Švédsko – Lucembursko 8:0 (kon.) | Faerské ostrovy – Lotyšsko 0:0 (kon.) | Bosna – Belgie 3:4 (kon.)
Gibraltar – Estonsko 0:6 (kon.) | Bělorusko – Nizozemsko 1:3 (kon.) | Bulharsko – Francie 0:1 (kon.)
Andorra – Portugalsko 0:2 (kon.) | Švýcarsko – Maďarsko 5:2 (kon.) | Kypr – Řecko 1:2 (kon.)
konec
Andorra
0:2 (0:0)
Portugalsko
Sobota 07.10.2017, 20:45 • Estadi Nacional, Andora la Vella • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Hezký sobotní večer, vítejte u našeho textového přenosu z dalšího zápasu evropských kvalifikačních bojů o fotbalové MS, které proběhne příští rok v Rusku. V předposledním kole se ve skupině B postaví trpaslík z Andorry proti úřadujícím evropským šampionům z Portugalska.
     
    Andorra

    Domácí reprezentace je po 8 kolech na předposledním místě své skupiny, se ziskem celkem 4 bodů je o jeden bod lepší než Lotyši.

    V posledních dvou kvalifikačních utkáních sice Andořané prohráli na Faerských Ostrovech 0:1 a ve Švýcarsku 0:3, předtím však senzačně porazili Maďarsko 1:0 a získali bod za bezbrankovou remízu s Faerskými Ostrovy.

    Celkem vstřelili pouze dvě branky, o které se postarali Marc Rebés a Alexadre Martínez.
     
    Portugalsko

    Země z Pyrenejského poloostrova prožívá úspěšné fotbalové období, po zisku evropského titulu si tamní reprezentanti už dávno pojistili minimálně baráž o MS. Prozatím jsou na druhém místě skupiny B za suverénním Švýcarskem. V souboji se Švýcary také parta kolem Cristiana Ronalda poprvé a zatím naposledy ztratila, padla 0:2.

    Od té doby si Portugalci připsali 7 výher v řadě a po 8 zápasech mají neuvěřitelné skóre 28:4, jejich ofenzivní síla je vpravdě neuvěřitelná. Naposledy však nad Maďarskem zvítězili jen 1:0 a dnes si budou proti outsiderovi určitě dál vylepšit skóre.

    Hvězdný Ronaldo má zatím v kvalifikaci na kontě 14 branek a je o jeden jediný gól na druhém místě statistiky kanonýrů za Polákem Lewandowským. Střelci Realu Madrid zdatně sekunduje i mladý talent André Silva, který má na kontě už 7 tref a se svým zkušeným kolegou vykoval pořádně ostrou útočnou zbraň.
     
    V předchozím zápase na půdě Portugalska zvítězil favorit zápasu jednoznačně 6:0 a hlavní podíl na tom měl opět Cristiano Ronaldo, který nastřílel 4 branky.
     
    Toto utkání proběhne v režii českých rozhodčích – hlavním bude pan Miroslav Zelinka, jemuž budou asistovat Ondřej Pelikán a Jan Paták. Čtvrtým sudím bude Zbyněk Proške.
     
    Úvodní sestavy:

    Andorra: J. Gómes – Jesús Rubio, Lima (C), Llovera, San Nicolás – V. Rodríguez, Rebés, Vales, Clemente – M. Vieira, Aláez.
    Náhradníci: Pol – E. García, G. Riera, Ju. Sánchez, S. Moreno, A. Martínez, Marc García.

    Portugalsko: Patrício – Semedo, Pepe, Neto, Eliseu – G. Martins, D. Pereira, Mário, Quaresma – André Silva, B. Silva.
    Náhradníci: A. Lopes, Beto – Antunes, Fonte, Ronaldo, Moutinho, Éder, W. Carvalho, A. Gomes, Guedes, Soares, B. Fernandes.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Ondřej Pelikán, Jan Paták (všichni CZE).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Kapitáni Lima s Pepem se pozdravili s rozhodčím Miroslavem Zelinkou, za pár okamžiků začínáme!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop proběhl v režii Portgulaců, kteří dnes nastupují ve světle zelených dresech. Domácí Andorra hraje v červeném.
     
