Jičín – Panthers 3:5 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
3:5 (0:4, 0:0, 3:1)
Panthers Praha
Sobota 30.09.2017, 18:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 5. kolo
     
    57:08
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín využívá početní převahu a dramatizuje utkání! Žůrková nahodila míček na branku, ten se odrazil přímo k MARKÉTĚ KOSOVÉ, která ho bleskově posílá za záda Topolové! Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    55:34
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Kristýna Vranová – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    51:24
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Jičín rozehrál zbrkle svůj volný úder, míček si našla PETRA ŠUSTEROVÁ a krásnou střelou nad rameno Samkové uklidňuje Panterky. Asistence: Veronika Zittová.
     
    44:30
    Kůželová zůstala zapomenutá za obranou v souboji 1 na 1 vymazala hostující obránkyni a řítila se sama na Topolovou! Maska hostující brankářky zachránila Panthers od dalšího inkasovaného gólu.
     
    43:11
    Jičín právě vstřelil branku! JIčín přídává další branku! Po krásném signálu z rohu hřiště se prosazuje ANDREA SATÝNKOVÁ, kterou vybídla ke skórování pěknou žabičkou z křížku Žurková. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    40:21
    Jičín právě vstřelil branku! Ideální vstup do třetiny od domácího celku! Po vyhraném buly se udržely s míčkem na polovině Panterek a MARKÉTA KOSOVÁ střelou tahem snižuje z pohledu Jičína! Asistence: Lucie Klotvorová.
     
    39:40
    Lochmanová dostala krásnou nahrávku na střed a ihned střílela, její pokus zneškodnila skvělým zákrokem Samková!
     
    38:50
    Panterky skvěle vyšachovaly Jičínskou obranu, míč letěl po krosu na neobsazenou Lamkovou, která z nějakého důvodu nedokázala trefit prázdnou branku a navýšit vedení!
     
    20:01
    Střídání v týmu KM automatik FBK Jičín: ze hřiště odchází Eliška Kůčová, přichází Veronika Samková.
     
    15:20
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Nyní už Kučová nestačila zasáhnout a Panterky si připisují další zásah. IVANA LAMKOVÁ po přihrávce od Hubáčkové navyšuje náskok. Asistence: Tereza Hubáčková.
     
    15:10
    Zittová si narazila s Hubáčkovou, ale radost hostující útočnici překazila skvělým zákrokem Kučová.
     
    08:47
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Další gól hostujícího týmu! Po krásné rychlé akci na levé straně hřiště Kučovou překonává IVANA MIKLÍKOVÁ. Asistence: Andrea Nováková.
     
    08:26
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky zvyšují vedení po krásné akci! Anežka slaná našla pěknou nahrávkou na středu rozběhnutou KRISTÝNU LOCHMANOVOU, která střelou na druhou tyč přidává další zásah svého týmu! Asistence: Anežka Slaná.
     
    05:38
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Petra Šusterová odebrala míček domácí obránkyni na pravé straně, poslala ho na rozeběhnutou VERONIKU ZITTOVOU a ta krásnou střelou na druhou tyč otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Petra Šusterová.
     
    03:10
    Lochmanová se pěkně na půlce otočila s míčkem, předala ho rozběhnuté Jelínkové, který svou střelou překonala Kučovou, ale než míček stihl překročit brankovou čáru Tereza Mrázková ho odpálila pryč!

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 41. Kosová (Kloutvorová), 44. Satýnková (Žůrková), 58. Kosová (Žůrková) – 6. Zittová (Šusterová), 9. Lochmannová (Slaná), 9. Miklíková (A. Nováková), 16. Lamková (Hubáčková), 52. Šusterová (Zittová)


    Finance Novák FBK Jičín: Kůčová (21. Samková) – Růžičková, Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Satýnková, Kosová.
    Panthers Praha: Topolová (Horňáková) – Vranová, Kučerová, Pitterlingová, Klvaňová, Fabiánová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Hubáčková, Miklíková – Jelínková, A. Nováková, Zittová.

    Rozhodčí: Kateřina Hátlová a Lenka Jansová

    Diváci: 105
    bahis siteleri