Pittsburgh – Buffalo 5:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:4 (kon.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 0:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:4 (1:1, 2:1, 2:2)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 28.09.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Evander KANE - 5:4
     
    59:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    EVANDER KANE krásnou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování překonal Anttiho Niemiho, který během 22 sekund inkasoval podruhé, a v závěru utkání sledujeme drama! Stav utkání: 5-4. Asistence: Jack Eichel.
    59:18 Jacob JOSEFSON - 5:3
     
    59:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Antti Niemi nedokázal udržet střelu Kylea Okposo z vrcholu mezikruží a v brankovišti dorazil puk do prázdné brány JACOB JOSEFSON, který skóroval při hře bez brankáře! Drama? Asistence: Kyle Okposo a Ryan O'Reilly.
    47:00 Jevgenij MALKIN - 5:2
     
    47:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN si najel na krásnou diagonální přihrávku Phila Kessela z pravého kruhu pro vhazování a na vzdálenější levé tyči puk usměrnil z blízkosti do prázdné brány! Penguins využili druhou přesilovou hru v zápase a během pouhých 39 sekund vstřelili dva góly – 5:2! Asistence: Phil Kessel a Jake Guentzel.
    46:21 Phil KESSEL - 4:2
     
    46:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PHIL KESSEL si najel mezi kruhy pro vhazování na přihrávku Jevgenije Malkina a z blízkosti střelou zápěstím zamířil k bližší pravé tyči! Asistence: Jevgenij Malkin a Carl Hagelin.
    39:00 Justin SCHULTZ - 3:2
     
    39:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JUSTIN SCHULTZ na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl po krásné přihrávce Briana Dumoulina přes šířku útočného pásma bez přípravy k jedovaté střele s příklepem, která nad pravým ramenem Chada Johnsona zamířila do bližšího levého horního rohu brány! Penguins potřetí v zápase vedou, když skórovali minutu před druhou sirénou v početní převaze. Asistence: Brian Dumoulin a Conor Sheary.
    33:37 Nicolas DESLAURIERS - 2:2
     
    33:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Johan Larsson na pravém křídle u hrazení zachytil rozehrávku Penguins a nahodil puk před bránu, kde se rychle zorientoval NICOLAS DESLAURIERS a usměrnil puk k bližší pravé tyči! Sabres sice nevyužili přesilovou hru, krátce po ní ale vyrovnali na 2:2! Asistence: Johan Larsson.
    23:23 Sidney CROSBY - 2:1
     
    23:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Chad Johnson dobře zasáhl proti střele Conora Shearyho z pravého kruhu na přední tyči levým betonem, kterým zastavil i dorážku SIDNEYHO CROSBYHO, kapitán se ale vzápětí dostal ještě k jedné dorážce a na druhý pokus už brankáře Sabres překonal mezi betony a vrátil svému týmu zpět ztracené vedení. Skóre: 2-1. Asistence: Conor Sheary a Jake Guentzel.
    05:54 Victor ANTIPIN - 1:1
     
    05:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    VICTOR ANTIPIN si najel na vrcholu pravého kruhu na přihrávku Zemguse Girgensonse z levé strany útočného pásma a krásnou střelou zápěstím zamířil ke vzdálenější levé tyči, od které se puk odrazil do sítě! Penguins se z vedení příliš dlouho neradovali a začínáme od "nuly" – 1:1. Asistence: Zemgus Girgensons a Ryan O'Reilly.
    02:34 Jake GUENTZEL - 1:0
     
    02:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sidney Crosby z mezikruží střelou zápěstím zamířil nad bránu, za kterou vybojoval kotouč Conor Sheary a přihrál do levého kruhu kapitánovi Penguins, který krásnou bekhendovou žabičkou našel na vzdálenější pravé tyči JAKEA GUENTZELA, a ten z blízkosti a úhlu poslal puk do odkryté brány! Pens vedou 1:0! Asistence: Sidney Crosby a Conor Sheary.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Guentzel (Crosby, Sheary), 24. Crosby (Sheary, Guentzel), 39. Schultz (Dumoulin, Sheary), 47. Kessel (Malkin, Hagelin), 47. Malkin (Kessel, Guentzel) – 6. Antipin (Girgensons, O'Reilly), 34. Deslauriers (Larsson), 60. Josefson (Okposo, O'Reilly), 60. Kane (Eichel)


    Pittsburgh Penguins: Niemi (Murray) – Dumoulin, Letang, Maatta, Schultz, Hunwick (A), Cole – Guentzel, Crosby (C), Sheary – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Kuhnhackl, McKegg, Rust – Wilson, Rowney, Reaves. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Buffalo Sabres: Johnson (Ullmark) – Beaulieu, Bogosian, Falk, Goloubef, Antipin, Fedun – Girgensons, O'Reilly (A), Okposo – Kane, Eichel, Pominville – Pouliot, Reinhart, Bailey – Deslauriers, Josefson, Larsson. Hlavní trenér: Phil Housley.

    Rozhodčí: Chris Lee, Ghislain Hebert. Čároví: Shandor Alphonso, Libor Suchánek

    Diváci: 17693
    bahis siteleri