    1
    Po několika trpělivých nahrávkách vzadu si balon přebral Pepe a nakopl jej směrem na levé křídlo, kde však před Quaresmou zakročil Jesús Rubio a odkopl míč do autu.
     
    2
    Eliseu nedokázal udržet míč na hrací ploše, prakticky na půlicí čáře tak budou vhazovat domácí. Dlouho však u míče nezůstali, Mário o něj obral Vieiru.
     
    3
    Danilo sehrál míč dozadu na Pepeho, jenž opět vyslal dlouhý pas dopředu. Ve vápně ale domácí kapitán Lima odstavil Andrého Silvu a bude z toho jen odkop od brány Andorry.
     
    4
    André Silva se teď stáhl na levé křídlo, kde se probil přes dva hráče a nakonec vybojoval pro Portugalsko alespoň vhazování.
     
    5
    Semedo se z pozice pravého beka vysunul až na křídlo, přetažený centr ale na hrací ploše nechytil a Josep Gómes bude odkopávat z klidové polohy.
     
    5
    Ricardo Quaresma dle mínění sudího fauloval v souboji s Víctorem Rodríguezem a balon mají pod kontrolou domácí.
     
    6
    Mário si seběhl na levé křídlo za obranu Andorry a Eliseuova kolmice k němu došla, poté však portugalský středopolař balon jen přenechal defenzivě v červeném.
     
    7
    André Silva byl zezadu faulován Marcem Rebésem, bude z toho volný kop pro Portugalce. Je to poměrně slušná pozice z levé strany.
     
    8
    Nakonec rozehrál Eliseu a provedl to obstojně, jeho centr nicméně dokázali odvrátit zadáci Andorry do zámezí. Portugalci rozehrávají na středu hrací plochy.
     
    9
    Aktivní Pepe se vydal na útočný výlet a sám zakončoval, jeho dalekonosný pokus však Gómesovu bránu nemohl ohrozit.
     
    9
    Po Martinsovi a Semedovi se k míči opět dostal Pepe, pak už hraje na levé straně Quaresma.
     
    10
    Max Llovera zezadu atakoval Semeda, zasáhl jej loktem do zad. Následovat bude volný kop pro Portugalce, k exekuci se staví Quaresma a Bernardo Silva.
     
    11
    Quaresmův oblouček nakonec doputoval na zadní tyč k Netovi, jehož hlavičku dokázal zablokovat pozorný Moisés San Nicolás.
     
    12
    André Silva se neprobil po levé straně, obranná linie Andorry jej k ničemu nepustila. Na pravém křídle ještě zabojoval Ricardo Quaresma, balon ale nestihl ve vymezeném prostoru a domácí gólman odkopává.
     
    13
    Po vzdušném souboji mezi Pepem a Márciem Vieirou je pískáno ve prospěch Portugalska.
     
    14
    Andořané se vydali na útočný výlet, nedošli však ani k vápnu soupeře. Po následném autovém vhazování navíc o míč přišli, ten už je zase na kopačkách úřadujících evropských šampionů.
     
    15
    Bernardo Silva si na pravé straně zasekl míč do středu a svou silnější levačkou poslal do vápna pěkně ostrý centr, na který jen o chloupek nedosáhl probíhající André Silva. Gómes musel být v pohotovosti, nakonec však k teči nedošlo a brankář Andorry v klidu ukryl míč v rukavicích.
     
    16
    Quaresma si prohodil pozice s Gelsonem Martinsem, který nyní podniká individuální průzkum domácí obrany.
     
    17
    Portugalský křídelník Martins byl zastaven a do protiakce se vydali domácí, nakonec z toho ale nic velkého nebylo a po několika nepřesných nahrávkách už hraje na pravém křídle portugalský špílmachr Quaresma.
     
    18
    Přes Pepeho a Danila šel míč až k Netovi. Ten jej předal napravo na Nélsona Semeda, jehož dalekonosný centr do vápna sice doletěl, situaci ale měl pod kontrolou Gómes.
     
    19
    Po nepřesné Quaresmově nahrávce se k balonu dostal Márcio Vieira a po souboji s Danilem Pereirou vybojoval u postranní čáry dokonce volný kop pro Andoru.
     
