Fehérvár – Znojmo 1:2 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 17.09.2017, 17:45 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:41 K. SZABO - 1:2
     
    36:41
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí snižují po nenápadné přihrávce ve středním pásmu, která vyslala do přečíslení dvojici hráčů. Sarpatkiho ránu ještě Schwarz zastavil, ale na dorážku, kterou pohotově vyslal KRISZTIAN SZABO, už dosáhnout nemohl. Asistence: Tamas Robert Sarpatki, Olivier Latendresse.
    32:32 GUMAN - 0:2
     
    32:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je důležitý moment. V době rostoucího tlaku domácích skóruje Znojmo podruhé a tenhle gól byl doslova vydřený. Dobře hrající čtvrtý útok se prodral do útočného pásma, Csamangó připravil šanci volnému Novákovi a jeho ránu z mezikruží dorazil za roztaženého Rajnu pohotový TOMÁŠ GUMAN. Asistence: Patrik Novák, Štěpán Csamangó.
    08:48 MATUŠ - 0:1
     
    08:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení po pěkné útočné akci. Biro si ve středním pásmu vyměnil puk s Čípem, využil prostoru na levém křídle, odkud poslal přesnou křížnou přihrávku na najíždějícího RADIMA MATUŠE, a ten z první zavěsil nad lapačku přesouvajícího se Rajny. Asistence: Marek Biro, Radek Číp.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 37. K. Szabo (Sarpatki, Latendresse) – 9. Matuš (Biro, Číp), 33. Guman (Novák, Csamangó)


    Fehérvár AV19: Rajna (Scola) – Szirányi, Vidmar, Uotila, Jyrkkiö, Harty, D. Szabo, Stipsicz – Luttinen, Latendresse, Erdely – Lovecchio, Mušič, Gilbert – Szita, Kocsis, Vincze – K. Szabo, Reisz, Sarpatki.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Stehlík, Pohl, Biro, Skrbek, Lattner, Bořuta, Šnajnar, Zajíc – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Plíhal, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Csamangó, Guman, Novák.

    Rozhodčí: Babić, Trilar – Gatol, Soos
    bahis siteleri