Ružomberok – Trenčín 3:3 (kon.) | Michalovce – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Prešov – Senica 2:2 (kon.)
Nitra – Dunajská Streda 3:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 26.08.2017, 19:00Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    MFK Zemplín Michalovce
    Michalovce sú so ziskom štyroch bodov na desiatom mieste ligovej tabuľky. V minulom kole sa však futbalisti z východu Slovenska postarali o veľké prekvapenie, keď zdolali AS Trenčín. Prehry sa predtým dostavili proti Trnave, Podbrezovej a Prešovu. Michalovce zanzamenali aj jednu remízu, konkrétne v stretnutí proti Nitre.

    FC ViOn Zlaté Moravce
    Zverenci Juraja Jarábka vstúpili do tejto sezóny prekvapujúco dobre a po piatich kolách majú na svojom konte deväť bodov, vďaka čomu im patrí v ligovej tabuľke piata pozícia. Zlatým Moravcia sa darí najmä doma, keď všetkých 9 bodov vybojovali práve na domácej pôde. Moravce vo svojom poslednom zápase rozdrvili Prešov v pomere 4:1.
     
    Pekný večer prajem všetkým fanúšikom futbalu!
    Fortuna liga má tento víkend na svojom programe šieste kolo. Zápasom medzi MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce vás bude sprevádzať Patrik Porubský. Prajem príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Sviarčinskij, Kavka, Carrillo, Božok – Grič, Žofčák (C) – Koscelník, Matić, Šimčák – Bragin.
    Náhradníci: Bieszczad – Bednár, Kolesár, Turik, Antonov, Kolesár.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Štrbák, Žembera, Nikolić, Chren (C) – Kováč, Bariš, De Oliveira Silva, Orávik – Bochl – Urgela.
    Náhradníci: Novota – Paixao da Silva, Ujlaky, Baggio da Costa.

    Rozhodca: Pavlík – Pozor, Jankovič.
     
    Hráči oboch celkov už nastupujú na hraciu plochu. O malú chvíľu sa začne stretnutie šiesteho kola Fortuna ligy.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Ihneď v úvode stretnutia sa do útoku dostali hráči hostí, ktorí si vybojovali štandartnú situáciu. Tú zahral Orávik, ktorý však v šestnástke Michaloviec nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    3
    Zlaté Moravce zatiaľ nepúšťajú domácich futbalistov k lopte. Chren zakombinoval s Urgelom, ktorý sa loptu snažil priťuknúť svojmu spoluhráčovi do behu, no hosťujúci futbalisti si nerozumeli.
     
    4
    Koscelník prenikal po pravom krídle a bol zastavený nedovolene. Budeme svedkami zaujímavej štandartnej situácie.
     
    5
    Žofčák rozohrával priamy kop. Loptu zatočil do šestnástky, kde však našla iba hlavu Nikolića, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    6
    Zlaté Moravce sa tlačia do zakončenia. Orávik centroval do šestnástky, kde loptu hlavou odvrátil Šimčák.
     
    7
    Je za nami šesť minút hry, vážnejšiu šancu sme zatiaľ nevideli. Pri rohovej zastávke sa snažil individuálne preniknúť Gešnábel, no bol dobre zastavený Carrillom.
     
    8
    Zaujímavá situácia v šestnástke hostí! Bariš išiel do sklzu, domáci fanúšikovia si pýtali pokutový kop, pretože videli ruku hosťujúceho hráča, no píšťalka rozhodcu zostala nemá.
     
    9
    Šimčák zakombinoval so Žofčákom, lopta sa napokon dostala k Matićovi, ktorý strelou trafil obrancu hostí. Závar pred bránou Zlatých Moraviec pokračoval, no domáci z toho nedokázali nič zaujímavé vyťažiť.
     
    10
    Domáci futbalisti sa osmelili a začínajú čoraz častejšie vystrkovať rožky. Po ľavom krídle sa snažil preniknúť Šimčák, no krídelník domácich bol zastavený Chrenom.
     
    11
    Prvý zákrok Kováča, ktorý si poľahky poradil so strelou Igora Žofčáka, ktorý to skúsil z tridsiatich metrov.
     
    12
    Michalovčanom sa otvoril priestor na rýchly protiútok, ktorý však po nepresnej prihrávke Šimčáka skončil už tesne za stredovou čiarou.
     
    13
    Michalovce sa tlačia dopredu, no zatiaľ sledujeme vysoké množstvo nepresných prihrávok. Aj preto sa domácim zatiaľ nedarí dostať sa do dobrých pozícií.
     
