Žilina B – Skalica 2:0 (kon.) | MFK Zvolen – Spiš. N. Ves 2:2 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
2:0 (1:0)
MFK Skalica
sk Sobota 26.08.2017, 10:30 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme sledovali zaujímavé a vyrovnané stretnutie, avšak hosťom sa v koncovke nedarilo po celý zápas a tak odchádzajú domov sklamaní. Domáci v 71. minúte pridali zásluhou Boženíka ešte jeden gól a tak vyhrávajú tento zápas pomerom 2:0!

    S konštatovaním, že 3 body ostávajú doma v Žiline sa už s Vami lúčim a prajem Vám ešte pekný zvyšok soboty! (12:20:21)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci zahrávali priamy kop, priama strela na bránu však letela len vysoko nad. To bolo zrejme už z toho zápasu všetko.
     
    90+1
    Pri lopte sú domáci futbalisti a dostávajú sa aj na útočnú polovičku. Zrejme je už o osude tohto zápasu rozhodnuté.
     
    90
    Skalica zahrávala rohový kop, domáca obrana odvrátial loptu do bezpečia. Ohlásený nastavený čas, predlžuje sa ešte o 2 minúty!
     
    89
    Čakáme už aj na údaj o nastavenom čase, domáci majú stále záver zápasu pod kontrolou.
     
    88
    Navyše si domáci vybojovali aj rohový kop. ten už stihli rozohrať nakrátko a snažia sa čo najdlhšie pobudnúť na útočnej polovičke.
     
    87
    A aj naďalej sú pri lopte domáci a predvádzajú úspešnú kombináciu na svojej polovičke. Hostia sa ešte snažia o vysoké napádanie, ale domácich to u chybám netlačí.
     
    86
    Nič sa však hosťujúcemu mužstvu vymyslieť nepodarilo a pri lopte sú tak už domáci a pochopiteľne sa nikam neponáhľajú. Zrejme je už postupne o osude zápasu rozhodnuté, aj keď ešte hostia nejaký ten čas k dispozícii majú.
     
    85
    V strede poľa teraz domáci faulovali a tak hsotia získavajú loptu. Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte 5 minút, nejaký ten čas sa určite ešte nastaví.
     
    84
    Navyše sa domácim darí postupnými prihrávkami prenikať aj na útočnú polovičku a rezerva MŠK tak zbiera aj cenné sekundy. Hosťom sa čas už urýchlene kráti a potrebujú streliť dva góly.
     
    83
    Skalica sa ešte snaží spraviť niečo s týmto výsledkom, ale veľa času už hostia nemajú. Navyše hrajú domáci v obrane veľmi kompaktne a veľa priestoru tak svojmu dnešnému súperovi neposkytujú.
     
    82
    Žltú kartu dostáva L. Jánošík (MŠK Žilina B).
     
    82
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Martinček, prichádza Herrera.
     
    80
    Hra sa opäť prerušuje, trošku začínajú na ihrisku prevládať aj emócie a oplácanie faulov. Jeden z hráčov hostí ostáva ležať na trávniku a tak sa hra na chvíľu musí prerušiť.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Hruška, prichádza Jakubek.
     
    79
    Dnešné stretnutie sleduje 206 divákov.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Opiela (MFK Skalica).
     
    78
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Čtvrtníček, prichádza Ulrich.
     
    77
    V zostave domácich nájdeme aj pár dorastencov. Vidno, že akadémia Žiliny výborne pracuje s mladými futbalistami a snaží sa ich čo najskôr začleniť do kvalitných súťaží.
     
    76
    Napokon sa hosťom podarilo preniknúť na útočnú polovičku, ale sledovali sme z ich strany iba nepresné zakončenie. Rezerva MŠK tak má stále všetko pod kontrolou.
     
    75
    Pri lopte sú teraz hostia, ale nedarí sa im v prechode na útočnú polovičku. Domáci dobre bránia svoje územie a svojho dnešného súpera k ničomu nepúšťajú.
     
    74
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Michlík, prichádza Hučko.
     
    72
    A domáci celok hrá aj naďalej veľmi aktívne, hostia sa teraz musia brániť. Zatiaľ to vyzerá, že Skalica v tomto zápase utrpí prvé prehru v tejto sezóne.
    71. BOŽENÍK - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    71
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Je tu druhý gól domáceho mužstva! Rezerva MŠK založila rýchly útok, z ľavej strany prišiel výborný center pred bránu hostí a RÓBERT BOŽENÍK aj trocha so šťastím tečoval loptu do brány Skalice – 2:0!
     
