Příbram – Hr. Králové 4:3 (kon.)
konec
FK Příbram
4:3 (3:2)
FC Hradec Králové
Úterý 26.09.2017, 15:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vymalováno! Skončil jeden z nejlepších zápasů letošní sezony Juniorské ligy. Viděli jsme sedm branek a především ta poslední z kopačky Mikera, kdy hostující junior trefil z voleje míč pod břevno branky Melichara? Ten stál opravdu za to! Příbram měla většinu druhého dějství pod kontrolou, ale poté tak trošku zbytečně pustila Hradec do utkání. Nakonec ale nedošlo k nějakému většímu tlaku Východočechů před svatyní Příbrami. Ta nedopustila další ztrátu bodů po ztracených dvou bodech z Plzně, kde Vais srovnával v 90. minutě z pokutového kopu. (16:52:54)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Lindr poslal míč až do vápna soupeře. Poté bude vhazovat z pravé strany Kundrt.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Miker (FC Hradec Králové).
     
    90
    Příbram kontrolovala hru na levé straně, poté chtějí hráči domácích pozdržet čas tím, že nepustí Hradec k rozehrávce.
     
    90
    V době, kdy již probíhá poslední minuta zápasu, tak byl jeden z hostujících hráčů v ofsajdu. Domácí mužstvo rozehrává Holým.
     
    89
    Rychlý přechod domácích do útoku, Černý naservíroval míč na kopačku Antwiho, ale ten v obrovské šanci napodruhé trefil prostor vedle levé tyče.
     
    88
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Ptáček.
     
    88
    Súkenník se postaral o autové vhazování, ale pak zasáhl v obraně Černý. Nicméně je tady další aut outsidera zápasu.
     
    88
    Melichar šel ze své branky, poté odkopl míč do bezpečí Antwi. Hostující mužstvo bude pokračovat autovým vhazováním z pravé strany.
     
    87
    Jeden z hostujících hráčů rychle vhazoval, míč poslal Antwi na roh Hradce z levé strany.
     
    87
    Holý našel spoluhráče Černého na levé straně, ale tomu utekl míč do autu, takže hostující celek vhazuje z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    86
    Krásná práce Jana Matouška s balonem a ačkoliv si to domácí fotbalista namířil mezi dva protihráče, tak byl nakonec podle soudu sudího Klímy faulovaný.
     
    85
    Lindr nakopl míč na polovinu domácích hráčů, ale tam skončil balon na noze Antwiho na pravé straně. Následně se ale Hradec snadno dostal k balonu.
     
    85
    Vávra zůstal ležet na hrací ploše. Ale hostující celek šel do útoku přes pravou stranu. Poté si ale Melichar rozuměl se svými spoluhráči a jeden z hostů nevystřelil z dvaceti metrů.
     
    84
    Melichar vyboxoval balon na malém vápně, poté tvořil hru Vávra. Ten ale upadl na levém křídle.
     
    83
    Chyba domácích hráčů na polovině hřiště, poté jsme sledovali zajímavý souboj na levé straně, Hradec z něj vytěžil roh.
     
    83
    Melichar šetřil čas při své rozehrávce, poté poznal důraz v osobním souboji Laňka. Následně Černý zřejmě podrazil protihráče.
     
    82
    Jeden z hostujících hráčů rozehrál levou nohou, Melichar sice vyrazil míč před sebe, ale hráč Hradce nedorazil balon do sítě.
     
    82
    Příbram vhazovala z pravé strany z vlastní poloviny, poté zřejmě Antwi fauloval a hostující hráči můžou nakopnout balon před Melichara.
     
    81
    Přetažený centr na zadní tyč. Poté ještě jeden centr, ale to už byl snadný zákrok a práce pro Melichara!
     
    81
    Roh pro Hradec!
     
    80
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Nejprve Holý držel protihráče za dres, poté po dobré přechodové fázi a centru z levé strany trefil míč z voleje JIŘÍ MIKER a balon skončil pod břevnem domácí branky. Naprosto neřešitelná situace pro Melichara.
     
    79
    Januška napsal další řádku domácí kombinace. Příbram má poslední minuty pod kontrolou a nepouští Hradec do většího tlaku a šance před Melicharem.
     