    15
    Peter Orávik zostáva po tvrdom zákroku ležať na zemi. S hráčom hostí to nevyzerá najlepšie, už k nemu beží lekár Zlatých Moraviec.
     
    16
    Po krátkej pauze sa v hre pokračuje ďalej. Loptu majú na svojich kopačkách futbalisti hostí, ktorí zakladajú útočnú akciu.
     
    17
    Bragin sa dobre uvoľnil na pravej strane a odcentroval do šestnástky, kde nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    17
    Michalovce dali gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia v tomto stretnutí! Igor Žofčák našiel na ľavom krídle nabiehajúceho Šimčáka, ktorý krásnym centrom našiel hlavu MARTINA KOSCELNÍKA a ten otvára skóre tohto stretnutia.
     
    19
    Zlaté Moravce sa dostali k štandartnej situácii. Loptu skrotil vo svojich rukaviciach Kira, ktorý ju okamžite dlhým výkopom poslal na Žofčáka. Ten sa rútil sám na Kováča, no brankára hostí prekonať nedokázal, pretože bránu prestrelil.
     
    20
    Michalovce sú pri chuti! Koscelník sa dostal do úniku, ktorý zakončil strelou tesne vedľa pravej žrde brány Kováča.
     
    21
    V posledných minútach sledujeme vynikajúci futbal. Po rohovom kope si loptu do vlastnej brány takmer zrazil Carrilo, no Kira predviedol vynikajúci zákrok.
     
    22
    Michalovce sa dostali do rýchleho protiútoku. Matić ťahal loptu, no bol tvrdo atakovaný Barišom, ktorý za tento zákrok kľudne mohol vidieť kartu.
     
    23
    Hra sa momentálne upokojila. Loptu držia domáci futbalisti, ktorí volia postupnú rozohrávku útočnej akcie.
     
    25
    Nepresnosť Zlatých Moraviec dala príležitosť domácim futbalistom na rýchly protiútok, no stopér hostí predviedol vynikajúci sklz.
     
    26
    Po dlhom nákope sa do dobrej šance dostával Urgela, no Kira predviedol výborný výbeh, ktorým zmaril črtajúcu sa šancu hostí.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Martin Chren (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    28
    Michalovce sa momentálne nikam nehrnú a kombinujú na vlastnej polovici. Lopta sa dostala až k brankárovi Kirovi, ktorý ju dlhým nákopom poslal na útočnú polovicu.
     
    29
    Obrovská príležitosť hostí! Urgela fantasticky priťukol loptu Kováčovi a ten sa z uhlu rútil sám na bránu Kiru, no strela hosťujúceho hráča skončila mimo brány domácich.
     
    30
    Lopta sa dostala za bránkovú čiaru. Od svojej brány bude rozohrávať Kováč.
     
    32
    Tempo hry teraz výrazne opadlo. Michalovce držia loptu na vlastnej polovici a majú problémy s rozohrávkou. Zlaté Moravce veľmi dobre napádajú.
     
    33
    Predsa sa Michalovce dokázali dostať k šestnástke hostí. Šimčák odcentroval a našiel hlavu Sviarčinskija, ktorý však netrafil bránu hostí.
     
    34
    Na ihrisku momentálne zostáva ležať jeden z domácich futbalistov, za ktorým prichádza lekársky tím Michaloviec.
     
    35
    Po ošetrení Matića pokračujeme ďalej. Zlaté Moravce sa vydali do útoku, no ten ztroskotal na nepresnej prihrávke.
     
    36
    Zlaté Moravce teraz obliehali pokutové územie domácich, ktorí predviedli svoju obetavosť, keď zblokovali dve streli z kopačiek hráčov Zlatých Moraviec.
     
    37
    Matíć zostáva opäť ležať na trávnatej ploche. Vyzerá to tak, že Michalovce budú musieť striedať.
     
    38
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Tin Matić, prichádza Martin Bednár.
     
    39
    Bariš si chcel vypýtať faul u rozhodcu Pavlíka, no ten mu na tento herecký kúsok neskočil a nezapískal faul.
     
    40
    Bragin v nádhernom bežeckom súboji s Nikolićom. Ruský futbalista tento súboj vyhral, no napokon loptu v rohu ihriska stratil.
     
    41
    Róbert Gešnábel sa na hranici šestnástky dostal k lopte a skúsil vystreliť. Jeho pokus vystrašil domácich fanúšikov, pretože lopta preletela len tesne vedľa pravej žrde.
     
    41
    Na druhej strane šance domácich futbalistov. Do tej najlepšej sa dostával Šimčák, no v hlavičkovom súboji s Horníkom úspešný nebol.
     
