Liberec – Znojmo 4:9 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 6:7 (1:2 po s.n.) | Ostrava – Česká Lípa 4:6 (kon.)
Pardubice – Střešovice 5:4 (kon.) | Otrokovice – Florbal Ústí 4:2 (kon.)
konec
FBC Liberec
4:9 (1:2, 1:3, 2:4)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Pátek 01.09.2017, 18:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    19:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    FBC Liberec se nakonec přeci jen dočkal snížení. Po nahrávce Petra Saláta prostřelil brankáře hostu TOMÁŠ MAREK. Asistence: Petr Salát.
     
    14:05
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Moravané se výrazně přiblížili hranici deseti branek. V předbrakovém prostoru se nejlépe zorientoval TOMÁŠ KUCHARIČ, jenž vsítili devátý gól Znojma a využil přesilovou hru. Asistence: Jiří Salava
     
    09:21
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojmo opět vede o pět branek. Janota vyrazil střelu Jana Nováka přímo na hůl PETRA ČÍHALA, kterému už jen stačilo dorazit míček do zcela odkryté klece. Asistence: Jan Novák.
     
    05:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec je tu ale přeci jen gól! Adam Balatka přihrál z osy hřiště k levému mantinelu Jiřímu Strobachovi , který tvrdě vypálil z voleje. Míček nakonec do vlastní brány tečoval Karel Virgl.
     
    02:51
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Po pěkné a rychlé kombinaci Znojma se prosazuje ZDENĚK RADA, který střílí sedmou branku Znojma. Asistence: Jakub Procházka.
     
    02:20
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Moravané opět navyšují svůj náskok. První pokus PAVLA PALÁTA byl sice zblokován, znojemský útočník však dokázal ze vzduchu poslat míček do sítě.
     
    16:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec snižuje! Ve zmatcích ve znojemském brankovišti se nejlépe zorientoval RADEK VALEŠ, jenž míček dorazil za ležícího Skácelíka. Asistence: Matěj Klucho.
     
    15:23
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojmo stále nemá dost! JAN NOVÁK vybojoval míček u mantinelu, vyběhl s ním až na osu hřiště a střelou zápěstím vymetl horní roh Vaníčkovy svatyně. Asistence: Petr Číhal.
     
    12:37
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojmo střílí další branku. Liberečtí opět propadli a v rychlé protiakci se přesně do horního roku Vaníčkovy brány trefil JAN SALAVA! Asistence: Jakub Procházka.
     
    07:38
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Pavel Palát předložil v rychlém protiútoku na střed míček Jiřímu Salavovi, který jej poslal dál na TOMÁŠE KUCHARIČE, jemuž stačilo zakončit do odkryté brány. Asistence: Jiří Salava.
     
    14:15
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojmo opět vede! Petr Číhal se na vlastní polovině zmocnil míčku, seběhl si do libereckého území a nechytatelnou ranou z levého křídla překonal Vaníčka, který se stačil pouze ohlédnout.
     
    09:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Jan Baudisch zkusil vypálit ze střední vzdálenosti. Jeho pokus byl sice zblokován, jenže míček se odrazil přímo na hůl JAKUBA PROCHÁZKY, který jej poslal do sítě. Asistence: Jan Baudisch.
     
    03:00
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po nahrávce Jakuba Martínka prosadil z předbrankového prostoru MARTIN ŠINDELÁŘ. Asistence: Jakub Martínek.

    Jonáš Majtyka


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Procházka (Baudish), 17. Valeš (Klucho), 6. Virgl (vla.), 20. Marek (Salát) – 3. Šindelář (Martínek), 15. Číhal, 8. Kuchanič (Salava), 13. Salava (Procházka), 16. Novák (Číhal), 3. Palát, 3. Rada (Procházka), 10. Číhal (Novák), 15. Kuchanič (Salava)


    FBC Liberec: Vaníček (3. Janota) – Hudera, Klucho, Bitman, Veselý, Strobach – Marek, Böhm, Kopecký – Procházka, Valeš, Salát – Baudish, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Hiadlovský, Kroupa – Balatka.
    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Hándl (Skácelík) – Procházka – Rada, Salava, Číhal – Palát, Procházka, Sláma – Dvořák, Kučera, Juříček – Pánek, Virgl, Martínek – Kuchanič, Daberger, Šindelář – Novák, Krejčíř.

    Rozhodčí: Müller Jiří, Novosad Matouš
    bahis siteleri