    78
    Jeden z domácích hráčů přetáhl hru na pravou stranu, ale po přihrávce Antwiho neměl domácí fotbalista ideální první dotek s balonem.
     
    78
    Jeden z hostujících hráčů vhazoval z levé strany pod sebe, ale tam nejistota fotbalistů Hradce si sehrála své. Míč drží na polovině hřiště Příbram, konkrétně Laňka.
     
    77
    Súkenník začal krátkou akci hostujícího celku. Jenže akce Příbrami přes pravé křídlo vedla do země Nikoho.
     
    77
    Ric to měl složité na polovině hřiště, ale jeden z hostujících hráčů přiblížil domácí celek k výhře faulem z kategorie útočných.
     
    76
    Melichar si sáhl pro centr z pravé strany. Ale domácí mužstvo pouze zbrkle odevzdalo míč až k Lindrovi. Ten opět volí rozehrávku přes pravého beka.
     
    76
    Lindr vykopával z vlastního vápna. Ale Holý dobře pracoval v defenzivě, hostující celek ale zůstane u balonu autovým vhazováním z pravé strany.
     
    75
    Lindr dobře zmenšil úhel protihráči, který zakončil brejk velice špatně díky dobrému zákroku nohou hostujícího brankáře.
     
    75
    Bederka odkopl míč na pravou stranu, ale tam promáchl jeden z jeho spoluhráčů, takže nakonec jsme viděli zásah Melichara.
     
    74
    Lindrův výhoz vedl na pravou stranu, tam Súkenník obešel protihráče, ale poté neměli hostující hráči dobrou předfinální fázi.
     
    73
    Balon propadl po hostující rozehrávce přes Kundrta a ještě jednoho hostujícího hráče. Domácí celek útočí přes pravou stranu.
     
    73
    Nový muž v domácí brance Melichar pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Poté se těžiště hry dostalo na pravou stranu, ale tam neuspěl individuální akcí jeden z domácích hráčů.
     
    72
    Pravda je ta, že Kočí neměl v posledních minutách moc práce, ale nevšimli jsme si nějakého většího problému při práce startujícího brankáře Příbrami.
     
    72
    Těžko říci, kde je problém. Jestli byl domácí celek takto domluven. Každopádně máme za sebou střídání domácích brankářů.
     
    71
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Kočí, přichází Melichar.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Mitrovič, přichází Petrlík.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Průcha, přichází Belej.
     
    70
    Rychlý ťukec domácích hráčů. Antwi nenahrál křížem na levou stranu, jeden z domácích hráčů zakončil mimo tři tyče ze střední vzdálenosti.
     
    69
    Kočí nahrál Holému. Poté měl kolem sebe kapitán domácích spoustu volného místa, a tak se mu nabídl spoluhráč.
     
    69
    Jeden z domácích hráčů vytvořil pozici pro zakončení Jana Matouška z pozice středního záložníka, ale uprostřed své branky zapsal zákrok Lindr.
     
    68
    Centr šel na přední tyč a poté od hlav jednoho z domácích hráčů na pravé straně. Hradec je nadále pod tlakem.
     
    68
    Hostující celek propadl v obraně, ale několikátá střela Jana Matouška směřovala k pravé tyči, kde rukama poslal míč na roh Lindr.
     
    67
    Faul la Laňku v souboji jeden na jednoho v podání Kundrta. Poté může hrozit po levé straně Antwi.
     
    66
    Velice dobrý presink domácích, který podpořil také Antwi nakonec končí útočným faulem a míč si bere Lindr.
     
    66
    Domácí celek kontroloval hru na pravé straně, nikdo z beků Příbrami nenahrál brankáři, ale přes Antwiho cesta k ohrožení branky Hradce nevedla.
     
    65
    Rozehrávka jednoho z hostujících hráčů směřovala na pravou stranu, poté jsme viděli také hlavičkový souboj. Posléze vše skončilo ztrátou Kundrta na pravé straně.
     
    65
    Černý se poté svému protihráči omlouvá, ale nic jej neubrání od žlutého trestu.
     
    64
    Mitrovič se nedostal k míči přes dobře postaveného hráče hostů. Poté fauloval při útoku soupeře po levé straně jeden z domácích fotbalistů.
     