    42
    Michalovce zakladali rýchlu útočnú akciu, no lopta na Koscelníka smerovala do ofsjdu.
     
    43
    Kira teraz po strele Urgelu nemusel vytiahnuť úspešný zákrok. Domáci brankár sa okrem jedného zákroku zatiaľ v tomto stretnutí príliš nezapotil.
     
    44
    Blíži sa záver prvého polčasu. Loptu majú na svojich kopačkách hráči Zlatých Moraviec. Uvidíme, či sa im podarí vyrovnať stav tohto stretnutia.
     
    45
    Michalovčania si teraz takmer zavarili, keď sa pri rozohrávke zahrávali s ohňom, no napokon bol odpískaný faul napádajúceho Bochla.
     
    45+1
    Nastavovať sa budú dve minúty!
     
    45+2
    Michalovce mali k dispozícii rohový kop. Žofčák zakrútil loptu do pokutového územia, kde sa k hlavičkovému zakončeniu nedostal nikto z hráčov hostí.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou prvé dejstvo zápasu medzi Michalovcami a Zlatými Moravcami. Domáce mužstvo zatiaľ vedie 1:0, keď sa strelecky dokázal presadiť Koscelník. Sledovali sme svižný futbal, no v istých pasážach s množstvom nepresností.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Záhumenský sa snažil odcentrovať do pokutového územia Michaloviec, no domáci futbalisti túto situáciu zvládli a majú loptu vo svojej moci.
     
    48
    Druhý polčas začínajú obe mužstvá opatrne. Žofčák sa dlhou prihrávkou snažil prekvapiť obranu hostí, no tá bola pozorná.
     
    49
    Zlaté Moravce sa mohli dostať do rýchlej útočnej kontry, no Bochl zahral pri prechode do útoku rukou.
     
    50
    Obrovská príležitosť Michaloviec! Lopta sa dostala ku Koscelníkovi, ktorý z hranice šestnástky z prvej vystrelil, no trafil len bočnú sieť hosťujúcej brány!
     
    51
    Hra sa momentálne odvíja v strede poľa. Fantastický zápas sledujeme v Ružomberku, kde je päť minút pred koncom stav stretnutia 3:3!
     
    53
    Zlaté Moravce zakladali postupný útok, no dlhý nákop nenašiel nikoho z hráčov hostí. Domáca obrana sa zatiaľ prezentuje dobrou defenzívnou robotou.
     
    54
    Žofčák našiel dlhou prihrávkou Šimčáka, ktorý zabiehal za obranu, no výborným obranným zákrokom ho zastavil Chren.
     
    55
    Príležitosť pre hostí. Lopta sa dostala na roh šestnástky, kde stál pripravený Chren, ktorý sa rozhodol vystreliť. Jeho strela ľavačkou nemierila medzi tri žrde domácej brány.
     
    57
    Zlaté Moravce sú v druhom polčase zatiaľ aktívnejším tímom. Mateus vystrelil a Kira predviedol fantastický zákrok, ktorým výrazne podržal svoje mužstvo!
     
    58
    Michalovce sa teraz snažili kombinačne preniknúť do šestnástky, no obrana Zlatých Moraviec teraz vzruch pred vlastnou bránou nepripustila.
     
    59
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Martin Chren (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    59
    Martin Chren po červenej karte oslabuje svoje mužstvo. Michalovce budú mať navyše k dispozícii zaujímavý priamy kop z veľkého uhlu.
     
    60
    Michalovce dali gól!
    Nacvičený signál domácich, ktorý sa po priamom kope dostávajú do dvojgólového vedenia. Strelou z desiatich metrov sa presadil IGOR ŽOFČÁK.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Milan Šimčák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    63
    Michalovce majú loptu na svojich kopačkách a už sa sňou nemusia nikam hrnúť, pretože majú nahrané, keď vyhrávajú 2:0.
     
    64
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza , prichádza Erik Ujlaky.
     
    65
    Tempo zápasu momentálne výrazne opadlo. Hrá sa v strede ihriska, kde loptu držia domáci futbalisti. Hostia zrejme už nebudú mať dostatok síl na vyrovnanie tohto stretnutia.
     
    66
    Zlaté Moravce sa po dlhom čase snažili zaútočiť, lenže ich útočnú snahu zrušil Martin Koscelník, ktorý sa prezentoval vynikajúcim obranným zákrokom.
     
    67
    Obrovská šanca Zlatých Moraviec na zníženie! Lopta sa dostala k Ľubomírovi Urgelovi, no ten bol z bezprostrednej blízkosti vychytaný Kirom.
     