    70
    Domáci sú aj naďalej pri lopte a rozvíjajú svoju kombináciu. Rezerva MŠK sa nemá kam ponáhľať a snaží sa postupnými prihrávkami niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    69
    K lopte sa teraz dostávajú domáci futbalisti a už sa pokúšajú o prienik na útočnú polovičku. Skalica sa tak musí rýchlo vrátiť späť na svoje územie.
     
    68
    Rohový kop však nič zaujímavého nepriniesol a dopredu už vyrážajú hostia. Aj v druhom polčase tak sledujeme vyrovnané stretnutie, domáci sú však stále vo výhodnejšej pozícii.
     
    67
    Rezerva MŠk hrá teraz veľmi aktívne a po ďalšom útočnom výpade získava rohový kop. Hostia sa hnevajú na rozhodcu a avizujú mu, že by sa malo kopať od ich brány, ale domáci sa už chystajú na rohový kop.
     
    66
    Domácim sa podaril rýchly prechod na útočnú polovičku, následne sme sledovali zaujímavú strelu z ťažkého uhla, lopta len tak preletela pred bránou hostí a veľa nechýbalo a domáci mohli pridať aj druhý gól.
     
    65
    Hostia prenikli na útočnú polovičku, spoza 16-tky následne prišlo aj zakončenie na domácu bránu, Mandous si však bez problémov pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Švrček (MFK Skalica).
     
    63
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Bichakhchyan, prichádza Majštinik.
     
    62
    Skalica zachytila nepresnú prihrávku domácich a pokúšala sa o rýchly útočný výpad, postranný rozhodca však signalizuje hosťujúcemu mužstvu ofsajd.
     
    61
    Domáci teraz presunuli svoju kombináciu na vlastnú polovičku, hostia sa však aj naďalej snažia o vysoké napádanie.
     
    60
    Ale ani táto situácia nič zaujímavého nepriniesla a domáci sa tak v pohode ubránili. Dopredu už vyráža Žilina B a tak sa hostia musia rýchlo vrátiť späť na svoje územie.
     
    59
    Aj táto lopta pred bránu domácich bola veľmi nebezpečná, obrana domácich však dnes pracuje výborne a Skalica získava ďalší rohový kop.
     
    58
    Ďalšiu loptu pred bránu domácich obrana domácej rezervy hlavou odvrátila do bezpečia. Hostia tak nie a nie úspešne zakončiť svoje útočné výpady.
     
    57
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti a postupnými prihrávkami sa presúvajú na útočnú polovičku. Hra je tak opäť vyrovnaná, domáci aj naďalej vyhrávajú o jeden gól.
    56. Mandous a jeho výborný zákrok
    Zdroj: www.huste.tv
     
    56
    Skalica sa napokon dostala až pred pokutové územie domácich a nebezpečnú strelu brankár domácich Mandous vynikajúco vyrazil na rohový kop!
     
    55
    Do rýchleho protiútoku sa dostali domáci, svoj krátky pobyt na útočnej polovičke však nijak úspešne nezakončili a dopredu už vyrážajú hostia.
     
    54
    Rohové kopy zatiaľ však Skalici nevychádzajú a domáca rezerva sa ubránila aj tejto situácii. Hostia však ešte ostávajú aj s loptou na útočnej polovičke.
     
    53
    Napokon hostia prenikli až do pokutového územia a nebezpečnú strelu obrana domácich zblokovala na rohový kop. Skalica tak dostáva svojho súpera pod menší tlak.
     
    52
    Už pokračujeme ďalej, pri lopte sú hostia a snažia sa ohroziť bránu domácich. Veľa priestoru na manévrovanie s loptou však nemajú.
     
    51
    Hra sa teraz musela na chvíľu prerušiť, pretože jeden z domácich futbalistov ostal po zrážke ležať pred bránou hostí. Napokon odišiel za postrannú čiaru a je v opatere lekárov. Snáď bude v poriadku.
     
    50
    Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti a snažia sa kombinovať na útočnej polovičke. Skalica povzbudzuje aj menšia skupinka fanúšikov, ktorá pricestovala do Žiliny.
     
    49
    Aj v druhom polčase tak zatiaľ sledujeme vyrovnaný zápas, zatiaľ najväčšiu príležitosť mali domáci futbalisti. Žilina B si drží aj naďalej svoje vedenie o jeden gól.
    48. Čikoš-Pavličko opäť výborne zasiahol
    Zdroj: www.huste.tv
     
    48
    Rezerve MŠK sa podaril rýchly útočný výpad, po ňom prišla nebezpečná strela z vnútra pokutového územia a brankár hostí Čikoš-Pavličko musel vytiahnuť výborný zákrok!
     