    64
    Příbram zřejmě nebude střídat, ale bude hrát chvíli o desíti. U míče Holý.
     
    63
    Jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině hřiště, domácí fotbalista zůstává ležet na hrací ploše a musí být ošetřený.
     
    62
    Domácí hráči si vůbec nerozuměli v rozehrávce, ale jeden z hostů loboval nad branku Příbrami proti brankáři favorita zápasu, který mu zmenšil úhel.
     
    61
    Sledovali jsme několik odrazů na polovině hřiště, míč ukořistili obránci Příbrami a poté také Kočí. Ve středu pole je volný Januška.
     
    61
    Po faulu na Kundrta rozehrával hostující celek, ale jeho útočná fáze byla nulová. Domácí mužstvo bude vhazovat z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    60
    Antwi neměl šanci pokračovat v domácím útoku po levé straně, ale dobrou rychlostí se prezentoval Laňka. I tak ovšem hostující fotbalisté včas přerušili útok soupeře.
     
    60
    Ric předvedl dobrý důraz v osobním souboji na polovině hřiště, poté hrál s přehledem Holý v rozehrávce, který nahrál Janu Matouškovi.
     
    59
    Holý mohl v poklidu rozehrát domácí akci. Hostující mužstvo nenapadalo domácího kapitána. Laňka šel do souboje jeden na jednoho, který vyhrál. Nakonec ale centr Antwiho byl sražený.
     
    59
    Přechodová fáze hostujícího útoku po levé straně nebyla špatná, ale poté si pro balon došel Kočí.
     
    58
    Laňka pomohl spoluhráči. Poté běhal míč na kopačkách fotbalistů Příbrami. Centr z pravé strany šel ovšem na hlavu hráče Hradce a poté do náruče Lindra.
     
    57
    I přes aktivní presink hostů zůstal domácí celek u balonu. Poté ukázal dobrou techniku na polovině hřiště jeden z hráčů Příbrami. Nakonec může hrát na levé straně Antwi.
     
    57
    Domácí celek mohl útočit po pravé straně, ale nakonec došlo ke zklidnění hry. Zatím se hraje pouze na polovině favorita zápasu.
     
    56
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Bexigas, přichází Kundrt.
     
    55
    Na levé straně se hlásil o míč Laňka, poté nevybojoval balon presinkem Antwi.
     
    54
    Ric se obtočil kolem protihráče, ale jeho centr křížem nenašel útočníka Příbrami. I tak bude favorit zápasu poté rozehrávat vlastním brankářem, který nikam nepospíchá.
     
    54
    Příbram právě vstřelila branku!
    Zřejmě JAN MATOUŠEK vystřelil z pravé strany křížem a jeho střela zapadla do levého dolního rohu hostující branky!
     
    53
    Po zpracování prsama zapsal jeden z domácích hráčů ztrátu Příbrami rozehrávkou přes levou stranu. Naprosto balon zadarmo pro hosty.
     
    52
    Černý se nedostal k míči na pravé straně. Následně jeden z hostujících hráčů pálil do protihráče ze střední vzdálenosti. Míč ovšem zůstává na kopačkách Hradce.
     
    52
    Antwi centroval z levé strany na penaltu, ale tam číhaly rukavice Lindra. Hostující celek poté reagoval ztrátou Bexigase na pravé straně.
     
    51
    Domácí hráči tlačili na Lindra, ale poté na polovině hostů propadl Antwi. Jeden z hostujících fotbalistů centroval na zadní tyč, ale tam odevzdal míč prsama fotbalista Příbrami do náruče brankáře zelených.
     
    50
    Hostující mužstvo nikterak nepresovalo rozehrávku domácích. Ti ale přišli o balon na pravé straně na polovině hrací plochy.
     
    50
    Holý pokračoval v kombinaci domácího mužstva, načež stoper Příbrami si pomohl přihrávkou brankáři. Ten měl hodně místa na rozehrávku přes levou stranu.
     
    49
    Centr z levé strany dopadl do náruče domácího brankáře. Poté se míč dostal k Antwimu na levé straně, tam také bude zmiňovaný hráč zelených vhazovat.
     
    49
    Na hranici vápna na pravé straně šel do osobního souboje Januška, nakonec hostující obrana zablokovala několik pokusů domácího mužstva z dvaceti metrů.
     
