Gruzie – Irsko 1:1 (kon.) | Srbsko – Moldavsko 3:0 (kon.) | Albánie – Lichtenštejnsko 2:0 (kon.)
Finsko – Island 1:0 (kon.) | Wales – Rakousko 1:0 (kon.) | Izrael – S. Makedonie 0:1 (kon.)
Španělsko – Itálie 3:0 (kon.) | Ukrajina – Turecko 2:0 (kon.)
konec
Srbsko
3:0 (2:0)
Moldavsko
Sobota 02.09.2017, 18:00 • Stadion FK Partizan, Bělehrad (SRB) • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina D
Předzápasové kurzy
    85. Adem Ljajić zahodil stoprocentní brankovou příležitost!
     
    85
    Aleksandar Kolarov měl na levé straně pokutového území dostatek času na to, aby zvedl hlavu a zpětnou přihrávkou našel v blízkosti značky pokutového kopu střídajícího Adema Ljajiće, který se ocitl v obrovské šanci, z blízkosti ale napálil přízemní střelou bez přípravy pouze nohy Iliea Cebanua! Stoprocentní šance!
     
    82
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Aleksandar Mitrović, přichází Aleksandar Prijović.
     
    81
    Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Gheorghe Anton, přichází Igor Bugaiov.
    81. Aleksandar MITROVIĆ - 3:0
     
    81
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Filip Kostić si na levé straně hřiště krásně naběhl za jednoho z obránců Moldavska na kolmou přihrávku a po zvednutí hlavy poslal do šestnáctky bez přípravy přízemní centr, na který si naběhl ALEKSANDAR MITROVIĆ a bez přípravy míč usměrnil ve skluzu ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Filip Kostić.
     
    76
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Nemanja Matić, přichází Nemanja Radoja.
     
    75
    Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Andrei Cojocari, přichází Cătălin Carp.
     
    73
    Branislav Ivanović si na pravé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku a z ostrého úhlu míč téměř dokonale vrátil pod sebe, míč ale přece jen trochu skákal a nabíhající Adem Ljajić ho napálil bez přípravy vysoko nad bránu!
     
    66
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází Adem Ljajić.
    63. Branislav Ivanović a jeho pohotová dělovka bez přípravy
     
    63
    Dušan Tadić v blízkosti šestnáctky otálel s přihrávkou a jeden z protihráčů mu míč ukopl, jenže pouze směrem na Branislava Ivanoviće, který si ze druhé vlny krásně naběhl a dělovou ranou bez přípravy letící těsně nad zemí zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    59
    Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Eugeniu Cociuc, přichází Alexandru Antoniuc.
     
    59
    Dušan Tadić rozehrál rohový kop a do šestnáctky poslal z levé strany hřiště krásný centr, po kterém hlavičkoval v blízkosti malého vápna ve výskoku dobře o zem Aleksandar Mitrović, jenže pouze doprostřed brány, kde si Ilie Cebanu připsal snadný zákrok.
     
    55
    Moldavsko se ocitlo v první slibné příležitosti a poté na levé straně hřiště rozehrálo rohový kop, který se ukázal být velmi nebezpečný. Centr od rohového praporku nabral dobrou faleš a stáčel se do brány, Predrag Rajković ale míč vyrazil!
    54. Andrei Cojocari pořádně protáhl brankáře Rajkoviće!
     
    54
    Artur Ionita stál zády k bráně a zpětnou přihrávkou z hranice pokutového území nabil na střelu Andreiovi Cojocarimu, který bez přípravy vypálil a jeho přízemní pokus ze druhé vlny mířil ke vzdálenější levé tyči, Predrag Rajković byl ale u tyče včas a míč vyrazil skvělým zákrokem na roh!
    46. Kolarov z ostrého úhlu brankáře Cebanua nepropálil!
     
    46
    Aleksandar Mitrović po obrovské chybě Moldavska ve středu obranné poloviny hřiště kolmou přihrávkou vysunul Alexandera Kolarova, který se sice na levé straně šestnáctky ocitl v ostrém úhlu, přesto ale z blízkosti napřáhl k nebezpečné přízemní střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ilie Cebanu se ale proti němu včas vydal a levou nohou míč vykopl zpět do hry!
     
