FC Ferreira – Guimarães 0:0 (kon.) | Moreirense – Tondela 0:3 (kon.) | Chaves – Feirense 0:2 (kon.)
Rio Ave – Benfica 1:1 (kon.)
konec
Moreirense FC
0:3 (0:1)
CD Tondela
Sobota 26.08.2017, 17:00 • Estádio Comendador Joaquim de Almeida Freitas • Portugalská Primeira Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Moreirense doma nestačilo na herně lepší Tondelu, v jejímž dresu se v prvním poločase prosadil António Manuel Tómané a po přestávce Ricardo Costa a střídající Tyler Boyd. Moreirense mohlo krátce po přestávce vyrovnat, když nebezpečně pálil střídající Ernest Ohemeng, jenže bránu minul a vzápětí přišel druhý gól, po kterém se domácí sesypali a André Micael se nechal během dvou minut zbytečně vyloučit. Konečný výsledek. Moreirense FC 0 Tondela CD 3. (18:56:32)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává David Bruno (CD Tondela).
     
    90
    Moreirense podalo velice slabý výkon a v závěru utkání navíc inkasovalo v deseti hráčích třetí gól.
    86. Tyler BOYD - 0:3
     
    86
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    Bruno Monteiro si naběhl na pravém křídle na kolmou přihrávku a rychlý priotiútok Tondely vyšperkoval přízemním centrem na přední tyč, kam si naběhl střídající TYLER BOYD a z blízkosti míč bez přípravy napálil do bližšího pravého horního rohu brány! Moreirense prohrává 0:3.
     
    82
    Rafael Costa rozehrál standardní situaci a z volného přímého kopu vypálil levačkou přímo na bránu, jeho pokus ovšem zamířil pouze doprostřed brány a náruče Cláudia Ramose.
     
    81
    Střídání v týmu CD Tondela: ze hřiště odchází Murilo, přichází Tyler Boyd.
     
    77
    Moreirense na pravé straně v rychlém sledu rozehrálo dva rohové kopy a po druhém se dostal k hlavičce Jhonder Cádiz, který skvěle přetlačil protihráče. Jeho pokus ovšem zamířil daleko vedle vzdálenější levé tyče a navíc fauloval brankáře Cláudia Ramose.
     
    75
    Střídání v týmu CD Tondela: ze hřiště odchází António Manuel Tómané, přichází Heliardo.
     
    71
    Moreirense se na pravé straně šestnáctky dostalo ke střílenému centru, jenže hosté míč odvrátili.
     
    70
    Moreirense bude dohrávat po druhém inkasovaném gólu zbytek zápasu o deseti a výrazně si zkomplikoval situaci, která už tak byla špatná. Tondela je blízko první výhry.
    69. André Micael viděl během necelých dvou minut dvě žluté!
     
    69
    André Micael předvedl na útočné polovině ve snaze napálit míč bůh ví kam ostrý skluz přímo proti nohám hostujícího Antónia Manuela Tómaného a po druhé žluté kartě je vyloučen!
     
    68
    André Micael fauloval v blízkosti středového kruhu a viděl žlutou kartu. Začíná se pořádně jiskřit.
     
    67
    Střídání v týmu CD Tondela: ze hřiště odchází Pedro Nuno, přichází Bruno Monteiro.
     
    64
    Ronaldo Peña byl zřejmě hráčem, který si za druhé vlny krásně naběhl na odražený míč a zpoza šestnáctky napřáhl k pohotové táhlé přízemní střele, jenž mířila k bližší pravé tyči, Cláudio Ramos ale míč vytáhl na rohový kop!
     
    62
    Neto se snažil vybojovat v blízkosti středového kruhu míč, jenže to přehnal s důrazem a viděl kartu.
     
    60
    Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Bruno Ramires, přichází Neto.
     
    59
    Jeden z fotbalistů Moreirense zkusil na konci 59. minuty vypálit ze střední vzdálenosti a jeho pokus skončil vysoko nad. Následovat bude střídání.
    54. Ricardo COSTA - 0:2
     
    54
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    RICARDO COSTA si na přední levé tyči skvěle naběhl na centr z rohového kopu a nikým nehlídaný hlavou usměrnil míč ke vzdálenější pravé tyči! Potvrdilo se pravidlo: "Nedáš, dostaneš!" Tondela vede v Moreirense už 2:0.
     
    53
    Pedro Nuno málem přidal druhý gól! Hostující fotbalista si na pravé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku za obranu a z úhlu napřáhl k nádherné střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže Jhonatan vytáhl fantastický reflexivní zákrok a vytáhl míč na rohový kop! Nádherný fotbalový moment.
     
