Senica – Slovan Bratislava 1:1 (kon.) | Prešov – Nitra 0:4 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:4 (0:0)
FC Nitra
sk Pátek 04.08.2017, 19:00 • Futbalový štadion NTC Poprad • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Nitra dala gól!

    Napokon je tu predsa len štvrtý gól hostí! Nitra podnikla rýchly protiútok, k lopte sa dostal kapitán MILOŠ ŠIMONČIČ a krásnou strelou z väčšej vzdialenosti dáva štvrtý gól svojho tímu a napravil si tak chuť po nepremenenej penalte – 0:4!
     
    74
    Nitra dala gól!

    Prešov už prehráva o tri góly! Nitra vyrazila do rýchleho protiútoku, loptu potiahol na ľavej strane JÁN CHOVANEC, ktorý vyslal taký strieľaný center do pokutového územia domácich a napokon lopta padla až do brány! Jedná sa tak skutočne o nádherný gól, Talian je ešte teraz z toho v šoku – 0:3!
     
    70
    Nitra dala gól!

    Hostia zvyšujú svoje vedenie na dva góly! Nitra bola usadená na útočnej polovičke, Kóňa následne poslal presný center do pokutového územia, lopta sa dostala k úplne voľnému RÓBERT VALENTA a ten pohodlne loptu poslal do siete – 0:2!
     
    59
    Nitra dala gól!

    Je tu prvý gól tohto stretnutia! Nitra sa usadila na útočnej polovičke, pred pokutovým územím dostal loptu TOMÁŠ KÓŇA a ten krásnou strelou nedal brankárovi Talianovi žiadnu šancu na zákrok – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Branky: 59. Kóňa, 70. Valenta, 74. Chovanec, 83. Šimončič

    Karty:   77. Udeh (PRE) – 21. Kóňa (NIT)

    Neproměněná penalta: 78. Šimončič (NIT), brankář Talian zneškodnil


    FC Tatran Prešov: Talian (C) – Sedlák, Kačala, Katona, Grešák – Dzurík, Miliutin, Adekunle, Lenárt (67. Hovančík) – Więzik (75. Špyrka), Udeh.
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Keresteš, Špyrka, Micherda, Trebuňák, Hovančík.

    FC Nitra: Hroššo – Niba, Križan, Kóňa, Balaj (79. Charizopulos) – Valenta (84. Steinhübel), Chovanec, Kotrík, Šimončič (C) – Ivančík (66. Ngeyitala), Kuník.
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Fábry, Vencl, Steinhübel, Charizopulos.

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Tomáš Vorel, František Ferenc – Ján Valášek
    bahis siteleri