Nashville – Florida 3:5 (kon.) | Columbus – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Detroit 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 1:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (po pr.) | Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:4 (kon.)
San Jose – Anaheim 5:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
St. Louis Blues
Středa 20.09.2017, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Blues se pokusili ještě o hru v powerplay, ale to jim hodně nevyšlo, protože velmi brzy ztratili puk a TYLER PITLICK poté trefil opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    52:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars dokonávají svůj obrat, když se v přesilové hře prosadil JAMIE BENN, jenž tak poprvé v tomto utkání posílá Stars do vedení. Asistence: Julius Honka, Alexander Radulov.
     
    48:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyrovnávají stav utkání! Ihned po konci svého trestu BRETT RITCHIE vyletěl z trestné lavice, obdržel přihrávku a uháněl sám na Binningtona, kterého překonal svou střelou k tyči. Asistence: Mattias Janmark, Jamie Oleksiak.
     
    32:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! St. Louis opět odskakuje svému soupeři, když hosté využili až klasickou přesilovou hru, ve které se prosadil SAMUEL BLAIS. Asistence: Vladimír Sobotka, Tage Thompson.
     
    24:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vyrovnávají utkání přesně po konci přesilové hry, když Johnsovu střelu od modré Hutton jen vyrazil a v předbrankovém prostoru byl hodně aktivní NICHOLAS CAAMANO, jenž nadvakrát protlačil touš za záda hostujícího brankáře. Asistence: Denis Gurianov, Stephen Johns.
     
    11:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Avšak Dallas bleskově snižuje! Johns nahrál v útočném pásmu MATTIASI JANMARKOVI, jehož střela vymetla veškeré pavučinky v pravém růžku Huttonovy brány. Asistence: Stephen Johns.
     
    11:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hodně aktivní St. Louis přidává druhou branku v utkání, když se hosté dostali do úniku dvou na jednoho, který vyřešili na jedničku a KLIM KOSTLIN prostřelil Bishopa. Asistence: Samuel Blais, Ivan Barbašev.
     
    03:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Tak to byla obrovská chyba domácích, jenž špatně vystřídali, čímž tak dovolili WADEU MEGANOVI, aby jel sám na Bishopa, kterého na dvakrát překonal. Asistence: Nate Prosser, Carter Hutton.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 12. Janmark (Johns), 25. Caamano (Gurianov, Johns), 49. Ritchie (Janmark, Oleksiak), 53. Benn (Honka, Radulov), 59. Pitlick – 4. Megan (Prosser, Hutton), 12. Kostlin (Blais, Barbašev), 33. Blais (Sobotka, Thompson)


    Dallas Stars: Bishop (41. McKenna) – Lindell, Klingberg, Methot, Johns, Oleksiak, Honka – Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Shore, Ritchie – Roussel, Dickinson, Pitlick – Caamano, Hintz, Gurianov.
    St. Louis Blues: Hutton (31. Binnington) – Walman, Bortuzzo, Dunn, Prosser, Gunnarsson, Schmaltz – Steen, Thomas, Thompson – Blais, Sobotka, Kyrou – MacEachern, Barbašev, Kostin – Megan, Brodziak, Selman.
    bahis siteleri