    52
    Moreirense se pokusilo přenést hru z pravé strany na levou diagonální přihrávkou za obranu, byla ale příliš dlouhá.
    48. Ernest Ohemeng se málem uvedl vyrovnávacím gólem
     
    48
    Střídající Ernest Ohemeng se málem uvedl krátce po příchodu na hřiště nádherným a vyrovnávacím gólem, když si míč ve středu navedl na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k táhlé střele, která těsně minula levý horní roh brány! Cláudio Ramos plachtil vzduchem zbytečně, míč ale v jeho brance nakonec neskončil. Moreirense se herně zvedlo.
     
    47
    Moreirense vstoupilo do druhého poločasu dobře a na pravé straně vybojovalo po sraženém centru rohový kop, následný pas od rohového praporku byl ale na přední tyči odvrácen.
     
    46
    Tamní hlasatel těsně před výkopem druhého poločasu pořádně vyhecoval domácí fanoušky, tak uvidíme, zda se Moreirense po přestávce dočká vyrovnávací branky.
     
    46
    Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Alan Schons, přichází Ernest Ohemeng.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.

     
    Tondela byla v průběhu prvního poločasu mnohem aktivnější a dostávala se do slibných šancí, z nichž jednu dokázal proměnit António Manuel Tómané. Moreirense hrozilo především po centrech z levé strany, žádný ale příležitost, která by zaváněla gólem, nepřinesl. Skóre po poločase. Moreirense 0 Tondela 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
    44. Chyběl kousek! Murilovy technické dovednosti v plné kráse
     
    44
    Murilo v plné kráse ukázal své technické dovednosti! Domácí útočník si nejprve v blízkosti šestnáctky zády k bráně zpracoval míč nádhernou otočkou a poté předvedl dvojité zaseknutí míče. Následovala přízemní střela z téměř hranice šestnáctky, která prošla mezi dvěma protihráči a těsně minula vzdálenější pravou tyč! Nádherná individuální práce!
     
    43
    Ve středu hřiště došlo k drobné potyčce a hra byla přerušena. Žádná karta udělena nebyla a Murilo se mohl na levé straně hřiště po protiútoku Tondely řítit sám na bránu, jenže se rozhodl přenést hru doprava a těžký centr jeho spoluhráč nezpracoval.
     
    42
    Tondela na levé straně rozehrála v rychlém sledu dva rohové kopy, ani jeden z centrů ale zakončení nepřinesl.
    40. Jhonatan skvělým zákrokem zabránil druhé a vlastní brance
     
    40
    António Manuel Tómané si naběhl na pravé straně šestnáctky na nádhernou kolmou přihrávku, která vyřadila ze hry kompletně domácí obranu, a z ostrého úhlu napřáhl k přízemní střele, která málem po skluzu jednoho z domácích hráčů přinesla vlastní gól, brankář Jhonatan mu ale zabránil bravurním zákrokem!
     
    38
    Alan Schons nejprve vypomohl v obraně, když vybojoval autové vhazování, a po následném útoku se dostal k pohotové střele ze střední vzdálenosti. Jeho rána ovšem nabrala opačnou faleš a zamířila daleko vedle pravého horní rohu brány Tondely.
     
    36
    Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Frédéric Maciel, přichází Jhonder Cádiz.
     
    33
    Fanoušci Tondely začali mohutně pískat a po propadnutém centru z rohového kopu na vzdálenější pravou tyč se dožadovali odpískání penalty! Píšťalka zůstala němá. Skóre – 0:1.
     
    31
    Moreirense vyrazilo po zisku míče po levé straně do rychlého protiútoku, který byl zakončený přízemním centrem do šestnáctky. Na přední tyči byl ale připraven jeden z hostujících obránců Tondely, který míč odvrátil do bezpečí.
     
    28
    Tondela je po vstřelení vedoucí branky při chuti a na levé straně hřiště vybojovala standardní situaci, po které na vzdálenější pravou tyč mířil tentokrát místo střely nebezpečný přízemní centr. Jhonatan měl velké problémy, ale nakonec míč dokázal vyboxovat a navíc byl nepříjemně dohrán. Odkop od brány.
     
    26
    Murilo předvedl na levé straně hřiště pěknou zasekávačku do středu, kterou se zbavil protihráče, a poté napřáhl k technické střele pravačkou, která o pořádný kus minula vzdálenější pravou tyč.
    22. António Manuel TÓMANÉ - 0:1
     
    22
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    ANTÓNIO MANUEL TÓMANÉ si na přední pravé tyči naběhl na zpětný centr z ostrého úhlu a poté se ocitl v obrovské příležitosti, ve které dvakrát podklouzl a Jhonatan ho skvěle vychytal, proti následné přízemní dorážce už byl ale bezmocný! Tondela vede v Moreirense 1:0.
     
    20
    Tondely vydřela na levém křídle rohový kop, následný centr se ale hostům vůbec nepovedl. Byl příliš dlouhý.
     
    19
    Do šestnáctky hostující Tondely přilétl z levé strany přízemní a navíc tečovaný centr, který byl opět nebezpečný, jenže brankář Cláudio Ramos byl u své pravé tyče včas na zemi.
     
