Toronto – Chicago 4:3 (po pr.) | Tampa – Washington 4:3 (po pr.) | Edmonton – Winnipeg 2:5 (kon.)
Anaheim – Calgary 0:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Úterý 10.10.2017, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Nikolaj EHLERS - 2:5
     
    58:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    O hvězdě tohoto zápasu není vůbec žádný pochyb, teď už vůbec ne! Winnipeg Jets využívají přesilovou hru a dánský útočník NIKOLAJ EHLERS završuje těsně před koncem třetí třetiny hattrick. Forvard Jets dostal nádhernou přihrávku na pravou stranu, Cam Talbot neměl šanci se stihnout přesunout. Je jasné, že dnes všechny body ze zápasu odnese hostující družina. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
    37:57 Nikolaj EHLERS - 2:4
     
    37:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na konci druhé třetiny se nám v Edmontonu strhly gólové hody. Má je teď na svědomí hlavně jeden hokejista, konkrétně hostující NIKOLAJ EHLERS. Také v tomto střídání se šikovný mladý útočník prosazuje, když obdržel pěknou nahrávku před polovinu prázdné klece, kterou snad ani nemohl pohrdnout. Tahle útočná formace Jets dnes funguje neskutečně skvěle, Oilers zničehonic musí zase dohánět ztrátu o dva zásahy. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    36:48 Nikolaj EHLERS - 2:3
     
    36:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už se sice hrálo v plném počtu, přesto Stíhačky berou své vedení zpátky. Když to vypadalo, že jim na ledě skoro nic nefunguje, předvedl krásnou individuální akci dánský útočník NIKOLAJ EHLERS. Ten začal celou akci ještě v obranném pásmu. Projel střední třetinou, vykličkoval dva soupeře, pak pověsil puk do sítě Cama Talbota. Něco podobného Jets potřebovali. Edmonton tedy dlouho vyrovnaný stav neudržel. Asistence: Jacob Trouba, Connor Hellebuyck.
    33:33 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:2
     
    33:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Pár vteřin a vedení Winnipegu je minulostí. Hosté dělají najednou hodně klíčových chyb ve svém obranném pásmu a stojí je to náskok o dva zásahy. Obraně ujel výborně rozjetý útočník RYAN NUGENT-HOPKINS, který poté trefil prostor v dolní polovině zařízení. Hellebuyck možná ještě mohl situaci zachránit, ale asi ani on tak rychlou protiakci nečekal. Začínáme tedy výsledkově od začátku, kdo by to před chvílí řekl. Asistence: Darnell Nurse.
    32:53 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    32:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tohle byla hokejová paráda, jakou chtěli fanoušci Edmontonu vidět. Hokejista Winnipegu ztratil za svou brankou kotouč v souboji s Connorem McDavidem, načež kapitán Oilers naservíroval luxusní přihrávku na hůl německého forvarda a spoluhráče LEONA DRAISAITLA. Ten následně v pohodě překonal Hellebuycka v kleci Jets. Tady neměl gólman hostů šanci zasáhnout, hodně povedená situace. Asistence: Connor McDavid, Patrick Maroon.
    16:27 Dmitrij KULIKOV - 0:2
     
    16:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Edmonton hraje, Winnipeg dává góly. Ano, takhle vážně zatím vypadá obrázek hry tohoto zápasu. Po delší době se hosté dostali na kotouč v útočném pásmu a okamžitě je z toho jejich druhá branka. Stíhačkám stačilo najít volného obránce DMITRIJE KULIKOVA, jenž se prosazuje poprvé po přestupu do Winnipegu. Cam Talbot sice jeho zakončení docela dobře viděl, ale rána zápěstím mířila přesně do levého rohu. Hodně povedené zakončení a Edmonton je v problémech. Asistence: Nikolaj Ehlers, Blake Wheeler.
    08:56 Mark SCHEIFELE - 0:1
     
    08:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Někdy stačí opravdu málo, budiž důkazem tahle akce hostujícího týmu. Winnipeg Jets doposud neměli žádnou větší šanci, z první velké možnosti hned dávají branku. Edmonton se nechal před svou klecí rozhodit, obránci chvilku nedávali pozor a MARK SCHEIFELE využil toho, že jej nikdo nehlídal. Cam Talbot sice vyrazil původní zakončení Kulikova, ale následná Scheifeleho dorážka už končí v síti. Oilers tedy není herní převaha nic platná, aspoň zatím. Asistence: Dmitrij Kulikov.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Draisaitl (McDavid, Maroon), 34. Nugent-Hopkins (Nurse) – 9. Scheifele (D. Kulikov), 17. D. Kulikov (Ehlers, Wheeler), 37. Ehlers (Trouba, Hellebuyck), 38. Ehlers (Wheeler, Scheifele), 59. Ehlers (Scheifele, Wheeler)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Klefbom, A. Larsson, Russell, Benning, Nurse, Gryba – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – Lucic, Nugent-Hopkins, Slepyšev – J. Jokinen, R. Strome, Kassian – Pakarinen, Letestu, Yamamoto.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Morrissey, Byfuglien, D. Kulikov, Trouba, Enström, T. Myers – Ehlers, Scheifele, Wheeler (C) – Perreault, Little, Laine – Matthias, Lowry, Petan – B. Tanev, Copp, Daňo.

    Rozhodčí: O'Rourke, Rank – Mach, Rody

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri