Liberec – Davos 4:3 (kon.) | Wolfsburg – Salzburg 4:5 (kon.) | JYP – Něman Grodno 3:2 (1:0 po s.n.)
Mnichov – Brynäs 2:3 (kon.) | HV71 – Třinec 2:1 (3:1 po s.n.) | Frölunda – Gap 5:1 (kon.)
Esbjerg – Mannheim 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Malmö Redhawks 5:4 (po pr.) | Vienna Capitals – Zug 5:3 (kon.)
Cracovia – IFK Helsinky 0:6 (kon.) | EC-KAC – Zürich 2:1 (po pr.) | Cardiff – Växjö 5:1 (kon.)
Nottingham – TPS 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
5:4 (2:0, 1:1, 1:3 - 1:0)
Malmö Redhawks
Úterý 03.10.2017, 19:30 • DRFG Arena, Brno • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:28 ERAT - 5:4
     
    62:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nakonec však Kometa svou přesilovku čtyři na tři proměnila a i napotřetí vyhrává na domácím ledě v Lize mistrů v prodloužení! Krejčík nabil na pravý kruh MARTINU ERATOVI, který z první prostřelil Nilstorpa. Asistence: Jakub Krejčík, Tomáš Svoboda.
    45:08 ZAAR - 4:4
     
    45:08
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Tak to je neuvěřitelné! Hosté během necelý třech minut smazali tříbrankové manko a poprvé od druhé minuty je stav nerozhodný! Tentokrát napřáhl zpoza kruhů DANIEL ZAAR a jeho projektil zaplachtil do brány. Bez asistence.
    43:45 MÄNTYLÄ - 4:3
     
    43:45
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Tak to je sprcha pro domácí mužstvo. Hosté během necelých dvou minut dvakrát skórovali a rázem je vše otevřené. TUUKKA MÄNTYLÄ si najel na levý kruh a odtud vyslal jedovatou dělovku, kterou podobně jako před chvílí jeho spoluhráč Arell, překonal Čiliaka. Asistence: Erik Andersson, Lukas Haudum.
    42:28 ARELL - 4:2
     
    42:28
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Hosté se ale vracejí do zápasu. NICHLAS HARDT dostal přihrávku do jízdy, najel si na hranici levého kruhu, odkud vyslal nechytatelnou dělovku přesně do levého horního růžku. Asistence: Erik Andersson.
     
    40:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí se zkraje třetí části prosazují a jdou do trháku! Střelu Vojtěcha Němce od modré čáry vyrazil Nilstorp betonem přesně do míst, kde číhal TOMÁŠ SVOBODA, jenž pohotově doklepl puk do brány. Asistence: Vojtěch Němec.
    32:42 ERAT - 3:1
     
    32:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenž jsou to domácí, kteří se prosazují, a dávají dnes již svůj druhý gól v oslabení! Při protiútoku Zaťovič zpětnou přihrávkou, která měla oči, vybídl ke skórování MARTINA ERATA, jenž se z mezikruží nemýlil. Asistence: Martin Zaťovič.
    29:51 GÖRTZ - 2:1
     
    29:51
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku! Hosté po šesti vteřinách přesilovku využívají a dávají kontaktní branku! Nils Andersson našel kolmicí MAXA GÖRTZE, který přesnou ranou z první k bližší tyči překonal dosud bezchybného Čiliaka. Asistence: Lukas Haudum, Fredik Händemark.
    04:45 ZAŤOVIČ - 2:0
     
    04:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí přidávají další branku po nádherné souhře zkušeného brněnského dua Martinů Erata a Zaťoviče. MARTIN ZAŤOVIČ při rychlém protiútoku přihrál Eratovi, jenž si přiklepl puk na hokejku bruslí, vrátil kotouč svému jmenovci, který se zblízka proti Nilstorpovi nemýlil. Asistence: Martin Erat.
    01:03 ČERMÁK - 1:0
     
    01:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení a otevírají skóre duelu. Za bránou Malmö vybojoval puk Dočekal, posunul jej na LEOŠE ČERMÁKA, který povyjel před bránu a zasunul puk přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Dočekal.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 2. Čermák (Dočekal), 5. Zaťovič (Erat), 33. Erat (Zaťovič), 41. Svoboda (V. Němec), 63. Erat (Krejčík, Svoboda) – 30. Görtz (Haudum, Händemark), 43. Hardt (E. Andersson), 44. Mäntylä (Andersson, Haudum), 46. Zaar


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, Štencel, Krejčík, Vágner, Malec, Bartejs, Mikyska – Zaťovič (A), Hruška, Erat (A) – Svoboda, V. Němec, Haščák – Dočekal, Čermák (C), Vincour – Mallet, Nahodil, H. Zohorna.
    Malmö Redhawks: Nilstorp (Malmborg) – Olsson, Mäntylä, N. Andersson, Arell, Warg, Mylläri, Eklin, E. Andersson – Zaar, Miele, Alvarez (A) – Bryggman, Händemark (A), Görtz – Hardt, Forsell (C), Storm – Haudum, Forsberg, Olofsson.

    Rozhodčí: Hodek, Stano – Ondráček, Lhotský

    Diváci: 3067
    bahis siteleri