Kladno – Slavia 0:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 6:1 (kon.) | Třebíč – Šumperk 5:0 (kon.)
Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (kon.)
Zlín – Pardubice 3:5 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 1:2 (2:1 po s.n.)
Kobra – Tábor 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
Úterý 22.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    49:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po vhazování se k puku dostal Petr Jurča a poslal ho na bránu, kde clonil DANIEL VANĚK. Ten uplatnil svůj důraz na brankovišti a protlačil puk za ležícího Nováka. Asistence: Petr Jurča, Pavel Mojžíš.
     
    44:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté bleskurychle využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! Důrazu v předbrankovém prostoru využil JAKUB ŠUHAJ, který dopravil puk za Halodova záda. Asistence: Kryštof Kulhánek.
     
    37:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Radost z gólu hostům ale dlouho nevydržela, v zápětí totiž inkasují! Drtičům stačilo osm vteřin na to, aby vyhráli vhazování, vydali se do útoku a upravili skóre na 4:1! ONDŘEJ STEHLÍK si přebral puk ve středním pásmu a svižnou střelou jej dopravil za Novákova záda. Asistence: Pavel Mojžíš.
     
    37:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně dočkali gólu! Po levé straně zavezl Daniel Spratek puk do útočného pásma a vylepšil pozici najíždějícímu JANU MILFAITOVI, který nekompromisně trefil odkrytou část hodonínské brány. Asistence: Daniel Spratek.
     
    25:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tahle akce domácích hokejistů už je gólová! Drtiči si přebrali puk v útočném pásmu a rychle nabruslili před Nováka. Dobrého postavení využil PETR PEŠ, který už podruhé v utkání prostřeluje Nováka přesnou střelou k tyči! Asistence: Dominik Matula, Jakub Sajdl.
     
    17:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí možnost dvojnásobné přesilové hry neprováhali a navyšují skóre na 2:0! Puk přešel po obráncích na brankovou čáru k Pešovi, ten se neukvapil a na druhé straně našel dobře postaveného DOMINIKA MATULU, který uklidil puk za přesouvajícího se brankáře. Asistence: Petr Peš, Jan Sedlák.
     
    08:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Máme tady první branku utkání! Čeněk Novák čelil hned několika střelám, až se k puku dostal PETR PEŠ a ten už překonal hostujícího brankáře. Asistence: Dominik Matula, Jakub Sajdl.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 9. Peš (Matula, Sajdl), 18. Matula (Peš, Sedlák), 26. Peš (Matula, Sajdl), 38. Stehlík (Mojžíš), 50. Vaněk (Jurča, Mojžíš) – 38. Milfait (Spratek), 45. Šuhaj (Kulhánek)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Miklík, Mojžíš, Sedlák, Žabčík, Haloda M., Kužílek, Kobylík – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Kuba, Stehlík, Hložánek – Hlaváč, Charvát, Černohous – Venclík

    Trenér: Stanislav Beťko

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Balgalvis, Krejčí, Vala, Kulhánek, Kříž, Semrád – Přidal, Voříšek, Šuhaj – Milfait, Kozlík, Beneš – Szilva, Spratek, Chlubna – Ludvík, Kuchta

    Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Slavka – Maťašovský, Maloušek
    thejrc.org