    48
    Domácí mužstvo rozehrálo Laňkou z levé strany nakrátko, poté právě Laňka dirigoval hru, ale hostující levý bek odehrál balon do zámezí. Příbram vhazuje z pravé strany.
     
    47
    Kočí poslal míč na nohu Rice. Poté tvořil hru domácí celek na pravé straně. Zatím se ale nic podstatného při kombinaci favorita zápasu nestalo.
     
    47
    Ric si z pozice levého beka pohlídal protihráče, domácí mužstvo poté šlo do útoku, ale dobře načasovaným skluzem zasáhl Lindr.
     
    46
    Hostující celek napadal Bexigasem. Ale domácí mužstvo zůstalo na balonu na pravé straně. Tam se ale jeden z domácích hráčů dopustil faulu.
     
    1
    Domácí mužstvo mělo rozehrávku druhého poločasu.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Vukčevič, přichází Brokeš.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Šíma, přichází Laňka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Sledovali jsme vynikající první poločas z pohledu nezaujatého diváka. Příbram skvěle vstoupila do zápasu a v prvních pětadvaceti minutách měla více ze hry. Hostující obrana dělala velké chyby. Ale Hradec se dostal do utkání. Nejprve zůstal na zadní tyči volný Vukčevič a poté se jeden z hostů prosadil z hranice vápna po brejku po pravé straně. Čeká nás (asi) zajímavý druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Ještě bude Lindr vykopávat od vlastní branky.
     
    45
    Antwi nahrál Šímovi na pravou stranu, ale aktivní obrana hostujících hráčů poslala míč na autové vhazování pro domácí juniory.
     
    45
    Jenže jeden z hostujících hráčů daruje míč domácím fotbalistům útočným faulem. Kočí poté hraje rozehrávkou přes levou stranu.
     
    44
    Domácí celek sice vytáhl svůj presink, ale balon nezískal. Poté bude outsider zápasu vhazovat z pravé strany celkem blízko domácí branky.
     
    44
    Trávníček rozehrál z levé strany. Poté by měl Hradec mít aut z levé strany po zásahu jednoho z domácích hráčů.
     
    42
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Vávra odehrál míč před Chocholatým, ale hostující celek i tak nakonec šel do brejku po pravé straně. Jeden z domácích hráčů byl nedůrazný v souboji, takže JIŘÍ MIKER snižuje před Kočím přizemním pokusem do sítě Příbramských již na rozdíl jednoho gólu.
     
    42
    Januškovi se nepovedl signál se spoluhráčem nakrátko, poté ale Průcha nebyl pod tlakem, takže mohl přihrát na nohu brankáře Příbrami.
     
    41
    Antwi si vyměnil balon s Januškou, poté byl bývalý hráč Slavie faulovaný na pravé straně a je z toho zajímavá standardní situace pro favorita zápasu.
     
    40
    Zakončení Jana Matouška z levé strany z vápna soupeř, ale také z velkého úhlu šlo mimo tři tyče, takže skóre zůstává stále 3:1.
     
    40
    Lindr zklidnil hru, jeho obránci poté byli presováni jedním z domácích hráčů. Následně nezasáhl ani Šíma. Nicméně balon už je u nohy jednoho z domácích juniorů.
     
    39
    Viděli jsme křižnou přihrávku Antwiho na pravou stranu, ale poté také špatný centr jednoho z domácích hráčů. Hradec poté měl chvíli míč na svých kopačkách.
     
    38
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Exekutor standardní situace rozehrál rohový kop z pravé strany levou nohou. Balon propadl na zadní tyč na kopačku DANILA VUKČEVIČE, jenže z hranice malého vápna po pravé ruce domácího brankáře a nikam nehlídaným snižuje na rozdíl dvou branek.
     
    38
    Centr z levé strany vyboxoval Kočí pouze před nohu protihráče, ale ten v obrovské šanci napálil jednoho z domácích fotbalistů, Hradec kope alespoň roh.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Januška (1.FK Příbram).
     
    37
    Jeden z hostujících hráčů rozehrál rychle standardní situaci z domácí poloviny na levou stranu. Poté z toho ale bude pouze autové vhazování Trávníčka.
     
