Havlíčkův Brod – HC Slovan 3:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 04.08.2017, 14:35 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    V základní hrací době zvítězil celek Slovanu, který ve třetí třetině rozhodl nádhernou přímočarou akcí, na jejímž konci stál Jakub Uram. (16:30:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Bruslaři už jen nahazují puky do pásma a doufají, že se něco ujme. Dnes budou v Kotlině zřejmě šťastnější dorostenci Slovanu Bratislava.
     
    58:55
    Bruslaři se drželi před brankou soupeře, ale dobrá práce defenzivy Slovanu jim nedovolila zakončit.
     
    57:50
    Adam Dvořák vyslal střelu od modré, která proletěla hloučkem těl na brankovišti, ale Hugo Haas s přehledem vyrazil kotouč příložníkem.
     
    56:50
    Michajl Lepskij vypálil od modré, ale jeho střela pod břevno skončila jen na vyrážečce maskovaného muže domácích.
     
    55:20
    Hokejisté zpod Devína mají více ze hry a zaslouženě vedou. Domácí se nyní víceméně jen brání. Jejich občasné výlety před Haasovu branku nejsou pro gólmana Slovanu nebezpečné.
     
    53:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Rychlá akce z hole na hůl znamená opětovné vedení pro mužstvo z Bratislavy! Samuel Mojžíš získal v rohu puk odmítl si obránce a rychlou přímou nahrávkou našel JAKUBA URAMA, jenž z jízdy přilepil kotouč k zadní tyči, kam se Nedvěd natahoval marně! Asistence: Samuel Mojžíš.
     
    53:16
    Michal Beňo vyslal jedovku ze středu kluziště a opět byl v kurzu široká rukavice havlíčkobrodského brankáře.
     
    52:35
    Peter Šándor vystřelil zleva od modré čáry a nová akvizice v brankovišti Bruslařů snadno zaklínila touš do lapačky.
     
    51:40
    Wilim Hauser se po chybě domácích dostal ke střele, ale ta mu moc nesedla a Martin Nedvěd vytáhl pohodový zákrok lapačkou.
     
    49:58
    Kulhánek zbytečně zariskoval na útočné modré s kličkou a jen nepřesnost ve spolupráci Beňa s Mojžíšem uchránila domácí od inkasovaného gólu. Druhý jmenovaný dostal puk na paty. Jinak by byl sám před odkrytou klecí.
     
    48:38
    Po zmatcích za bránou Huga Haase se dostal kotouč na modrou, kde se do něj opřel Adam Dvořák. Jeho střela byla pro gólmana Slovanu "ako sladká čučoriedka", anžto jí snadno vykopl betonem.
     
    47:46
    Hosté se snažili protlačit puk "za chrbát" brankáře Martina Nedvěda, ale ten zůstal ledově klidný a Kocúrkovu střelu z osy schoval v náručí.
     
    47:14
    Radim Pejchal vypálil od modré. Jeho dělovka donutila Haase k zakleknutí, ale domácí obránce nakonec nemířil přesně. Chyběl kousek.
     
    46:30
    Slovan Bratislava se snažil o rychlý brejk, ale ten byl nejprve zastaven chybou na modré čáře a nakonec došlo i k zakázanému uvolnění.
     
    45:26
    Jejich agitace ale nepřinesla úspěch a stahují se do obranného pásma.
     
    44:44
    Brankář Martin Nedvěd musel několikrát ukázat své umění. Hokejisté z Bratislavy vlétli do třetí třetiny jako supi na mršinu. Nyní se osmělili i domácí a jsou u Huga Haase.
     
    42:46
    Omlouváme se za technické problémy s připojením. Sledujeme svižný hokej se spoustou osobních soubojů. Lépe jsou na tom zatím hráči Slovanu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části se dostali hosté do vedení po druhé trefě Šándora, domácí ale díky Cachnínovi s Křehlíkem vývoj zápasu otočili. Nakonec srovnal dvě minuty před koncem Škultéty.