    47
    Hostia si však rýchlo vybojovali loptu na svoje kopačky, z pravej strany prišiel prízemný center do pokutového územia domácich, avšak obrana domáceho tímu si s touto situáciou poradila.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom. Ani jeden z trénerov nesiahol k zmenám v základnej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Sledovali sme vyrovnaný prvý polčas, útoky sa striedali na oboch stranách, ale oba tímy často chybovali vo finálnej fázy. Domácim sa však v 16.minúte po rohovom kope podarilo streliť gól a tak zásluhou Šušolíka vyhrávajú po prvom polčase 1:0!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Uvidíme, či hlavný rozhodca aj neičo nastaví. Hra sa okrem gólovej situácii nijak výrazne neprerušovala.
    43. Situácia v pokutovom území hostí
    Zdroj: www.huste.tv
     
    43
    Domáci však prenikli do pokutového územia, domáci útočník sa dostal troška z uhla a jeho zakončenie skončilo len na bočnej sieti! Hostia teraz mali šťastie.
     
    42
    K lopte sa dostávajú domáci futbalisti a snažia sa čo najdlhšie pobudnúť na útočnej polovičke. Hostia na nič nečakajú a vysokým napádaním robia domácim nepríjemnosti.
     
    40
    Pomaličky sa už blíži aj záver prvého polčasu, sledujeme kvalitné stretnutie a domáci celok si stále drží svoje vedenie o jeden gól. Uvidíme, čo nám ponúkne záver tohto dejstva.
     
    39
    Skalica teraz obliehala pokutové územie domácich, napokon prišla len nepresná strela na bránu domáceho tímu. O uvedenie lopty do hry sa tak svojim výkopom postará brankár Mandous.
     
    38
    Domáci sa napokon ďaleko nedostali a približne v strede poľa hostia získavajú loptu. Útoky hostí sú však stále bezzubé, hra sa navyše opäť vyrovnáva.
     
    37
    Netrvalo však dlho a Skalica opäť spravila chybu. Domáci sa tak dostávajú k lopte a kombinujú na svojej polovičke. Hostia tak teraz musia čakať, čo si na nich ich dnešný súper pripraví.
     
    36
    Útok teraz založili aj domáci futbalisti a na malú chvíľu sa udržali aj na útočnej polovičke. Napokon však loptu strácajú a hostia už skúšajú zaútočiť.
     
    35
    Ani tento útok Skalica nič nepriniesol, hostia musia zapracovať vo finálnej fáze. Domáci tak získavajú loptu a od svojho brankára Mandousa zakladajú útočnú akciu.
     
    34
    Pri lopte je momentálne rezerva MŠK a domáci sa snažia upokojiť hru. Nikam sa neponáhľajú a prezentujú sa krátkymi prihrávkami na svojej polovičke.
     
    33
    Aj priamy kop sa podarilo domácemu mužstvu úspešne ubrániť, ale hostia znova útočia. Skalica je tak v posledných minútach veľmi aktívna, domáci však stále vyhrávajú 1:0!
     
    32
    Avšak, hostia si rýchlo vybojovali naspäť a po faule získavajú priamy kop na útočnej polovičke. Teraz majú hostia určite prevahu, domáci však úspešne odolávajú.
     
    31
    Boli sme svedkami Ďalšieho rohovéko kopu zo strany hostí, ale ani tento pokus Skalice úspešný nebol. Následne ešte hostia ostali na útočnej polovičke, ale v rozhodujúcej chvíli sa previnili útočným faulom.
     
    30
    Aj tento rohový kop sa podarilo domácim futbalistom odvrátiť, hostia však ešte ostávajú na útočnej polovičke a tak sa domáci musia aj naďalej brániť.
    29. Nebezpečná lopta pred bránu domácich
    Zdroj: www.huste.tv
     
    29
    Hostia však v strede poľa zachytili loptu a okamžite vyrazili do útoku. Pred bránu domácich smerovala ďalšia nebezpečná lopta, ale obranca domácich hlavou odvracia tento pokus na rohový kop!
     
    28
    Rohový kop napokon domáci bez problémovo dvrátili a už sa mladíci zo Žiliny snažia o rýchly útočný výpad. Skalica sa tak musí rýchlo vrátiť späť na svoje územie.
     
    27
    Pred bránu domácich smerovala nebezpečná prihrávka, na poslednú chvíľu však jeden z obrancom domácich zasiahol a sklzom poslal loptu na rohový kop!
     