    36
    Šíma ustál na pravé straně tlak protihráče. Poté se na pravé straně nabízel Antwi. Nakonec míč převzal jiný hráč Příbrami, ale ten se neobtočil kolem protihráče na dvaceti metrech od branky Lindra.
     
    36
    Jeden z domácích hráčů vhazoval z levé strany, poté putoval míč na kopačkách fotbalistů Příbrami až od jednoho z hostů šel opět do autu.
     
    35
    Kočí nakopl míč na polovinu soupeře, ale tam nebyl nikdo z domácích fotbalistů. Následuje rozehrávka Lindra s vlastními obránci.
     
    35
    Následně byl Antwi postrčen zezadu na vlastní polovině, ale Příbram chybou v kombinaci darovala míč hostům, kteří vhazuje z pravé strany.
     
    34
    Jeden z domácích hráčů zastavil snažení protihráče taktickým faulem na polovině hřiště. Domácí mužstvo se vrátilo do obrany a přežilo i centr na přední tyč, který poslal do bezpečí Antwi.
     
    33
    Kočí poslal míč na levou stranu svojí pravou nohou. Tam nebyl nikdo ze spoluhráčů domácího brankáře. A tak kontruje po pravé straně Chocholatý.
     
    33
    Jeden z hostujících hráčů zrychlil hru po pravé straně. Poté měl míč na noze Bexigas, ale jeho přetažený centr spadl za brankovou čáru.
     
    32
    Holý odehrál míč před Bexigasem na nohu Kočího, ale ten nahrál míč na pravou stranu do autu. Hostující celek se bez větší námahy dostal k autovému vhazování z levé strany.
     
    32
    Nakonec volí rozhodčí Klíma pouze důraznou domluvu. Hradec se bude muset bránit. Rozehrává výhozem Kočí.
     
    31
    Jeden z domácích hráčů si dohráním protihráče řekl o kartu, sudí Klíma nechal výhodu Hradci. Ten se po pravém křídle neprosadil, karta teď ovšem visí ve vzduchu.
     
    31
    Jeden z hostujících hráčů vhodil míč pod sebe na nohu Lindra. Ale to bylo vše ze snahy Hradce o snížení na 1:3.
     
    30
    Centr Chocholatého z levé strany byl sražený, takže Kočí měl zcela jednoduchou a rutinní práci. Poté působí domácí jistým dojmem na levém křídle.
     
    30
    Lindr zvedl hlavu a nepokazil rozehrávku. Poté Holý nezískal míč v souboji s Mikerem, takže Trávníček vhazuje z levé strany z poloviny domácích.
     
    29
    Centr Antwiho propadl na zadní tyč, kde byl zcela volný jeden z domácích hráčů, ale v obrovské šanci napálil balon mimo tři tyče. Lindr bude tím pádem vykopávat od vlastní branky.
     
    29
    Antwi přihrál spoluhráči na pravé straně, ale jeho centr odvrátil soupeř nejprve na aut a poté na roh. Ten rozehraje zřejmě právě hráč černé pleti v dresu Příbrami.
     
    28
    Holý podal pomocnou ruku Januškovi, ale centr z pravé strany si s přesností nepotykal. Domácí mužstvo ale alespoň vhazuje z levé strany.
     
    28
    Jeden z domácích hráčů napálil odražený míč z dvaceti metrů vedle pravé tyče. Následovat bude roh Příbrami zřejmě v podání dvojice Antwi – Januška.
     
    27
    Chocholatý byl jedním z hráčů, kteří stáli na konci hostující kombinace na pravé straně. Následně se do útoku žene po pravém křídle Antwi.
     
    27
    Po sérii soubojů před brankou Příbrami nepomohl spoluhráčům Kočí. Hostující celek pokračoval autem, ale jeden z domácích hráčů odkopl míč ze šestnáctky.
     
    26
    Kočí opět rozehrál nakrátko, ale špatně z pohledu domácích na levou stranu. Hosté měli autové vhazování z pravé strany zadarmo.
     
    26
    Centr z levé strany pravou nohou si našel rukama Lindr a nevyboxoval jej před sebe. Poté je ovšem vynikající v defenzivě Holý.
     
    25
    Černý si sbíhal na přední tyč a zejména díky němu bude mít domácí celek další standardní situaci.
     