    20
    Gelson Martins hledal obloukem do vápna nabíhajícího Andrého Silvu, ten ale příliš prudký pas nemohl stihnout. Balon doletěl až za brankovou čáru a Gómes opět odkopává.
     
    21
    Nepřesnost v portugalské rozehrávce, balon končí v autu. Vhazovat bude pravý bek Andorry Jesús Rubio.
     
    22
    Bernardo Silva si navedl míč do vápna a viděl na ose hřiště volného Mária, jenže jeho pas už k adresátovi nedošel, početný obranný val Andorry balon k Joãu Máriovi nepustil.
     
    23
    Quaresmův dloubák mířil na Andrého Silvu, který však opět nedokázal nahrávku dohnat a balon znovu skončil až v zámezí.
     
    24
    Quaresma si s lehkostí poradil s clonícím Rubiem, jeho následný centr ale zamířil přes bránu až do ochozů.
     
    25
    Semedo potáhl míč po pravé straně a předal jej k Máriovi, který vybojoval autové vhazování.
     
    26
    Po Semedově vynikajícím centru zaváhal domácí kapitán Lima a balon jen prodloužil hlavou na zadní tyč, kam seběhl úplně nehlídaný Ricardo Quaresma, jeho hlavička z ostrého úhlu ale končí jen na boční síti!
    26.
     
    27
    Po San Nicolásově autu balon hlavou sebral Danilo a následně centroval Gelson Martins, defenziva Andorry odvrátila balon na první roh utkání.
     
    28
    Od praporku centroval Bernardo Silva, před domácí bránou ale k ničemu významnému nedošlo a balon proletěl prakticky netknutý až do autu na opačné straně hřiště. Tam vhazuje Jesús Rubio.
     
    29
    Márcio Vieira fauloval na středu trávníku Danila, Portugalci už si zase hledají cestičku směrem k bráně soupeře.
     
    30
    Eliseu zkusil přibližně z hranice vápna štěstí, jeho rána neprošla. Míč se pak odrazil ke Quaresmovi, jenž si rychlým pohybem pravou nohou navedl míč do střely a provětral Gómese, který jeho tvrdou ránu vyrazil.
    30.
     
    31
    Po faulu na Semeda rozehraje volný kop z pravé strany hřiště opět Ricardo Quaresma.
     
    32
    Portugalcům se opět nezdařilo ohrozit zatím velmi dobře hrající obranu Andorry. Domácí se navíc vydávají kupředu.
     
    33
    Jejich útok neměl dlouhého trvání, teď už má balon pod kontrolou Luís Neto. Stoper Portugalska nakopl míč dopředu a ten po zaváhání Llovery propadl až k Bernardu Silvovi, který ale nedokázal nic víc než jen posunout balon od rukavic Gómese.
     
    34
    Obrovská šance pro Andrého Gomese! Forvard Portugalska sklepával na pravé straně vysoký centr na osu hřiště, kde však zaváhali dva stopeři, kteří se nedohodli a Lima nechtíc vrátil míč zpět k Silvovi. Ten stál sám na rohu malého vápna, z voleje ale pálil nad!
    34.
     
    35
    Útočný faul Nélsona Semeda ukončil další obléhání domácí brány. Po krátké chvíli se však zpět k balonu dostali Portugalci.
     
    36
    Nepřesnost v kooperaci dvojice Quaresmy s Eliseuem, balon skončil v zámezí a Gómes odkopává.
     
    37
    Jordi Aláez ostře zajel do Danila Pereiry a vysloužil si za svůj faul první kartu utkání.
     
    38
    Eliseu oslovil kolmicí zapomenutého Quaresmu, který číhal na ofsajdové hranici na levém křídle. Balon se k němu dostal a portugalský technik nám ukázal svůj typický centr šajtlí, pro balon si ale před bránou došel pozorný Gómes.
     
    39
    Gelson Martins vybojoval přímý kop na pravé straně hřiště, rozehrávat bude Quaresma.
     
    40
    Nakonec to bylo nakrátko na Mária, který potom centroval před bránu. Tam ale zaúřadovala domácí obrana a míč skončil v bezpečné vzdálenosti od Gómesovy brány.
     
    40
    Následně se ale na levé straně dostal k míči Pepe a vyslal prudkou dalekonosnou bombu, Gómes si připsal další skvělý zákrok a vytáhl míč na rohový kop.
     
