Motor ČB – David Servis 5:6 (0:2 po s.n.) | Jihlava – Pardubice 1:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
Banes Motor České Budějovice
5:6 (0:1, 3:3, 2:1 - 0:1)
HC David Servis Č. Budějovice
Čtvrtek 17.08.2017, 18:00 • Budvar aréna, II. ledová plocha • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC David Servis Č. Budějovice.
    Autorem vítězné branky je ŠULČÍK P.
     
    47:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor si z přesilovky užil jen pět vteřin a pak poprvé srovnali stav! MATĚJ TOMAN dostal důvěru od Jiřího Kubeše a jeho přihrávku zužitkoval zasunutím puku za Dudáčkovo pravý beton. Asistence: Kubeš, Káník.
     
    46:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už je to zase jen o jednu branku. Milan Dudáček ztratil kontrolu nad situací v brankovišti, až se puk nakonec odrazil k LUKÁŠI MATYSOVI, který našel skulinu u rozhozeného gólmana. Bez asistence.
     
    40:45
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovku a odskakují na dvě branky! A opět je u toho duo Šulčík Petr a autor hattricku ŠULČÍK ROMAN, který dorazil pokus svého jmenovce.
     
    39:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už to najednou je jen o jednu branku! Radek Rolínek rozpohyboval Dudáčka a připravil tak půdu pro MILANA DANČIŠINA, který poslal puk gólmanovi pod rukou. Asistence Rolínek.
     
    37:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor zřejmě prolomil smůlu a snižuje na dvě branky! Opět se před Dudáčkem strhla mela a nejlépe se v ní vyznali Robin Rákosník a hlavně MATĚJ TOMAN, který našel mezeru mezi betonem a tyčí.
     
    36:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se konečně dočkává branky, a to rovnou v přesilovce! Před Dudáčkem vznikla naprosto nepřehledná mela, která vyhnala gólmana z branky, čehož se snažil využít nejdřív Ondřej Kachyňa a nakonec z dorážky padající JAKUB KÁNÍK. Asistence: Kachyňa.
     
    33:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    David Servis využívá přesilovku a odskakuje už na čtyři branky! Střelu Jiřího Ferebauera ještě gólman Březina vytěsnil, puk se ale odrazil jen na hokejku STODOLOVSKÉHO a na něj už byl gólman ve žlutém krátký. Asistence: Ferebauer, Rousek.
     
    28:36
    David Servis právě vstřelil branku!
    A už to pro David Servis jsou branky tři! Opět se blýskl kapitán ROMAN ŠULČÍK, který dorazil za Březinu pokus Petra Zicha. Asistence: Zich, Šulčík P.
     
    23:02
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvě branky! JAN RADOŠ vyskočil z trestné lavice, přebral puk od Petra Šulčíka a blafákem zmátl gólmana Březinu a poslal mu puk k levé tyči.
     
    06:22
    David Servis právě vstřelil branku!
    První branku si připisují hosté, Petr Šulčík krásnou přihrávkou našel ROMANA ŠULČÍKA, který poslal Březinovi puk mezi betony. Asistence Šulčík P.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 37. Káník (Kachyňa), 38. Toman (Rákosník, Dančišin), 40. Dančišin (Rolínek), 47. Matys, 48. Toman (Kubeš, Káník) – 7. Šulčík R. (Šulčík P.), 24. Radoš (Šulčík P.), 29. Šulčík R. (Zich, Šulčík P.), 34. Stodolovský (Ferebauer, Rousek), 41. Šulčík R. (Šulčík P., Šesták), rozh. náj. Šulčík P

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Šulčík R. (DAS)
    0:1   Dančišin (CEB)
    2. série:
    0:2   Šulčík P. (DAS)
    0:2   Matys (CEB)
    3. série:
    0:2   Kříž (DAS)
    0:2   Bláha (CEB)
    4. série:
    0:2   Michal (DAS)
    0:2   Káník (CEB)


    Banes Motor České Budějovice: Březina (od 40. min. Němec) – Dudáček D., Doktor, Rákosník, Dosek, Kachyňa, Brabec, Kubeš, Rolínek, Danšičin, Tejko, Kronus, Toman, Káník, Bláha, Matys, Kouba, Kašper, Kaisler, Prášek
    HC David Servis Č. Budějovice: Dudáček M. (Bubeníček) – Zich, Radoš, Michal, Babčuk, Kříž, Benda, Kříž, Svoboda D., Šesták, Šulčík R. (C), Šulčík P., Stodolovský, Rousek, Babka, Ferebauer, Vylíčil, Škopek, Wolf
    bahis siteleri