    26
    Hostia sa postupne čoraz viac tlačia pred pokutové územie domácich, ale stále chybujú vo finálnej fázy. Uvidíme, či sa ešte hosťom podarí do konca prvého polčasu aspoň vyrovnať.
     
    25
    Útočné výpady sa aj naďalej striedajú na oboch stranách a sledujeme tak vyrovnané stretnutie. Rezerva slovenského majstra si však naďalej drží svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    24
    Následne Skalica vyslala nebezpečnú prihrávku do pokutového územia hostí, tam si však s touto situácia obrana domácich poradila a loptu dostala do bezpečia.
     
    23
    Rýchly útočný výpad sa však znova podaril domácim futbalistom, centrovaná lopta do pokutového územia hostí sa však stal ľahkou korisťou pre obranu Skalice.
     
    22
    Napokon prišlo po rohovom kope zakončenie hlavou, ale bolo nepresné a brankár Skalice tak zasahovať nemusel. Dopredu to tak teraz môžu vyskúšať aj hostia.
     
    21
    A domáci si teraz po rýchlom útoku a zblokovanej strele vybojovali ďalší rohový kop! Zopakuje sa situácia ako pri prvom góle ?
     
    20
    Hostia sa teraz na malú chvíľu usadili pred pokutovým územím domácich, ale napokon sa k strele nedostali. Domáci tak už rýchlo vyvážajú loptu do bezpečia.
     
    19
    Žilina B je však takisto aktívna a nesústreďuje sa iba na bránenie. Aj naďalej tak sledujeme kvalitné stretnutie prvého s druhým. Domáci sú však vo vedení o jeden gól.
     
    18
    Skalica sa snaží o rýchly odpoveď, ale domáci celok svojmu súperovi veľa priestoru neposkytuje. Určite nás tak čaká ešte zaujímavý zvyšok prvého polčasu.
    16. ŠUŠOLÍK - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    16
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Je tu prvý gól tohto stretnutia! Domáci rozohrali rohový kop nakrátko, po ňom prišiel center do pokutového územia hostí, lopta sa následne dostala k úplne voľnému BRANISLAV ŠUŠOLÍK a ten otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
    15. Čikoš-Pavličko predviedol výborný zákrok
    Zdroj: www.huste.tv
     
    15
    Sledovali sme rýchly útok domácich futbalistov,,po ňom prišla nebezpečná strela na bránu hostí a Čikoš-Pavličko predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop!
     
    14
    Rezerve MŠK sa podarilo pekne zakombinovať pred pokutovým územím svojho súpera, avšak v rozhodujúcej chvíli prišla opäť strata lopty a tak sa domáci do zakončenia nedostali. Uvidíme, či sa to podarí Skalici.
     
    13
    Do pokutového územia hostí smerovala centrovaná lopta z pravej strany, avšak nikto z domácich ju nezachytil a tak od svojej brány bude vykopávať brankár Čikoš-Pavličko.
     
    12
    Obraz hry sa stále nemení. Sledujeme útoky na oboch stranách, oba tímy však stále chybujú vo finálnej fázy. Stále tak čakáme na prvú zaujímavejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    11
    Domáce mužstvo si prebralo loptu na svojej polovičke a krátkymi prihrávkami sa presunulo až na polovičku svojho súpera. Tam však po nedorozumení loptu stráca a formou autového vhadzovania ju získavajú futbalisti Skalice.
     
    10
    Úvodných 10 minút tak zatiaľ potvrdilo, že sa jedná o veľmi vyrovnané stretnutie a pôjde v ňom o dôležité body. Ak by Skalica tento zápas vyhrala, upevnila by si prvú pozíciu v tabuľke.
     
    9
    Momentálne sú dlhšie pri lopte domáci futbalisti a postupnými prihrávkami sa presunuli až pred bránu hostí. Napokon prišlo aj zakončenie, ale bolo nepresné a brankár Čikoš-Pavličko nemal ťažkú prácu aby loptu prebral do svojich rukavíc.
     
    8
    Domáci však už následne nič zaujímavého nevymysleli a pri lopte sú tak už hostia. Skalica sa momentálne snaží o prienik na útočnú polovičku, oba tímy však zatiaľ kompaktne pracujú v defenzíve.
     
    7
    Rezerva MŠK sa usadila na útočnej polovičke a rodiaci sa útok museli hostia rýchlo prerušiť. Domáci získavajú autové vhadzovanie na polovičke svojho dnešného súpera.
     
    6
    Skalica stratila po chybnej prihrávke loptu na útočnú polovičke a tak sa do kombinácie púšťajú domáci futbalisti. Tempo zápasu je aj naďalej slušné, fanúšikovia sa snažia povzbudzovať svoje mužstvo.
     
    5
    Od úvodu sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, zatiaľ sme však žiadne zakončenie na jednu či druhú bránu nevideli. Uvidíme, kedy príde aj nejaká prvá zaujímavá situácia v tomto zápase.
     
    4
    Pri lopte sú momentálne domáci a snažia sa o kombináciu na svojej polovičke. Hostia na nič nečakajú a okamžite napádajú rozohrávku svojho dnešného súpera. Zatiaľ tak má tento zápas vysoké tempo.
     
    3
    Ani útok hostí veľa zaujímavého neponúkol, oba tímy zatiaľ chybujú vo finálnej fáze. Zápas je však ešte len na svojom začiatku a oba tímy si určite uvedomujú vážnosť tohto zápasu. Predsa len hrá prvý s druhým.
     
    2
    Na útočnú polovičku sa postupnými prihrávkami dostávali domáci futbalisti, avšak obrana hostí včas zasiahla a loptu domácim futbalistom prebrala. Uvidíme, ako dopadne útok Skalice.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Za Skalicou pricestoval aj fanklub a je počuť aj domácich fanúšikov. Čakáme tak zápas vo výbornej atmosfére.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemné sobotné dopoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku tohto zápasu medzi mužstvami Žiliny B a Skalice už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Erik Gemzický – Tomáš Mókoš, Matej Barenčík – Martin Dohál. Ako sme avizovali, môžme očakávať veľmi zaujímavé stretnutie. Po úvodných formalitách sa tak toto stretnutie môže začať, pri jeho sledovaní Vám prajem príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Mandous – Sluka, Michlík, Jánošík, Hancko, Bichakhchyan, Klec (C), Chvátal, Šušolík, Martinček, Boženík

    Náhradníci: Leško – Hučko, Majštinik, Ďuratný, Herrera

    MFK Skalica: Čikoš-Pavličko, Švrček, Lipták, Šebesta, Hlavatovič (C), Mizerák, Haša, Hruška, P. Jánošík, Čtvrtníček, Opiela

    Náhradníci: Fišan – Ulrich, Jakubek, Ondriš, Fukna, Vrábel

    Rozhodca: Erik Gemzický – Tomáš Mókoš, Matej Barenčík – Martin Dohál
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MŠK Žilina B – MFK Skalica. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 10:30.

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž – 2. liga. Na programe je 5. kolo a v tomto prenose zavítame na štadión Pod Dubňom, kde rezerva MŠK Žiliny privíta Skalicu.

    MŠK Žilina B:
    Domácim futbalistom sa zatiaľ v tejto sezóne darí narozdiel od svojich kolegov vo Fortuna lige veľmi úspešne. Na svojom konte má rezerva MŠK 9 bodov a to za 3 výhry. Domáci zakopli len v druhom kole, keď prehrali na pôde Trebišova 1:0. V minulom kole hrala rezerva Žiliny na pôde Nového Mesta a zápas vyhrala 2:0!

    MFK Skalica:
    Jeden z najväčších ašpirantov na postup do Fortuna ligy je na tom ešte lepšie. Zo 4 zápasov Skalica 4 vyhrala a na svojom konte tak má 12 bodov. V poslednom kole sa Skalica predstavila doma a v takisto zaujímavom súboji zdolala Šamorín 2:0!

    Favorit:
    Toho zrejme toto stretnutie nemá. Čaká nás veľmi zaujímavý súboj prvého s druhým a oba tímy majú impozantnú formu. Určite sa tak pri sledovaní tohto duelu nudiť nebudeme.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.

    Miroslav Revaj

    Branky: 16. Šušolík, 71. Boženík

    Karty:   82. L. Jánošík (ZIN) – 64. Švrček (SKA), 78. Opiela (SKA)


    MŠK Žilina B: Mandous – Sluka, Michlík, L. Jánošík, Hancko, Bichakhchyan, Klec (C), Chvátal, Šušolík, Martinček, Boženík
    Náhradníci: Leško – Hučko, Majštinik, Ďuratný, Herrera

    MFK Skalica: Čikoš-Pavličko, Švrček, Lipták, Šebesta, Hlavatovič (C), Mizerák, Haša, Hruška, P. Jánošík, Čtvrtníček, Opiela
    Náhradníci: Fišan – Ulrich, Jakubek, Ondriš, Fukna, Vrábel

    Rozhodčí: Erik Gemzický – Tomáš Mókoš, Matej Barenčík – Martin Dohál

    Diváci: 206
    bahis siteleri