    41
    Z rohového kopu nic moc nebylo, hráči v zeleném nicméně nadále obléhají domácí vápno. Teď to trochu zbrkle zkusil z velké dálky bek Eliseu a jeho rána levačkou skončila úplně mimo.
     
    42
    V útočné snaze to teď malinko přehnal Víctor Rodríguez, který nechtěně, nicméně pořád velmi bolestivě, nakopl do nohy Eliseua.
     
    43
    Silva a Semedo si vyměnili míč na pravém křídle. V akci ještě pokračoval Gelson Martins a po něm opět bek Semedo, pozorný San Nicolás ale nakonec zakopl balon do autu.
     
    44
    Semedo vyhnal nepřesnou nahrávkou z brány Ruie Patrícia, který musel zamakat, aby zastavil balon před brankovou čárou. Dobrá věc se však nakonec podařila a Portugalci mohou rozehrát.
     
    45
    V poslední minutě zabloudil míč ještě jednou do vápna Portugalců, Patrício jej stáhl ze vzduchu a to je pro první dějství vše.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
     
    Miroslav Zelinka neměl důvod k nastavování a první půle tak asi překvapivě končí bez gólu.

    Více ze hry měli bezpochyby hosté. Ti drželi balon 78% procent času a přestříleli soupeře celkově 9:1, přičemž proti 3 střelám na bránu musel zasahovat Gómes. Žádná z akcí favorita však k úspěchu nevedla a na otevření gólového účtu si tak budeme muset počkat do druhého poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Cristiano Ronaldo.
     
    46
    Hned po rozehrávce v podání domácích hráčů fauloval André Silva Clementeho, Andořané se drží u balonu.
     
    47
    Eliseu musel pohlídat vysoký centr, který hledal na zadní tyči Aláeze. Bek Portugalska balon sehrál na roh.
     
    48
    Po centru Clementeho se do zakončení dral Ildefons Lima, nicméně počínal si při tom nedovoleně a je z toho útočný faul.
     
    49
    Bernardo Silva vyvezl míč po lajně vpřed a posunul balon do křídla pod sebe kam seběhl Nélson Semedo a odcentroval. Balon si však na bližší tyči našel domácí gólman.
     
    50
    Po dlouhém Gómesově odkopu si Eliseu pohlídal dotírajícího Víctora Rodrígueze, bude z toho aut pro hosty z Pyrenejského poloostrova.
     
    51
    Marc Vales se po souboji na středu hřiště poroučel k zemi, po chvíli se ale zvedl a podle všeho by měl být schopen pokračovat v akci.
     
    52
    Dva výpady Portugalců skončily nepřesností v předfinální fázi, balon nakonec končí v zámezí. Gómes odkopává.
     
    53
    Semedův centr zprava byl odvrácen domácí obranou. Ta si posléze poradila i s vysokou nahrávkou z kopačky Quaresmy. Mezitím se ale čeká na Aláeze, který je po střetu se Semedem otřesený. Podle opakovaček vidíme, že Semedo svého soka trefil loktem do hlavy, sudí to však nepostřehl.
     
    54
    Luís Neto na nic nečekal a přenesl balon na pravou stranu, kde mají jeho spoluhráči mnohem víc prostoru k útočení.
     
    55
    Po akci Nélsona Semeda se ke střele dostal aktivní Quaresma, jeho přízemní pokus ale doletěl přímo do náruče pozorného Gómese.
     
    56
    Ronaldo se řítil z pravé strany na bránu Andorry a nakonec možná trochu překvapivě volil ještě nahrávku na střed, kam si sbíhal Bernardo Silva. Ten však v plném běhu nedokázal balon trefit a pouze jej pustil za sebe.
     
    57
    San Nicolás u rohového praporku stáhl k zemi Bernarda Silvu, je z toho další žlutá karta. Ta navíc znamená, že bek Andorry nebude moci hrát v příštím zápase.
     
    58
    Gómes se poradil s Quaresmovým centrem a vyboxoval míč za vápno, kde následně fauloval João Mário.
     
    59
    Eliseu zjednodušil hrou dlouhým centrem na nějakých 70 metrů. Balon doskákal až do vápna Andorry, kde si jej pohlídal Josep Gómes.
     
