Charleroi – Waregem 3:2 (kon.) | Lokeren – Eupen 3:0 (kon.) | Sint-Truiden – Waasland-Beveren 0:0 (kon.)
Genk – Mechelen 1:0 (kon.)
konec
Sporting Lokeren
3:0 (0:0)
KAS Eupen
Sobota 26.08.2017, 20:00 • Daknamstadion, Lokeren • Belgická liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosté mohli přidat alespoň čestný zásah, ale ani to se jim nepodařilo. Domácí nejprve se štěstím ustáli zmatek uvnitř malého vápna a ani následná střela Verdiera se neujala.
     
    90
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Koen Persoons, přichází Juan Torres.
    88. Marko MIRIĆ - 3:0
     
    88
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec skutečně přidávají třetí zářez a hosté tak zřejmě odjedou s pěkným přídělem. MARKO MIRIĆ byl zcela volný což neuniklo ani pozornosti jeho spoluhráče Persoonse, který mu adresoval přihrávku. Srbský záložník následně tváří v tvář brankáři zachoval chladnou hlavu a poslal míč pohodlně kolem něj k bližší tyčce.
     
    86
    Nescházelo mnoho a síť se rozvlnila potřetí! Na centrovaný míč z rohového kopu si na přední tyči naskočil jeden z domácích útočníků, který jen těsně minul soupeřovu bránu!
     
    86
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Lewis Enoh, přichází Tom De Sutter.
     
    80
    Střídání v týmu KAS Eupen: ze hřiště odchází Marc Valiente, přichází Siebe Blondelle.
    79. Robin SÖDER - 2:0
     
    79
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku a to už je pro hosty kritické!! Mirić nejprve vyhrál důležitý hlavičkový souboj o míč, který posunul na ROBINA SÖDERA. Ten se dokázal prosadit přes obránce, když pronikl až do šestnáctky odkud vyslal jedovatou nechytatelnou výstavní ránu pod břevno soupeřovy svatyně!
     
    76
    Důležitý zákrok si na opačné straně připisuje také Verhulst! Centr Verdiera před bránu totiž poměrně nešikovně tečoval jeden z bránících hráčů přímo do vlastní brány! Domácímu gólmanovi se však ještě podařilo míč zastavit!
    73.
     
    73
    Domácí promarnili hned dvě vynikající příležitosti ke skórovaní! De Ridder se dokázal prosadit přes obránce, nicméně na Van Crombruggeho si již nepřišel. Belgický brankář však vyrazil míč pouze do míst, kde stál připravený jeden z hráčů v bílém, který v jedinečné pozici nedokázal uklidit míč do sítě, protože parádní rybičkou zakročil opět fantastický gólman hostů!
     
    70
    Střídání v týmu KAS Eupen: ze hřiště odchází Moussa Wagué, přichází Nicolas Verdier.
     
    66
    Lazare Amani zatáhl za záchranou brzdu, když chytil a poslal k zemi unikajícího de Riddera. Následovala zasloužená žlutá karta.
     
    63
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Samy Kehli, přichází Robin Söder.
    57.
     
    57
    Hosté se musí mít opravdu na pozoru, neboť domácí jsou směrem vpřed podstatně dynamičtější než v prvním poločase. Tentokrát za hranicí šestnáctky napřáhl de Ridder, jehož pokus prosvištěl jen těsně vedle tyče soupeřovy brány!
     
    53
    Van Crombrugge právě podržel svůj tým! Tváří v tvář musel čelit střele jednoho z domácích útočníků, kterého skvělým zákrokem dokázal vychytat.
    48. Samy KEHLI - 1:0
     
    48
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Domácí prožívají skvělý vstup do druhého poločasu a krátce po jeho zahájení se ujímají vedení!! Nádherný pas za obranu hostů obdržel od svého spoluhráče de Riddera Francouz SAMY KEHLI, který si míč poblíž hranice šestnáctky nejprve zpracoval a následně ho přízemní střelou umístil k levé tyči soupeřovy brány!
     
    45+2
    Srb Mirić byl v souboji se Schouterdenem pozdě, načež Belgičana tvrdým skluzem poslal nekompromisně k zemi. Za zmíněný zákrok schytal následně od rozhodčího žlutou kartu.
     
    38
    Lazare Amani si míč skvěle pokryl tělem, načež ho Persoons ze zadu tvrdě atakoval. Za svůj zákrok navíc od sudího obdržel žlutou kartu.
     
    31
    Verhulst si právě připsal vynikající zákrok! Na centrovaný míč si ve vápně naskočil jeden z hráčů Eupenu, který zamířil do prostoru mezi tři tyče. Domácí gólman byl však na zemi včas a dokázal míč vyrazit!
     
    12
    Lotiès dostal přihrávku od brankáře a následně si troufl i na kličku útočníkovi. S tím Enoh nepočítal a řádně francouzského obránce dojel, načež obdržel od hlavního rozhodčího žlutou kartu.

    Filip Melecký

    Branky: 48. Kehli, 79. Söder, 88. Mirić

    Karty:   12. Enoh (LOK), 38. Persoons (LOK), 45+2. Mirić (LOK) – 66. Lazare Amani (EUP)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:9. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:5.
    Sporting Lokeren: Verhulst – Marzo, Marić, Filipović, A. Skúlason – Persoons (90. Juan Torres), Kehli (63. Söder), Terki – Mirić, Enoh (86. De Sutter), de Ridder.
    Náhradníci: De Wolf – De Sutter, Tičinović, Monsecour, Söder, Hupperts, Juan Torres.

    KAS Eupen: Van Crombrugge – Lotiès, Diagné, Wagué (70. Verdier), Tirpan – Lazare Amani, García, Valiente (80. Blondelle), Schouterden – Leye, Ocansey.
    Náhradníci: Niasse Mbaye – Diallo, Castro-Montes, Blondelle, Verdier, Gnaka, Odeni.

    Rozhodčí: Lawrence Visser – J. Walschap, P. Becquet.
    bahis siteleri