Nashville – Florida 3:5 (kon.) | Columbus – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Detroit 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 1:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (po pr.) | Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:4 (kon.)
San Jose – Anaheim 5:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
Vegas Golden Knights
Středa 20.09.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • Příprava NHL
Partner:
    55:06 Tomáš HYKA - 1:4
     
    55:06
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Deryk Engelland vybojoval mezi kruhy pro vhazování v obranném pásmu puk a po pravé straně vyrazil do rychlého přečíslení 2 na 1 TOMÁŠ HYKA, který v kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a střelou zápěstím propálil Spencera Martina mezi betony! Krásný gól na 4:1. Asistence: Deryk Engelland a Jon Merrill.
    37:03 Nathan MACKINNON - 1:3
     
    37:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Erik Johnson napřáhl v blízkosti pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou na vzdálenější levé tyči dokázal Maxime Lagace vyrazit, k dorážce se ale dostal NATHAN MACKINNON, a přestože puk ve vzduchu netrefil ideálně, stačilo to na to, aby puk nad pravým betonem přesouvajícího se brankáře Vegas proskákal do brány! Další využitá hra 5 na 3 v zápase a první na straně Avs. Je sníženo 1:3. Asistence: Erik Johnson a Alexander Kerfoot.
    07:47 Oscar LINDBERG - 0:3
     
    07:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tomáš Hyka krásnou přihrávkou našel OSCARA LINDBERGA, který se v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci a Spencerovi Martinovi nedal šanci! Vegas s přispěním českého útočníka využilo druhou přesilovou hru a vede v Pepsi Center již 3:0! Golden Knights zatím v přípravě válí. Asistence: Tomáš Hyka a Jason Garrison.
    06:09 Jonathan MARCHESSAULT - 0:2
     
    06:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT si po přihrávce Jasona Garrisona nabruslil do levého kruhu pro vhazování a z jeho vnější strany napřáhl k prudké střele, která skončila v síti! Spencer Martin podruhé kapituloval a Vegas vede po využití přesilové hry 5 na 3 o dvě branky. Asistence: Jason Garrison a Reilly Smith.
    05:16 Brad HUNT - 0:1
     
    05:16
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    BRAD HUNT po přihrávce Alexe Tuche napřáhl v prostoru mezi pravým kruhem pro vhazování a modrou čárou k prudké střele, kterou Spencer Martin propustil za svá záda a Vegas vede v Coloradu 1:0! Asistence: Alex Tuch a Luca Sbisa.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 38. MacKinnon (Johnson, Kerfoot) – 6. Hunt (Tuch, Sbisa), 7. Marchessault (Garrison, Smith), 8. Lindberg (Hyka, Garrison), 56. Hyka (Engelland, Merrill)


    Colorado Avalanche: Martin (Cannata) – Siemens, Johnson (A), Geertsen, Timmins, Cowen, Meloche – Kerfoot, MacKinnon (A), Rantanen (A) – Agozzino, Beaudin, Grimaldi – Barron, Soderberg, Nieto – Lewis, Toninato, Bourque. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Vegas Golden Knights: Lagace (41. Dansk) – Garrison (A), Miller, Merrill, Engelland (A), Sbisa, Hunt – Marchessault, Šipačjov, Smith – Perron, Haula, Suzuki – Hyka, Lindberg, Tuch – Pulkkinen, Bellemare, Thompson. Hlavní trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Reid Anderson. Čároví: Trent Knorr, Ryan Gibbons
    bahis siteleri