    Další perioda začne zhruba v 16:04.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Domácím se nepovedlo po sérii osobních soubojů udržet v útočném pásmu a Slovan Bratislava vyhazuje až k Nedvědovi.
     
    38:52
    Tomáš Kulhánek se mezi kruhy dostal ke střele, ale jeho zakončení šlo jen do středu branky, kde si připsal klidný zákrok Hugo Haas.
     
    38:33
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Dominik Jendek – 2 min., faul kolenem).
     
    38:27
    Martin Nedvěd zasahuje po střele z levého kruhu. Lehkou ránu ukryl ve výstroji.
     
    37:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavští hokejisté znovu vyrovnávají! Zprvu nenápadná akce skončila kotoučem za zády Martina Nedvěda. Michal Beňo vyslal kolmici ANDREJI ŠKULTÉTYMU, který se protáhl jako lasička brankovištěm a zlehka zasunul puk mezi betony! Asistence: Michal Beňo.
     
    36:55
    Před Hugem Haasem bylo opět rušno, domácí ale pokazili únik dva na jednoho a následně byl při pokusu o zakončení zablokován Tecl.
     
    35:48
    Martin Papaj se ocitl sám před Martinem Nedvědem, ale ten proti němu dobře vyjel a zasáhl betony. O blokaci dorážky se postarala obrana!
     
    33:01
    Adam Dvořák vypálil z levého křídla po agitaci před brankou Slovanu a Hugo Haas poprvé zasáhl. Lehkou střelu schoval bývalý brankář Mladé Boleslavi v lapačce.
     
    32:53
    Domácím se nedařilo dostat kotouč ven z obranného pásma, ale jejich protivníci z toho nedokázali nic využít. Škoda pro tým ze slovenské metropole.
     
    32:13
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Dominik Arbelovský, přichází Martin Nedvěd.
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dominik Antala, přichází Hugo Haas.
     
    30:05
    Na modré výtečně zabojoval Richard Cachnín, po kterém převzal kotouč Jakub Petržílka, ten v tísni posunul vedle sebe na Marka Tecla, jehož zakončení zblízka vytáhl parádně svými betony Dominik Antala!
     
    29:18
    Soubor z Kotliny teď dobře přistupuje v obraně ke svým protihráčům ze Slovenska a aktivním forčekingem jim nedává možnosti k zakončení.
     
    27:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím nestačila ani minuta na obrat v zápase! Po buly na středu drželi kotouč a nakonec jej Lukáš Pokorný předal na hokejku TOMÁŠE KŘEHLÍKA, který ukázal šikovné ruce a z levého kruhu pověsil touš za záda maskované opory Slovanu! Asistence: Lukáš Pokorný.
     
    27:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři opět rychle reagují na gól soupeře! Po Jakubu Petržílkovi se chopil kotouče Marek Tecl, který jej předal na střed kluziště RICHARDU CACHNÍNOVI, který pohotovou ranou nedal Antalovi šanci! Druhý bod pro brodského štírka v tomto zápase! Asistence: Marek Tecl a Jakub Petržílka.
     
    26:56
    Peter Šándor ze středního pásma projel mezi kruhy, ale se svou střelou si na brankáře Arbelovského nepřišel. Ten zasáhl betonem.
     
    25:55
    Slovan je kompletní a kotouč se motá ve středním pásmu. Bruslaři v závěru přesilovky Antalovu životnost neohrozili.
     
    24:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavští hokejisté jdou podruhé v zápase do vedení! V oslabení se utrhl PETER ŠÁNDOR, který svůj nájezd zakončil blafákem a střelou mezi betony Dominika Arbelovského! No, obránce domácích si nedá svou chybu na modré zarámovat. Na to vezměte jed! Bez asistence.
     
    24:49
    Od modré vypálil Adam Dvořák. Jeho střelu odraženou od zadního mantinelu dorážel jeho spoluhráč, ale jen do výstroje Dominika Antaly.
     
    24:30
    Domácím se nepovedlo v rohu pásma udržet kotouč a Slovan vyhazuje do středního pásma. Dobrá práce slovenských mladíků.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Lukáš Miklovič – 2 min., hákování).
     
