vzájemném nedorozumění tak o kotouč přišli.
     
    27:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je tady obrat! Dynamo se poprvé v zápase dostává do vedení, když se po přečíslení dostal do výborně zvoleného střeleckého místa FILIP ROUBAL. Galuška se i přes velkou snahu mužem činu nestal, puk mu totiž proletěl mezírkou mezi betony. Asistence: Jan Černý, Adam Novotný.
     
    24:28
    Štefka znovu ukázal své technické dovednosti, když se i pod tlakem tří protihráčů dokázal dostat do střelecké pozice. Galuška však bezchybným zákrokem drží olomoucké šance na dobrý výsledek.
     
    22:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno! Po lehké individuální chybě se po k puku dostal MATĚJ ŠTEFKA, který si už tváří tvář Galuškovi bez problému poradil. Asistence: Jakub Machač.
     
    20:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Na střelu od modré v podání MARTINA PĚCHY totiž pardubický Špírek nedosáhl i když měl nepochybnou snahu. Puk však zapadl těsně na jeho rameno. Asistence: Josef Podlaha, Adam Spalovský
     
    17:19
    Olomouc dostane k dispozici dvojnásobnou početní výhodu, po faulu v rohu kluziště jde na trestnou lavici Jakub Mert (PCE).
     
    17:10
    Dynamo si připisuje dost zbytečnou chybu, neboť po špatném střídání nabízí možnost přesilovky svému soupeři. Trest si odpyká Jakub Machač (PCE).
     
    13:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Olomoučtí se ve čtyřčlenném bloku dlouhou dobu drželi a nedávali hostům šance na střelbu. Jedna z první přesnějších dělovek však už prošla, jejím autorem pak byl LUKÁŠ ZUKAL. Puk proletěl po jeho pokusu přímo do šibenice. Asistence: Jan Černý, Adam Novotný.
     
    12:09
    Domácí čeká dnešní druhé oslabení, Miroslav Kuba (OLO) si půjde za taktický faul odsedět menší trest. Sud jeho zákrok vyhodnotili jako podražení.
     
    10:19
    Roubal ukázal parádní přehled, když se zčistajasna zjevil před domácí klecí, Galuška však akrobatickým zákrokem vytěsnil lapačkou puk alespoň mimo brankoviště. S ostatní prací si už pak poradili olomoučtí beci.
     
    08:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po rychlé akci po levém křídle se pokoušel o teč nejprve Pěcha, jenže Špírek proti němu ještě předvedl excelentní zákrok. K vyraženému puku se nicméně o malou chvíli později dostal JOSEF PODLAHA, na jehož ránu už pardubický strážce brankoviště nedosáhl. Asistence: Martin Pěcha.
     
    05:22
    Kuba s Pěchou vyrazili na ofenzivní výlet, avšak své přečíslení dvou proti jednomu nezakončili brankou. Výborný Špírek totiž jejich střely vykryl, dorážka Podlahy pak už navíc byla po přerušení hry.
     
    03:01
    Žouželka měl obrovskou šanci před Galuškovou bránou, když dostal excelentní přihrávku od Zukala. Olomoucký golman však díky výbornému přesunu po brankové čáře zabránil jasné brance.
     
    02:11
    Na řadu přichází první přesilovka Pardubic, Jan Beier (OLO) se totiž neudržel při bránění v rohu a pomohl si při zpracování Petruse rukama. Rozhodčí mu za toto provinění proti pravidlům logicky udělují dvouminutový trest.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 9. Podlaha (Pěcha), 21. Pěcha (Podlaha, Spalovský), 50. Spálovský (Beier, Beutl) – 14. Zukal (Černý, Novotný), 23. Štefka (Machač), 28. Roubal (Černý, Novotný), 31. Machač (Štefka), 46. Machač (Pochobradský)


    HC Olomouc: Galuška (Ovčaři) – Štreit, Rutar, Junas, Spálovský, Holiš, Szturc, Beutl, Polák – Husták, Blecha, Čada, Palička, Podlaha, Beier, Kutiš, Šíp, Marek, Jelínek, Pěcha, Kuba
    HC Dynamo Pardubice: Špírek (Kulich) – Javůrek, Faltys, Žouželka, Mert, Leder, Zukal, Štefka, Pochobradský, Machač, Matýs, Petrus, Kubišta, Černý, Novotný, Roubal, Bureš
    bahis siteleri