    60
    Jesús Rubio poslal balon hlavou jen do autu, Portugalci mohou vyrazit kupředu. Nebyli však při přechodu do ofenzivy dost přesní a o míč záhy přišli.
     
    61
    Pepe odehrál míč a následně se střetl s Jordim Aláezem, je pískán útočný faul domácího útočníka.
     
    62
    Portugalci se usadili na útočné polovině, Eliseu má balon v moci na levé straně a hledá, komu by mohl nahrát.
     
    63
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Eliseu nakonec přistrčil míč k Joãu Máriovi, jehož centr doputoval i přes zásah Limy až ke CRISTIANU RONALDOVI. Tomu se sice nepodařil první dotek, portugalský fenomén ale nakonec odkázal levačkou posunout míč kolem Gómese do sítě!
    63. Cristiano RONALDO - 0:1
     
    65
    Favorit se dostal do zaslouženého vedení a nadále útočí. Po centru Eliseua zasáhl San Nicolás, bude z toho rohový kop.
     
    67
    Centr Bernarda Silvy nenašel před bránou nikoho ze spoluhráčů v zeleném a Portugalci rozehrávají až od středového kruhu.
     
    68
    Ronaldo si na pravém křídle vysloveně došel pro faul, Portugalci stále zůstávají u balonu a drží se na polovině svého soupeře. Další faul, Rodríguez se provinil v souboji s Eliseuem.
     
    69
    Pozice jako dělaná pro Cristiana Ronalda, volný kop z nějakých 25 metrů lehce na levé straně. Forvard Realu pálil přes zeď a jeho střela se nepříjemně kroutila pod břevno, nakonec ale skončila těsně nad bránou.
     
    70
    Ronaldo se protáhl mezi dvěma soupeři, poté však nedokázal odcentrovat.Odraženého balonu se ale zmocnil Danilo a ten přes Mária přenesl hru až ke Quaresmovi, jehož pohotová střela zpoza vápna skončila jen těsně nad horním rohem domácí svatyně.
     
    72
    Bernardo Silva vysunul na pravé straně Semeda, jenž nastartoval svoje turbo a balon stihl ještě na hrací ploše. Po jeho následném centru zakročili zadáci Andorry, bude z toho roh.
     
    73
    Semedo vybojoval balon a vystřelil. Gómes míč vyrazil k tyči, odkud ještě patou zakončoval André Silva. Jeho pokus však podél brankové čáry došel jen ke druhé tyči, kde se opět patou ještě do hry zapojil Ronaldo. Ten takto posunul balon na střed vápna, odkud pálil Bernardo Silva, balon byl sražen na roh.
     
    74
    Po rohovém kopu už žádná další ekvilibristika ze strany Portugalců nepřišla, nyní hraje na pravém křídle hbitý driblér Bernardo Silva.
     
    75
    Eliseu přenechal míč Ronaldovi, jenž tak dlouho brnkal na nervy Rodríguezovi, až ho tento srazil k zemi. Jasná žlutá karta, ani Rodríguez pak svému týmu nebude k dispozici v příštím utkání.
     
    76
    Po nepřesném centru z pravé strany udržel míč ve hře Mário a nakonec ještě dokázal vybojovat autové vhazování. Portugalci se nadále drží okolo vápna Andorry.
     
    77
    Ronaldo chtěl zahrát na jesličky Vieirovi, ten se ale nenechal opít rohlíkem a balon odkopl do autu.
     
    78
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Ludovic Clemente, přichází Alexandre Martínez.
     
    79
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Ricardo Quaresma, přichází William Carvalho.
     
    81
    Bernardo Silva uvolnil do náběhu Semeda, jeho centr ale před bránu neprošel, o což se postaral pozorný San Nicolás.
     
    82
    Ronaldo ve vápně ustál souboj s obráncem a dokázal posunout míč zhruba na penaltový puntík, odkud pálil nepokrytý André Silva, ten však místo do brány mířil k nebesům a zařízení přestřelil o dobrých 8 metrů.
     
    84
    Po faulu Williama Carvalha na středu hřiště rozehrál volný kop Ildefons Lima, nicméně rodící se akce Andorry k ničemu nevedla.
     