    23:35
    Ke konci oslabení vystřelil od modré Patrik Abaffy, jeho ránu ale Arbelovský vykopl betonem do rohu.
     
    22:18
    Bruslaři po vhazování ihned poslali puk až k Antalovi.
     
    21:46
    Wiliam Hauser v početní převaze vypálil z pravého křídla a brankář domácích musel na k ledu. Dominik Arbelovský jeho střelu ale v klidu zneškodnil vyrážečkou.
     
    21:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lukáš Pokorný – 2 min., napadení).
     
    20:50
    Oba celky se hned v úvodu snaží dostat před brankáře soupeře, ale kombinaci chybí finální fáze.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první třetině registrujeme vyrovnaný stav. Hosté se dostali z prvního útoku do vedení, ale Bruslaři záhy srovnali. Další třetina začne cca v 15:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Domácí se ještě snažili prokouskovat do útočného pásma, ale zastavil je hvizd čárového rozhodčího, jehož bystré oko vidělo ofsajd.
     
    18:55
    Peter Šándor vystřelil ze středu kluziště, nadvakrát ale zasáhl připravený brankář domácích.
     
    17:59
    Hra je plná osobních soubojů, ale ke střelbě dochází málo. Oba celky nyní zodpovědně brání.
     
    16:41
    Slovan se tlačil do útočného pásma, ale obrana Bruslařského klubu zvládla situaci s vypětím všech sil a kotouč vyvezla do středního pásma.
     
    15:45
    Hosté jsou kompletní a hned se hnali do útoku. Patriku Abaffymu ale přeskočil puk na modré hokejku a vystavil se ofsajdu.
     
    15:02
    Bruslaři se pokoušeli po několika nahrávkách střílet, ale ani jeden z pokusů se neujal. Následně byl vyhozen kotouč na střídačky.
     
    14:22
    Hosté rychle vyhodili a po následné kombinaci domácích byla střela Dvořáka zablokovaná a kotouč vypadl do středního pásma.
     
    13:40
    Po zmatcích před Antalou se dostal ke střele Radim Pejchal. Jeho ránu ale bravurně zneškodnil lapačkou gólman Bratislavy. Za hákování je následně vyloučen Michal Beňo (SBA).
     
    12:52
    Na modré čáře vybojoval kotouč Pavel Dudek, od mantinelu vypálil na bližší tyč, kde narazil na připravenou náruč Dominika Antaly.
     
    12:20
    Alex Kocúrek to zkusil z levého křídla, ale netrefil se mezi tři tyče. Maskovaný muž domácích se jen ohlédl.
     
    11:38
    Marek Tecl dostával kotouč při situaci dva na jednoho do zakončení, ale obránce slovenských orlů mu výtečně zablokoval hokejku!
     
    10:37
    Havlíčkův Brod se snaží dostat do vedení, ale obrana Slovanu je nepouští ke střele. Ve hře je vidět spoustu osobních soubojů.
     
    09:23
    Krejčí se Škultétym skáčí na led. Domácí v závěru oslabení dokonce dvakrát vystřelili, ale Antala pokaždé zasáhl betony.
     
    08:41
    Hosté hrají přesilovku čtyři na tři a zle zahrozili, gólman domácích ale své brankoviště uhájil. Bruslaři nakonec vyhodili puk do bezpečí.
     
    07:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pavel Dudek – 2 min., podražení).
     
    07:22
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Matěj Krejčí – 2 min. za hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Andrej Škultéty – 2 min. za hrubost).
     
    06:38
    Jenže tentokrát si Dominik Antala svými betony pohlídal zakončení ze středu hrací plochy.
     
    06:08
    Havlíčkobrodští mohli jít do vedení, ale střela z pravého křídla břinkla jen o tyč! Domácí mají po úmyslném ofsajdu soupeře další šanci na skórování.
     
