Česko – Kralupy n. Vltavou 1:6 (kon.)
konec
Česko
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 26.08.2017, 18:00 • Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    59:48
    Pravděpodobně poslední akcí zápasu byla výtečná pozice Michala Mrkvičky, k němuž propadl kotouč přes několik hráčů. Zblízka na Bláhovou nevyzrál.
     
    57:53
    Sára Čajanová vzala puk a mohla zmírnit porážku, z levého kruhu ale přestřelila vzdálenější tyč.
     
    57:03
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Až necelé tři minuty před koncem zápasu Kristýna Bláhová poprvé inkasuje, kralupští dorostenci oslavují šestý gól. V přečíslení nabil Marek Němec ideálně VOJTĚCHU RICHTROVI, který se s ničím nepáral a ranou z první nedal české brankářce nárok – 1:6. Asistence: Marek Němec, Jakub Střeštík.
     
    56:06
    Odražený puk dojížděl na hraně brankoviště Václav Hes, ale Bláhová se v těžké pozici zorientovala skvěle a nataženým pravým betonem zabránila gólu!
     
    41:53
    Teď to ale pěkně vymyslel Michal Mrkvička, který se vydal od hrazení až před branku. Jeho dlouhou kličku ale Bláhová svým přesunem zlikvidovala!
     
    39:13
    Kralupští dorostenci si zahrají svou první přesilovku v zápase. V rohu obranného pásma totiž podrazila soupeře Adéla Škrdlová (CZE).
     
    34:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se české juniorky přece jenom také radují, což jim alespoň může dodat sebevědomí. Navíc to byl moc pěkný gól! Magdalena Erbenová propíchla puk kolem hrazení dopředu, kde ho vzala NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Na cestě před brankoviště si ho přiťukla se Sabinou Matouškovou, a proto pak zakončovala do odkryté brány – 1:5! Asistence: Sabina Matoušková, Magdalena Erbenová.
     
    30:34
    Kralupy právě vstřelily branku!
    A o chvilku později bohužel přichází také neplánované střídání brankářek. PETR SMAŽÍK z další rychlé akce prostřelil Juřicovou mezi rukou a tělem, Kralupy tak vedou už o pět gólů a do české klece jde Kristýna Bláhová – 0:5. Bez asistence.
     
    29:43
    Ve stejném čase přichází avizované střídání brankářů, Jakuba Fürsta nahrazuje Ondřej Horský.
     
    29:43
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Chvilku před polovinou zápasu navyšují mladíci z Kralup své vedení už na čtyřbrankové. A to po gólu, který si Karolína Juřicová určitě bude vyčítat. VÁCLAV HES nahodil puk od červené čáry a protože černá guma těsně před gólmankou poskočila, propadla jí za záda i za brankovou čáru – 0:4. Bez asistence.
     
    25:55
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Třetí kotouč v české síti, receptem znovu bylo rychlé přečíslení, které nestihly hokejistky dobruslit. Pavel Pospíšil v něm připravil pozici pro KAMILA ČERNÉHO, jenž přišpendlil kotouč pod břevno – 0:3. Asistence: Pavel Pospíšil, Václav Hes.
     
    25:30
    Na druhé straně Štěpán Binko před odkrytou českou klecí promáchl prudký pas od spoluhráče.
     
    23:34
    Vojtěch Richtr v samostatném úniku trefuje tyč české branky. Pro tuto chvíli "vyrovnáno".
     
    23:01
    Střídačka Kralup si vzápětí vybírá oddechový čas.
     
    23:01
    Mlýnková napálila tyčku!
     
    23:01
    Pozor! Natálie Mlýnková ujela do sóla a byla faulována, takže pojede trestné střílení!
     
    22:26
    Češky znovu nedůrazně rozehrávaly, čímž nabídly šanci Kamilu Černému. Juřicová udržela dvoubrankové manko.
     
    20:50
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Krátce po návratu do hry zdojnásobují hostující mladíci své vedení! Marek Němec nabral rychlost na levé straně a VOJTĚCH RICHTR mezitím přebruslil druhou českou obránkyni. Když ho pak Němec vyzval, z první poslal kotouč do růžku nad lapačku Juřicové – 0:2. Asistence: Marek Němec, Petr Smažík.
     
    15:01
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Kralupy trestají nepřesnosti v české rozehrávce a po 15 minutách hry se ujímají vedení. Jonáš Marek vybojoval puk a z pravého kruhu ho ideálně připravil MARTINU ŠKRDLANTOVI, který vystřelil z první a zamířil do růžku branky Juřicové, která nestačila zasáhnout – 0:1. Asistence: Jonáš Marek, Kristián Šiška.
     
    11:42
    Kristián Šiška (KRA) už podruhé usedá na trestnou lavici, tentokrát ve středovém kruhu lehce přiháknul jednu ze soupeřek. Jak teď naloží Češky s početní výhodou?
     
    04:53
    Češky si zahrají první přesilovku zápasu, Kristián Šiška (KRA) je vyloučen za hru tělem v ženském hokeji.
     
    04:17
    Marek Němec vybídl z rohu pásma Michala Mrkvičku, který střílel první. Juřicová se proti velké šanci přesunula a kotouč udržela ve výstroji!
     
    03:54
    Hokejistky relativně bez větších starostí odrážely snahu soupeřů, až přišla zase chyba v rozehrávce a možnost pro Václava Hese. K Juřicové stál ale příliš blízko.
     
    01:44
    V rychlém protiútoku se před gólmanku dostal Kristian Šiška, ale zblízka napálil Juřicovou jen do chrániče krku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 35. Mlýnková (Matoušková, Erbenová) – 16. Škrdlant (Marek, Šiška), 21. Richtr (Němec, Smažík), 26. Černý (Pospíšil, V. Hes), 30. V. Hes, 31. Smažík, 58. Richtr (Němec, Střeštík)


    Česko: Juřicová (31. Bláhová) – Kotounová, Pejšová, Škrdlová, Erbenová (C), Šmajdová, Fabšicová, Krčková, Hájková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová – Matoušková, Mlýnková, Machalová – Sarnovská, Z. Černá, Hornická – Čajanová, Škorpíková, Mazancová. Trenér: Pavel Zuziak.
    HK Kralupy nad Vltavou: Fürst (30. Horský) – Drozda, Hájek, Střeštík, A. Hes, Helebrant, Chalupecký (C), Kučera, V. Hes, Pospíšil, Černý, Richtr, Němec, Mrkvička, Marek, Škrdlant, Šiška, Špaldoň, Inoue, Binko, Smažík. Trenér: Lukáš Majer.

    Diváci: 89
    bahis siteleri