    85
    Ronaldo měl na středu dost času i prostoru na střelu. Zkusil ji a mířil z halfvoleje na bližší tyč, tam byl ale připravený Gómes.
     
    86
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Ronaldo poslal na levé straně Rodrígueze takříkajíc „do tmy“ a parádním centrem našel na druhé straně vápna Danila. Ten hlavou vrátil balon zpět k levé tyči, kam seběhl ANDRÉ SILVA a zblízka doklepl balon za čáru.
    86. André SILVA - 0:2
     
    87
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Víctor Rodríguez, přichází Juli Sánchez.
     
    89
    Portugalci už jen drží míč na středu hřiště a ke střele se zatím nemají. Klasicky se o ni teď chtěl pokusit Ronaldo, toho však při otočce fauloval Rebés.
     
    90
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází André Silva, přichází Gonçalo Guedes.
     
    90
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Márcio Vieira, přichází Sergi Moreno.
     
    90
    Až teď, po změnách v sestavě, mohl konečně Ronaldo rozehrát volný kop. Vůbec se mu ale střela přes zeď nepovedla a míč skončil mimo.
     
    90+1
    Nastaveny jsou čtyři minuty.
     
    90+2
    João Mário se vrhl vpřed a z na první pohled ztraceného balonu ještě dokázal vybojovat alespoň autové vhazování.
     
    90+3
    Sergi Moreno zezadu nakopl Danila a výsledkem je další žlutá karta na straně domácího týmu.
     
    90+4
    Poslední sekundy druhé půle ubíhají, Portugalci už domácím hráčům nechtějí půjčit balon a posílají si ho kolem středového kruhu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Miroslav Zelinka ukončil zápas mezi Andorrou a Portugalskem, který nakonec končí pohodlnou, byť možná trochu chudou portugalskou výhrou 2:0.

    Po bezbrankové první půli musel Fernando Santos poslat do akce i odpočívajícího Cristiana Ronalda, který měl okamžitý dopad na hru. Právě božský Portugalec v 63. minutě překonal do té doby fantastického Gómese a celkem 15. gólem v kvalifikaci dorovnal lídra tabulky kanonýrů, Poláka Roberta Lewandowského. Favorit zápasu dál kontroloval hru a těsně před koncem mladý zabiják André Silva uzavřel gólový účet.

    Portugalci tedy berou povinné tři body, vzhledem k tomu, že Švýcaři v souběžně hraném duelu porazili Maďarsko 5:0, však úřadující mistři Evropy zůstávají o tři body na druhém místě skupiny právě za suverénním Švýcarskem. Boj o první místo se odehraje toto úterý na Estadio da Luz v Lisabonu a pokud Portugalci porazí Švýcary minimálně 2:0, tak půjdou v tabulce před ně. V opěčném případě zůstane Santosova parta na druhém místě a bude bojovat v baráži o MS.
     
    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 0:11. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 23:9. (22:47:42)

    Michal Konvalina

    Branky: 63. Ronaldo, 86. André Silva (D. Pereira)

    Karty:   37. Aláez (ANR), 57. San Nicolás (ANR), 75. V. Rodríguez (ANR), 90+3. S. Moreno (ANR)


    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 0:11. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 23:9.
    Andorra: J. Gómes – Jesús Rubio, Lima (C), Llovera, San Nicolás – V. Rodríguez (87. Ju. Sánchez), Rebés, Vales, Clemente (78. A. Martínez) – M. Vieira (90. S. Moreno), Aláez.
    Náhradníci: Pol – E. García, G. Riera, Ju. Sánchez, S. Moreno, A. Martínez, Marc García.

    Portugalsko: Patrício – Semedo, Pepe, Neto, Eliseu – G. Martins (46. Ronaldo), D. Pereira, Mário, Quaresma (79. W. Carvalho) – André Silva (90. Guedes), B. Silva.
    Náhradníci: A. Lopes, Beto – Antunes, Fonte, Ronaldo, Moutinho, Éder, W. Carvalho, A. Gomes, Guedes, Soares, B. Fernandes.

    Rozhodčí: Miroslav Zelinka – Ondřej Pelikán, Jan Paták (všichni CZE)
    bahis siteleri