    25
    Jeden z domácích hráčů se pustil do souboje se soupeřem na levé straně, po přetahované uvnitř vápna Hradce to nebude penalta, nýbrž roh pro domácí celek.
     
    24
    Po přihrávce Lindra přihrál levý bek hostů na polovinu hřiště, ale tam sebral míč domácí hráč protihráči. Takže na tahu je opět Příbram.
     
    23
    Ric spolupracoval se svými spoluhráči. Poté hostující obrana jako kdyby vyzývala k zakončení jednoho z domácích hráčů, ale ten přihrál na pravou stranu do ofsajdu.
     
    23
    Hostující stoper si pokryl napadajícího protihráče. Poté kontrovalo mužstvo v bílém po pravé straně, ale Kočí pokračoval ze svého pohledu v nudném prvním poločase.
     
    22
    Příbram právě vstřelila branku!
    Antwi rozehrál nakrátko s Janoškou, Januška odcentroval z pravé strany na malé vápno, kde snad byla volná trojice domácích fotbalistů. Nakonec si ale hostující JIŘÍ BEDERKA srazil míč do vlastní sítě.
     
    21
    Antwi si seběhl na pravou stranu, kde byl zcela volný a mířil na Lindra, jenže levá noha domácího hráče poslala míč k pravé tyči, hostující brankář vyrazil balon rukama.
     
    21
    Januška vrátil míč stoperovi v době, kdy měl na sobě protihráče. Poté si zahrál také Kočí. Hostující mužstvo to mělo složité již od samého úvodu domácí akce.
     
    20
    Jeden z domácích hráčů vyřešil krásně situaci přihrávkou na Holého. Poté jeden z fotbalistů favorita zápasu našel centrem z levé strany hlavu soupeře.
     
    19
    Januška se zapojil do akce na pravé straně, poté fauloval jeden z hostujících hráčů Rice. K míči se staví prvně jmenovaný hráč domácích.
     
    18
    Příbram právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce končí druhou brankou domácích v zápase. JIŘÍ JANUŠKA získal míč, poté dostal strašně místa k zakončení z dvaceti metrů a skákavá střela dopadla po zemi k levé tyči mimo dosah Lindra.
     
    18
    Antwi uspěchal zakončení levou nohou z pozice pravého záložníka, balon šel výrazně vedle levé tyče. Lindr poté cosi vyčítal svým obráncům.
     
    17
    Holý byl jakýmsi rozehrávačem domácí akce. Poté favorit zápasu v poklidu kombinoval na vlastní polovině, aniž by jej hostující mužstvo nějak napadalo.
     
    17
    Šíma si obhodil soupeře na pravé straně, poté se snažil tvořit hru Černý v útočné fázi, jenže balon skončil na noze Lindra.
     
    16
    Holý byl úspěšný v osobním souboji, poté navíc před protihráče nastavil tělo, takže následoval faul na kapitána Příbrami nedaleko vápna domácího mužstva.
     
    15
    Po faulu na Bexigase měl hostující celek k dispozici standardní situaci z poloviny hřiště, této výhody ovšem východočeské mužstvo nijak nevyužilo. Stále se hraje na polovině hostů.
     
    15
    Černý a ještě jeden hráč domácího celku vyvinuli tlak na Lindra. Poté se hnal do zakončení Januška, ale jeho pokus z dvaceti metrů byl sražen protihráčem.
     
    14
    Lindr byl součástí hostující rozehrávky. Poté se hra přesunula na pravou stranu, ale Holý hlavičkoval ve středovém kruhu mimo dosah fotbalistů Hradce.
     
    14
    Mitrovič si seběhl pro rozehrávku svého obránce. Poté kombinovala Příbram s lehkostí a s Antwim na pravé straně, nakonec jeden z hráčů favorita zápasu fauloval v útočné fázi.
     
    13
    Zápas pokračoval kombinací domácích hráčů na polovině hřiště, která byla nepřesná. Při protiútoku odcentroval Bexigas z pravé strany do koše připraveného brankáře domácích.
     
    12
    Kočí vyřešil situaci velice rychle v době, kdy jej presující hráč dostával pod tlak. Ale hosté se dostali k zajímavému kontru. Na jeho konci zůstal volný Miker na levé straně, ale razantní střela spadla těsně vedle levé tyče.
     
