Havlíčkův Brod – HC Slovan 3:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 04.08.2017, 14:35 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    53:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Rychlá akce z hole na hůl znamená opětovné vedení pro mužstvo z Bratislavy! Samuel Mojžíš získal v rohu puk odmítl si obránce a rychlou přímou nahrávkou našel JAKUBA URAMA, jenž z jízdy přilepil kotouč k zadní tyči, kam se Nedvěd natahoval marně! Asistence: Samuel Mojžíš.
     
    38:33
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Dominik Jendek – 2 min., faul kolenem).
     
    37:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavští hokejisté znovu vyrovnávají! Zprvu nenápadná akce skončila kotoučem za zády Martina Nedvěda. Michal Beňo vyslal kolmici ANDREJI ŠKULTÉTYMU, který se protáhl jako lasička brankovištěm a zlehka zasunul puk mezi betony! Asistence: Michal Beňo.
     
    35:48
    Martin Papaj se ocitl sám před Martinem Nedvědem, ale ten proti němu dobře vyjel a zasáhl betony. O blokaci dorážky se postarala obrana!
     
    32:13
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Dominik Arbelovský, přichází Martin Nedvěd.
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dominik Antala, přichází Hugo Haas.
     
    30:05
    Na modré výtečně zabojoval Richard Cachnín, po kterém převzal kotouč Jakub Petržílka, ten v tísni posunul vedle sebe na Marka Tecla, jehož zakončení zblízka vytáhl parádně svými betony Dominik Antala!
     
    27:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácím nestačila ani minuta na obrat v zápase! Po buly na středu drželi kotouč a nakonec jej Lukáš Pokorný předal na hokejku TOMÁŠE KŘEHLÍKA, který ukázal šikovné ruce a z levého kruhu pověsil touš za záda maskované opory Slovanu! Asistence: Lukáš Pokorný.
     
    27:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři opět rychle reagují na gól soupeře! Po Jakubu Petržílkovi se chopil kotouče Marek Tecl, který jej předal na střed kluziště RICHARDU CACHNÍNOVI, který pohotovou ranou nedal Antalovi šanci! Druhý bod pro brodského štírka v tomto zápase! Asistence: Marek Tecl a Jakub Petržílka.
     
    24:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavští hokejisté jdou podruhé v zápase do vedení! V oslabení se utrhl PETER ŠÁNDOR, který svůj nájezd zakončil blafákem a střelou mezi betony Dominika Arbelovského! No, obránce domácích si nedá svou chybu na modré zarámovat. Na to vezměte jed! Bez asistence.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Lukáš Miklovič – 2 min., hákování).
     
    21:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lukáš Pokorný – 2 min., napadení).
     
    13:40
    Po zmatcích před Antalou se dostal ke střele Radim Pejchal. Jeho ránu ale bravurně zneškodnil lapačkou gólman Bratislavy. Za hákování je následně vyloučen Michal Beňo (SBA).
     
    07:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pavel Dudek – 2 min., podražení).
     
    07:22
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Matěj Krejčí – 2 min. za hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Andrej Škultéty – 2 min. za hrubost).
     
    05:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyhráli vhazování a srovnávají stav zápasu! Richard Cachnín vyhrál vhazování, kotouče se pak chopil PAVEL VAŇOUS a jeho rána zapadla za záda marně klouzajícího Antaly! Přesná střelka na zadní tyč slaví úspěch! Asistence: Richard Cachnín a Michal Kyncl.
     
    01:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hokejisté z Bratislavy se dostali poprvé k brance domácích a hned je z toho gól! První pokus jen proletěl brankovištěm, ovšem následně vybojoval v rohu puk Dominik Jendek, jehož nahození sklepl za záda maskovaného muže domácích PETER ŠÁNDOR! Bruslařům nyní zaskřípala defenziva na brankovišti. Asistence: Dominik Jendek.
    Branky a nahrávky: 6. Vaňous (Cachnín, Kyncl), 28. Cachnín (Tecl, Petržílka), 28. Křehlík (Pokorný) – 2. Šándor (Jendek), 25. Šándor, 38. Škultéty (Beňo), 54. Uram (Mojžíš)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (33. Nedvěd) – Pejchal, Krejčí "C", Dudycha, Dvořák, Adam, Škareda, Brdičko – Křehlík, Kohout, Pokorný, Tecl, Cachnín, Petržílka, P. Houdek, Kulhánek, Dudek, Vaňous, Kyncl.
    HC Slovan Bratislava: Antala (33. H. Haas) – Papaj, Horváth, Roháček, Černák, S. Houdek, Csáder, Miklovič, Beňo, Hauser, Fiala, Mojžíš, Uram, Lepskij, Škultéty, Šándor, Jendek, Kocúrek, Abaffy, Pangrác, Jarukič.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Petr Křivohlavý, Vít Stehlík
    bahis siteleri