    45
    Aleksandar Kolarov vybojoval po sražené střele z levé strany šestnáctky rohový kop, po kterém uprostřed pokutového území hlavičkoval Aleksandar Mitrović a jeho pokus těsně minul pravou tyč!
     
    33
    Mijat Gaćinović z pravého křídla nádherně odcentroval a na vzdálenější levé tyči hlavičkoval ve výskoku Aleksandar Mitrović, jehož pokus se otřel o levou tyč a skončil mimo! Málem 3:0!
    30. Aleksandar KOLAROV - 2:0
     
    30
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Mijat Gaćinović krásnou kolmou přihrávkou na pravé straně šestnáctky našel volného Dušana Tadiće, který mu z otočky přihrávku oplatil, a první jmenovaný hráč poté do šestnáctky poslal nebezpečný přízemní pas. Míč prolétl až na vzdálenější levou tyč, kam si naběhl ALEKSANDAR KOLAROV a přízemní střelou bez přípravy propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0! Asistence: Mijat Gaćinović.
     
    27
    Aleksandar Kolarov si naběhl ze druhé vlny na odražený míč a zpoza šestnáctky napřáhl bez přípravy k přízemní střele, do které se na malém vápně postavil Aleksandar Mitrović a po zpracování míče z blízkosti zamířil neomylně do brány, jenže stál v ofsajdu!
    20. Mijat GAĆINOVIĆ - 1:0
     
    20
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Aleksandar Kolarov si na levém křídle zpracoval diagonální přihrávku ze středu hřiště a poté poslal do šestnáctky nebezpečný zpětný přízemní centr, který sice Filip Kostić během napřáhnutí promáchl, míč se ale od jeho stojné nohy odrazil za něj, kde si do volného prostoru na pravé straně šestnáctky naběhl ze druhé vlny MIJAT GAĆINOVIĆ a napálil míč bez přípravy tvrdou ranou do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Filip Kostić.
    12. Aleksandar Mitrović zakončoval pohlednou kombinaci Srbů
     
    12
    Aleksandar Mitrović si krásně narazil míč s Dušanem Tadićem, stojícím zády k bráně, a poté zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která mířila k pravé tyči, jenže byla příliš slabá a Ilie Cebanu si připsal další snadný zákrok!
    8. Nemanja Gudelj pálil po krásné narážce pouze doprostřed
     
    8
    Nemanja Gudelj si v blízkosti šestnáctky narazil míč v tísni krásně s Aleksandarem Mitrovićem a poté napřáhl k přízemní střele! Jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde si Ilie Cebanu připsal snadný zákrok.
     
    5
    Filip Kostić neměl na levém křídle komu přihrát, přesto předvedl krásný sprint podél postranní čáry a poté poslal do šestnáctky nebezpečný zpětný centr. Na vzdálenější pravé tyči na něj ve výskoku těsně nedosáhl Nemanja Gudelj a následná střela z halfvoleje v podání Mijata Gaćinoviće zamířila vysoko nad!
     
    Stadionem se na chvíli rozléhal hlasitý pískot, jelikož srbská hymna zněla slabě a poté úplně přestala hrát! Nyní už je vše v pořádku.

    Tomáš Reiner

    Branky: 20. Gaćinović (Kostić), 30. Kolarov (Gaćinović), 81. A. Mitrović (Kostić)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:18.
    Srbsko: P. Rajković – Ivanović (C), Nikola Maksimović, Nastasić – Gaćinović, N. Matić (76. Radoja), Gudelj, Kolarov – Kostić, A. Mitrović (82. Prijović), Tadić (66. Ljajić).
    Náhradníci: Dmitrović, Jovanović – Radoja, Obradović, Z. Tošić, Prijović, S. Mitrović, Vuković, Nemanja Maksimović, Spajić, Pavlović, Ljajić.

    Moldavsko: Cebanu – Cebotaru, Posmac, Epureanu (C), Armaș – Anton (81. Bugaiov), A. Cojocari (75. Carp) – Dedov, Ionita, Cociuc (59. A. Antoniuc) – Gînsari.
    Náhradníci: Pascenco, Namașco – Graur, Carp, A. Antoniuc, S. Platica, V. Ivanov, Paşcenco, Bugaiov.

    Rozhodčí: Tamás Bognar. Asistenti: Balázs Buzás, Theodoros Georgiou. Čtvrtý rozhodčí: Ádám Farkas (všichni HUN)
    bahis siteleri