Magnitogorsk – Toljatti 2:0 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:0 (kon.)
HC Slovan – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
konec
Jokerit Helsinky
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Severstal Čerepovec
Neděle 01.10.2017, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 John NORMAN - 3:1

     
    59:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! zabojoval ve středním pásmu a poté přihrál JOHNU NORMANOVI, který již neměl problém trefit prázdnou branku soupeře. Norman svou čtvrtou trefou tak potvrzuje vítězství finského klubu! Asistence: Mika Niemi, Marko Anttila.
     
    51:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal se dostává na dostřel! Kagarlickij při akci 2 na 1 našel na druhé straně volného DANIILA VOVČENKA, vracejícího se z trestné lavice, a ten usměrnil puk za záda Zapolskiho. Čtvrtá branka pro ruského útočníka, 1:2 z pohledu hostů! Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    44:54 Eeli TOLVANEN - 2:0

     
    44:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Pihlström odvedl velký kus práce, když vyhrál u mantinelu souboj proti dvěma hráčům soupeře, k puku se poté na levé straně dostal EELI TOLVANEN a svou střelou k bližší tyči překonává brankáře Hudáčka. Osmnáctiletý mladík vstřelil tak svou devátou branku v této sezoně, 2:0 pro Jokerit! Asistence: Antti Pihlström.
    26:23 Sami LEPISTÖ - 1:0

     
    26:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Od modré čáry střílel po přihrávce Tolvanena obránce SAMI LEPISTÖ a jeho pokus skončil až za zády Hudáčka. Pro zkušeného beka je to druhá trefa, osmý bod v sezoně, 1:0 pro Jokerit! Asistence: Eeli Tolvanen, Pekka Jormakka.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 27. Lepistö (Tolvanen, Jormakka), 45. Tolvanen (Pihlström), 60. Norman (Niemi, Anttila) – 52. Vovčenko (Kagarlickij)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Ratilainen) – Lepistö (A), Lundin, Kivistö, Gilroy, J. Jensen, O. Lauridsen, Rissanen – Jensen, Regin (C), Palola – Tolvanen, O'Neill (A), Jormakka – Marjamäki, Norman, H. Ikonen – Pihlström, Niemi, Anttila.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Artamkin) – Jevsejenkov, Stasenko, V. Vasiljev, Masuhr, Kudako, Višněvskij, Kalašnikov, Chabarov – Kagarlickij (C), Jašin, Bumagin – Vovčenko, Trubačjov (A), Stránský – Rybin (A), Karlin, Mons – Monachov, Ščerbina, Kazakovcev.

    Rozhodčí: Alexandr Sergejev, Sergej Beljajev – Tornike Kuchava, Nikita Novikov

    Diváci: 8 124
    bahis siteleri