    17
    Rúben Lima byl na levé straně obranné poloviny Moreirense včas v osobním souboji a míč odkopl za postranní čáru.
     
    16
    Ze zápasu uplynulo úvodních patnáct minut a zatím sledujeme fotbal nahoru dolů. Ovšem bez dalších příležitostí.
     
    11
    Rohový kop z pravé strany přinesl ještě nebezpečnější centr, Tondela ale opět horké chvilky přečkala. Cláudio Ramos zřejmě míč na poslední chvíli vyrazil, ale jistý si nejsem. Možná, že z toho nakonec byla tyč, respektive břevno!
     
    10
    Moreirense se vydalo dopředu po levém křídle a do šestnáctky poslalo velmi nebezpečný centr, který hosté na vzdálenější tyči odhlavičkovali na rohový kop.
     
    8
    Claude Goncalves podstoupil na levé straně hřiště tvrdý osobní souboj a v duelu dvou sedmiček do něho tvrdě narazil Frédéric Maciel.
     
    7
    Joãozinho se prohnal na levém křídle jako parní lokomotiva kolem jednoho z protihráčů, jenže po průniku do šestnáctky se ocitl v ostrém úhlu a jeho přízemní centr byl odvrácen.
     
    5
    Úvod utkání přináší atraktivní a ofenzivní fotbal z obou stran. V dresu Moreirense se nyní pokusil vypálit zpoza šestnáctky Arsénio a jeho přízemní tečovaná střela minula levou tyč.
    4. Pedro Nuno v rychlém sledu dvakrát vystrašil domácí hráče
     
    4
    Další slibná šance Tondely! Pedro Nuno se po autovém vhazování na levém křídle pohotově opřel do míče a jeho následné zakončení zpoza šestnáctky minulo bližší horní roh brány.
     
    3
    Pedro Nuno se na pravé straně šestnáctky prodral k poskakujícímu míči a už se chystal z blízkosti pohotově vypálit, jeden z protihráčů mu ho ale při napřáhnutí ukopl.
     
    2
    António Manuel Tómané vyhrál hlavičkový souboj uprostřed středového kruhu, když do něho jeden z domácích hráčů tvrdě narazil zezadu.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Bruno Esteves si seřídil hodinky a dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali hostující fotbalisté Tondely. Hráči hrající v modrých dresech se ihned vydali směrem vpřed po pravém křídle, jejich útočné snažení ale nic nepřineslo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Moreirense FC: Jhonatan – Sagna, Abarhoun, Micael (C), R. Lima – Maciel, Ramires, Schons, Ra. Costa – Arsénio, Peña.
    Náhradníci: V. Braga – I. Santos, Kouao, Ohemeng, Neto, Cádiz, Semedo.

    CD Tondela: C. Ramos – D. Bruno, Ansell, Ri. Costa (C), Joãozinho – Pedro Nuno, H. Tavares, Goncalves, M. Cardoso – Tómané, Murilo.
    Náhradníci: Janota – Moufi, Zachara, Boyd, Heliardo, B. Monteiro, Joca.

    Rozhodčí: Bruno Esteves. Asistenti: Rui Teixeira, Rui Cidade. Čtvrtý rozhodčí: Bruno Costa.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Sobotní program 4. kola portugalské Ligy NOS nabídne souboj celků, které v loňské sezóně až do posledního kola bojovaly o záchranu a nakonec byly úspěšné. Letos by se oba kluby určitě rády nacházely v klidném středu, jenže oba dva během úvodních tří kol zatím nedokázaly zvítězit. Poslední vzájemné měření z března letošního roku skončilo dělbou bodů po remíze 1:1.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Reiner

    Branky: 22. Tómané, 54. Ri. Costa, 86. Boyd

    Karty:   62. Neto (MRE), 68. Micael (MRE) – 90. D. Bruno (TND)   69. Micael (MRE)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Rohy: 8:5. Fauly: 11:21.
    Moreirense FC: Jhonatan – Sagna, Abarhoun, Micael (C), R. Lima – Maciel (36. Cádiz), Ramires (60. Neto), Schons (46. Ohemeng), Ra. Costa – Arsénio, Peña.
    Náhradníci: V. Braga – I. Santos, Kouao, Ohemeng, Neto, Cádiz, Semedo.

    CD Tondela: C. Ramos – D. Bruno, Ansell, Ri. Costa (C), Joãozinho – Pedro Nuno (67. B. Monteiro), H. Tavares, Goncalves, M. Cardoso – Tómané (75. Heliardo), Murilo (81. Boyd).
    Náhradníci: Janota – Moufi, Zachara, Boyd, Heliardo, B. Monteiro, Joca.

    Rozhodčí: Bruno Esteves. Asistenti: Rui Teixeira, Rui Cidade. Čtvrtý rozhodčí: Bruno Costa
    bahis siteleri