    05:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyhráli vhazování a srovnávají stav zápasu! Richard Cachnín vyhrál vhazování, kotouče se pak chopil PAVEL VAŇOUS a jeho rána zapadla za záda marně klouzajícího Antaly! Přesná střelka na zadní tyč slaví úspěch! Asistence: Richard Cachnín a Michal Kyncl.
     
    05:07
    Také domácí soubor pro průletu po pravém mantinelu ohrozil klec soupeře. Dominik Antala ale rovněž úspěšně zasáhl.
     
    04:40
    Dominik Jendek vyslal na ose kluziště po individuální akci střelu, kterou v klidu lapil Dominik Arbelovský.
     
    04:18
    Ten však dvakrát prováhali a v útočném pásmu přišli o kotouč. Domácí jej vyvezli do středního pásma.
     
    03:45
    Hraje se v obranném pásmu Slovanu, ale puk zde kontrolují hosté, kteří čekají na vhodný moment k založení útoku.
     
    02:42
    Po agitaci slovenských hráčů před klecí Havlíčkova Brodu se vydal na útočný výlet Tomáš Kohout, ale jeho zakončení letělo jen nad.
     
    02:16
    Další pokus Slovanu skončil střelou na zadní tyč, gólman Arbelovský ale klekl k ledu a kotouč schoval ve výstroji.
     
    01:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hokejisté z Bratislavy se dostali poprvé k brance domácích a hned je z toho gól! První pokus jen proletěl brankovištěm, ovšem následně vybojoval v rohu puk Dominik Jendek, jehož nahození sklepl za záda maskovaného muže domácích PETER ŠÁNDOR! Bruslařům nyní zaskřípala defenziva na brankovišti. Asistence: Dominik Jendek.
     
    00:19
    Před Antalovou klecí bylo opět rušno. Nahození z pravého křídla se snažil dorážet Marek Tecl, ale betony gólmana Slovanu neprocedil.
     
    00:15
    Domácí hokejisté začali náporem a dvakrát zkusili své štěstí. Ani jeden pokus se však neujal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Pejchal, Krejčí "C", Dudycha, Dvořák, Adam, Škareda, Brdičko – Křehlík, Kohout, Pokorný, Tecl, Cachnín, Petržílka, P. Houdek, Kulhánek, Dudek, Vaňous, Kyncl.

    HC Slovan Bratislava: Antala (H. Haas) – Papaj, Horváth, Roháček, Černák, S. Houdek, Csáder, Miklovič, Beňo, Hauser, Fiala, Mojžíš, Uram, Lepskij, Škultéty, Šándor, Jendek, Kocúrek, Abaffy, Pangrác, Jarukič.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Petr Křivohlavý, Vít Stehlík.
     
    Příjemný den!

    V Kotlině se chystá mezistátní přátelské utkání. Bruslaři, kteří ve čtvrtek vyhráli v Letňanech 5:4 po nájezdech hostí slovenský celek Slovanu Bratislava. Oba celky mají ve svých řadách nové tváře, a tak bude zajímavé sledovat, jak jejich vzájemné měření sil dopadne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
    Branky a nahrávky: 6. Vaňous (Cachnín, Kyncl), 28. Cachnín (Tecl, Petržílka), 28. Křehlík (Pokorný) – 2. Šándor (Jendek), 25. Šándor, 38. Škultéty (Beňo), 54. Uram (Mojžíš)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (33. Nedvěd) – Pejchal, Krejčí "C", Dudycha, Dvořák, Adam, Škareda, Brdičko – Křehlík, Kohout, Pokorný, Tecl, Cachnín, Petržílka, P. Houdek, Kulhánek, Dudek, Vaňous, Kyncl.
    HC Slovan Bratislava: Antala (33. H. Haas) – Papaj, Horváth, Roháček, Černák, S. Houdek, Csáder, Miklovič, Beňo, Hauser, Fiala, Mojžíš, Uram, Lepskij, Škultéty, Šándor, Jendek, Kocúrek, Abaffy, Pangrác, Jarukič.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Petr Křivohlavý, Vít Stehlík
    bahis siteleri