    12
    Opět rozehrávka nakrátko v podání Lindra, ale poté velice špatná přechodová fáze hostujícího celku, takže domácí mužstvo může kontrolovat hru na vlastní polovině.
     
    11
    Jeden z domácích hráčů podržel míč na polovině hřiště, ale poté se jeho spoluhráč zbavil možnosti útoku nákopem do náruče Lindra.
     
    11
    Lindrovi se povedla rozehrávka přes pravou stranu. Poté ale může tvořit hru domácí celek, konkrétně je aktivní na polovině hrací plochy Januška.
     
    10
    Rychlá akce domácích po levém křídle neskončila faulem na Černého, sudí Klíma poté domlouvá jednomu z hráčů Příbrami, protože ten si nebral servítky a dohrál protihráče.
     
    9
    Domácí celek se nikam nehnal při autovém vhazování z levé strany, poté měl k míči daleko na polovině hřiště Bexigas. Příbram nadále tvoří hru.
     
    9
    Zajímavá šance domácích, kdy hosté nechali volného protihráče na pravé straně, ale křižné zakončení k levé tyči nebylo úspěšné díky dobrému zákroku Lindra.
     
    8
    Chocholatý na pravé straně pokazil útok hostujícího mužstva, poté mohl přihrát Průcha k vlastnímu brankáři, ale nestalo se.
     
    8
    Viděli jsme krásnou a rychlou přímočarou akci po pravé straně z pohledu Příbrami, ale poté se nikdo ve finální fázi nenabízel, takže Lindr se dotkl míče nohou.
     
    7
    Střelec byl agilní při presinku hostujících fotbalistů, ale Příbram dobře zhustila prostor na polovině hřiště, poté může přijít přihrávka Holého k brankáři domácích.
     
    6
    Šíma převzal míč na pravé straně po autovém vhazování, ale tam mu nevyšla kombinace s Antwim. Nicméně domácí mužstvo pokračuje standardní situací Janušky.
     
    6
    Příbram právě vstřelila branku!
    Nejprve Bexigas se vysunul z hostující obrany. Ale domácí celek se nakonec dostal k centru z levého křídla, na přední tyči zakončil po zemi ve skluzu do levé poloviny branky Hradce DANIEL ČERNÝ.
     
    5
    Trávníček vhazoval z levé strany a míč se dostal na kopačky hostujících beků. Tentokráte bez komplikované rozehrávky se outsider zápasu přesunul na polovinu soupeře.
     
    4
    Kočí se chopil rozehrávky, ale domácí celek nikam nepospíchal po pravém křídle. Antwi přihrál do středu, ale tam nefungovala Příbrami útočná fáze.
     
    4
    Jeden z domácích hráčů posunul míč ve středu hřiště kopačkou svému spoluhráči, poté sudí Klíma viděl faul, za který nebyla udělena karta hráči Hradce.
     
    3
    Žlutou kartu dostává Ric (1.FK Příbram).
     
    3
    Favorit zápasu z Příbrami rozehrával domácím brankářem nakrátko. Poté ale ztratila Příbram míč ve středu hřiště, a tak drží míč hostující obrana.
     
    2
    Jeden z domácích hráčů si důrazně řekl o kartu, sudí Klíma nechal hru pokračovat, ale nikdo z fotbalistů Hradce nevystřelil na branku soupeře.
     
    2
    Lindr zvolil rozehrávku nakrátko, poté domácí celek presoval, hosté byli pod tlakem, a tak přišla vhod rozehrávka přes levou stranu.
     
    2
    Jeden z domácích hráčů roztáhl hru křížem na levou stranu, se střelou ze střední vzdálenosti ale neměl problémy Lindr.
     
    1
    Hostující obrana si nejprve pomohla rozehrávkou přes Lindra, ale poté došlo ke ztrátě Hradce na pravé straně ještě na vlastní polovině.
     
    1
    Ale po sotva třech vteřinách nakopl hostující hráč křížem ze středového kruhu míč vedle pravé lajny.
     
    1
    Jeden z hostujících hráčů měl rozehrávku zápasu, Hradec zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hostující mužstvo nastupuje kompletně v bílém, domácí celek poté v zelených dresech a černých trenýrkách.
     