    68
    Na druhej strane chyba v rozohrávke brankára Kováča, ktorý loptu ponúkol domácim. Jeden z hráčov Michaloviec napokon vystrelil, no Kováč predviedol istý zákrok.
     
    70
    Michalovčania sa opäť snažili vymyslieť niečo dopredu, no obrana hostí bola pozorná.
     
    71
    Mateus sa dostal k lopte a z veľkej diaľky skúsil vystreliť, no jeho pokus dokázal Kira chytiť. Brankár domácich sa dnes prezentuje vynikajúcim výkonom.
     
    72
    Rýchly protiútok Michaloviec ťahal Igor Žofčák, ktorý loptu naservíroval na kopačku Koscelníkovi, no ten zoči-voči Kováča neprekonal.
     
    73
    Opäť Igor Žofčák pri lopte, tentokrát sa prezentoval centrom do šestnástky, ktorý mu však vôbec nevyšiel.
     
    74
    Nedorozumenie v kombinácii Zlatých Moraviec. K lopte sa dostal Bragin, ktorý mohol postupovať sám na bránu hostí, no napokon sa rozhodol zaseknúť si Karlíka. To sa mu podarilo, ale útočník domácich sa prezentoval už iba propagačným pokusom.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Martin Bednár (MFK Zemplín Michalovce).
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 2083 divákov.
     
    77
    Ďalšia rodiaca sa šanca domáceho mužstva. Bragin sa snažil presadiť v šestnástke hostí, no na jeho kľučku mu obrana Zlatých Moraviec nenaletela.
     
    Momentálne nemáme k dispozícii obrazový prenos z Michaloviec, preto sa ospravedlňujeme za menšie prerušenie textového prenosu. Ihneď po náprave budeme v stretnutí pokračovať.
     
    81
    V Michalovciach už prebieha 81. minúta. Domáci futbalisti stále vedú 2:0 a kráčajú za víťazstvom v dnešnom stretnutí.
     
    82
    Michalovce obliehajú pokutové územie Zlatých Moraviec. Domáci futbalisti sú pri chuti a aktívnym pohybom robia problémy hosťujúcej obrane.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Vladislav Bragin, prichádza Jozef-Šimon Turik.
     
    83
    Na trávniku zostáva ležať Ľubomír Urgela. Nevyzerá to sním najlepšie. Hráč hostí zrejme nebude môcť pokračovať v stretnutí.
     
    85
    Po krátkej pauze pokračujeme ďalej. Urgela je ošetrovaný za autovou čiarou, kde sa momentálne rozhoduje, či bude tento útočník Zlatých Moraviec pokračovať v stretnutí.
     
    86
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Ľubomír Urgela, prichádza Roberto Baggio da Costa.
     
    87
    Sviarčinskij ťahal loptu po pravom krídle a centrom sa snažil nájsť Turika, ktorý sa však k zakončeniu hlavou nedostal.
     
    88
    Krásna kombinácia Michalovčanov, ktorý sa však prezentovali nepresnou finálnou prihrávkou, preto sa do zakončenia nedostali.
     
    89
    Z domácich tribún počuť potlesk vcelku slušnej diváckej návštevy. Stretnutie sa už len dohráva. Uvidíme, koľko minút pridá hlavný rozhodca k základnému hraciemu času.
     
    89
    Z domácich tribún počuť potlesk vcelku slušnej diváckej návštevy. Stretnutie sa už len dohráva. Uvidíme, koľko minút pridá hlavný rozhodca k základnému hraciemu času.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Milan Šimčák, prichádza Martin Kolesár.
     
    90+1
    Rozhodcovia dnešného stretnutia nastavili jednu minútu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:15. (20:52:53)

    Patrik Porubský

    Branky: 17. Koscelník (Šimčák), 60. Žofčák

    Karty:   62. Šimčák (MIC), 75. Bednár (MIC) – 27. Chren (ZMO)   59. Chren (ZMO)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:15.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Sviarčinskij, Kavka, Carrillo, Božok – Grič, Žofčák (C) – Koscelník, Matić (38. Bednár), Šimčák (90. Kolesár) – Bragin (83. Turik).
    Náhradníci: Bieszczad – Bednár, Kolesár, Turik, Antonov, Kolesár.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Karlík, Žembera, Nikolić, Chren (C) – Záhumenský, Bariš, De Oliveira Silva, Orávik – Bochl – Urgela (86. Baggio da Costa).
    Náhradníci: Novota – Paixao da Silva, Ujlaky, Baggio da Costa.

    Rozhodčí: Pavlík – Pozor, Jankovič

    Diváci: 2083
    bahis siteleri