Novosibirsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Barys – Riga 3:5 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:5 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 2:1 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 26.08.2017, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo v Omsku 8 370 diváků. (15:42:57)
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (OMS) (20 zásahů, 1 inkasovaný gól)
    Tomáš Kundrátek (NNO) (0 + 0, 1 střela na branku)
     
    Střely na branku v zápase

    Avangard Omsk: 27

    Torpedo Nižnij Novgorod: 21
     
    Moc gólů jsme dnes neviděli, ale přesto diváci na tribunách v Omsku sledovali docela pohledný hokej. Torpedo dlouho vedlo fotbalovým výsledkem 1:0 a už se pomalu zdálo, že hubený náskok uhájí. Jenže chvíli před koncem třetí třetiny udeřil obránce domácích Maxim Berezin, aby pak v prodloužení zvrátil skóre na stranu Avangardu hrdina duelu Danil Fajzulin. Nižnij Novgorod si ale každopádně bod zaslouží. Přestože Omsk vyloženě nepřehrával, vytvořil několik velikých možností, se kterými měl Dominik Furch pořádné starosti. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký víkend.
     
    Konec zápasu.
    63:23 Danil FAJZULLIN - 2:1
     
    63:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí Omsk si nakonec z tohoto zápasu odnese dva body za výhru v prodloužení, přestože musel dlouho dotahovat a nebylo jisté, jestli si alespoň nějaký bodík odnese. V závěru nastavené pětiminutovky ale Avangard dokázal udeřit, a to navíc po moc krásné akci. DANIL FAJZULLIN dostal zpoza branky luxusně naservírovanou přihrávku od Semjonova, střelec gólů namířil kotouč přesně mezi betony Galimova. Brankář Torpeda neměl šanci tuhle ránu chytit. Velmi pohledná akce na závěr zápasu. Asistence: Kirill Semjonov.
     
    63:03
    Domácí sice vyhráli vhazování v útočném pásmu, jenže pozici ke střele si vytvořit nedokázali. Galuzin pak nedokázal vyhodit kotouč pryč z pásma.
     
    62:28
    Gustafsson předvedl povedený obranný zákrok a málem poslal spoluhráče z útoku do šance. Fisenko se ale ve středním pásmu po kotouči natahoval marně.
     
    61:48
    Jako by se ani jedné straně barikády nechtělo v prodloužení nic riskovat. Na to, že se hraje ve třech na obou stranách, tak vůbec nevidíme žádné možnosti.
     
    61:15
    Minuta z prodloužení je pryč, poprvé na puku také hosté. Jeglič ale svým pokusem poslal puk pouze do ochranné sítě, vhazovat by se mělo ve středním pásmu.
     
    60:39
    Stále má ještě puk na hokejkách Omsk. Na první střelu v nastavené pětiminutovce ale čekáme, Avangard si hledá vhodnou pozici.
     
    60:15
    Petersson se hned v prvních sekundách prodloužení zkusil uvolnit, ale nepovedlo se mu to, zůstali proti němu hned dva bránící hráči Torpeda.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku po základní hrací době

    Avangard Omsk: 26

    Torpedo Nižnij Novgorod: 18
     
    Je tu konec třetí třetiny. Základní hrací doba na určení vítěze nestačila, takže budeme muset počkat do prodloužení či nájezdů. Oba týmy mají bod, o druhý musí zabojovat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Ještě deset sekund přesilovky pět na tři pro Torpedo. Jedna střela za druhou, jedna nahrávka za druhou, ale ani jedna nekončí gólem. Dominik Furch podržel Omsk nad vodou.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 56. Berezin, 64. Fajzullin (K. Semjonov) – 28. Paršin (Galuzin, Stoljarov)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Gustafsson, Martynov, A. Osipov, J. Medveděv, Berezin, Lisov, Meňšikov, Žukenov – A. Petersson, Everberg, Sundström – Fisenko, Pěrežogin, Kugryšev – Pjanov, Fajzullin, Chochrjakov – K. Semjonov, A. Galimov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Mamašev, Grigorev, Kundrátek, Barancev, Kurbatov, Jermakov, Baldajev – Paršin, Galuzin, Stoljarov – Daugavinš, Jeglič, Dugin – S. Kosticyn, M. Lazarev, A. Potapov – Gračov, Urakov, Rasskazov – V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Sidorenko – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 8370
    bahis siteleri