    Sázkové kanceláře favorizují krátce před začátkem zápasu Příbram.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Průcha, Holý (C), Vávra, Jan Matoušek, Ric, Černý, Antwi, Mitrovič, Januška, Šíma
    Náhradníci: Melichar – Belej, Petrlík, Ptáček, Laňka

    FC Hradec Králové: Lindr – Vukčevič, Miker, Chocholatý, Trávníček, Súkenník, Střelec, Bexigas, Martinec (C), Bederka, Jukl
    Náhradníci: Mach – Brokeš, Kundrt

    Rozhodčí: Klíma – Myška, Vitner.
     
    Venkovní zápasy Hradce v této sezoně:
    Slavia 2:2
    Jablonec 3:0
    Bohemians 1:1
    Teplice 0:4
     
    Domácí zápasy Příbrami v této sezoně:
    Slavia 2:1
    Jablonec 2:1
    Bohemians 7:0
     
    FC Hradec Králové
    Hostující tým získal z osmi zápasů této sezony třináct bodů. Naposledy hrál doma s Plzní, ale branky se diváci v konfrontaci se západočeským mužstvem nedočkali. Předtím urvali Východočeši remízu 2:2 na Slavii brankami Zorvana a Jukla. Nejlepším střelci hostujícího klubu jsou shodně se dvěma góly Jukl a Miker.

    Dle sázkových kanceláří je Hradec v tomto zápase mírným favoritem. Nicméně, Příbram v domácím prostředí dokázala v tomto ročníku nejvyšší juniorské fotbalové soutěže dát před vlastními fanoušky například Bohemians sedmičku. Uspěje šestý celek Juniorské ligy na stadionu U Litavky, kde své zápasy hraje také áčko Příbrami?
     
    1. FK Příbram
    Domácí celek nasbíral v tomto ročníku Juniorské ligy v osmi odehraných zápasech celkem jedenáct bodů. Nejlepším střelcem mužstva je Makedonec Zoran Danoski s třemi přesnými zásahy. Cizinec v dresu Příbram zachránil proměněnou penaltou na Spartě alespoň bod.

    V posledním kole hrála Příbram v Liberci, kde ji soupeř deklasoval poměrem 1:4. Dvěma góly se o to zasloužil Petr Petr. Nutno podotknout, že hosté neproměnili v prvním poločase za stavu 0:1 ze svého pohledu pokutový kop Laňkou. Ten samý hráč byl jediným úspěšným střelcem Příbrami pod Ještědem.

    Předtím získali příbramští junioři bod v Plzni. Ten ovšem byl pro příbramský celek zklamáním, v 90. minutě byla nařízena penalta, kterou s přehledem proměnil Jonáš Vais a srovnal tím pádem na konečných 4:4.
     
    Vzájemné zápasy
    Hradec – Příbram 3:2
    Příbram – Hradec 0:1
    Hradec – Příbram 0:1
    Příbram – Hradec 2:0
    Hradec – Příbram 1:2
     
    Delegace
    Zápas bude jakožto hlavní arbitr rozhodovat Tomáš Klíma, prvním asistentem bude Michal Myška. Druhým asistentem byl jmenovaný Miloš Vitner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 6. Černý, 18. Januška, 22. Bederka (vla.), 54. Matoušek – 38. Vukčevič, 42. Miker, 80. Miker

    Karty:   3. Ric (PRI), 37. Januška (PRI), 65. Černý (PRI) – 90. Miker (HKR)


    FK Příbram: Kočí (71. Melichar) – Průcha (70. Mitrovič), Holý (C), Vávra, Jan Matoušek (88. Ptáček), Ric, Černý, Antwi, Mitrovič (70. Petrlík), Januška, Šíma (46. Laňka)
    Náhradníci: Melichar – Belej, Petrlík, Ptáček, Laňka

    FC Hradec Králové: Lindr – Vukčevič (46. Brokeš), Miker, Chocholatý, Trávníček, Súkenník, Střelec, Bexigas (56. Kundrt), Martinec (C), Bederka, Jukl
    Náhradníci: Mach – Brokeš, Kundrt

    Rozhodčí: Klíma – Myška, Vitner
    bahis siteleri