Ostrava – Vítkovice 5:11 (kon.) | Jičín – Tatran 6:2 (kon.) | Panthers – Židenice 6:1 (kon.)
konec
Panthers Praha
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
K1 Florbal Židenice
Sobota 14.10.2017, 20:30 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    55:28
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pražanky proměňují, co mohou a z prostoru brankoviště přidává šestý gól BARBARA JELÍNKOVÁ. Asistence: Anežka Slaná.
     
    46:51
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Zittová ukazuje, proč je rozdílovou hráčkou v pražském klubu. Po individuální akci předložila míček TEREZE HUBÁČKOVÉ, která střelou zápěstím zamířila přesně do horního rohu. Asistence: Veronika Zittová.
     
    38:31
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pražanky výrazně lámou utkání výrazně na svou stranu. Do hodně bezpečného vedení je dostává IVANA MIKLÍKOVÁ., jež překvapivě od mantinelu trefuje horní růžek protějšího rohu. Asistence: Tereza Hubáčková.
     
    36:19
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Šusterová obloukem našla na polovině VERONIKU ZITTOVOU, která si obhodila soupeřku a poté následně střelou do vzdálenějšího rohu branky nedala Remešové šanci. Asistence: Petra Šusterová.
     
    19:50
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Pražanky strhávají vedení opět na svou stranu. Zittová parádním krosem našla v brankovišti IVANU MIKLÍKOVOU, která dokázala v nevídané pozici usměrnit míček do branky. Asistence: Veronika Zittová.
     
    15:19
    Židenice právě vstřelily branku!
    Netrvalo však dlouho a skóre je opět srovnané. Sedláčková rozehrávala z rohu, odkud se složitě dostal míček k MARTINĚ INDROVÉ, ta se dokázala prosadit střelou do horního růžku i se šťastnou tečí domácí Šusterové. Asistence: Barbora Sedláčková.
     
    14:17
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A tak záhy přišel trest. Lochmannová vybojovala míček u mantinelu a našla BARBARU JELÍNKOVOU, která sice dostala míček na paty, ale střelou z otočky překonala Remešovou. Asistence: Kristýna Lochmannová.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Jelínková (Lochmannová), 20. Miklíková (Zittová), 37. Zittová (Šusterová), 39. Miklíková, 47. Hubáčková (Zittová), 56. Jelínková (Slaná) – 16. Indrová (Sedláčková)


    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Šusterová (C), Vranová, Škopánová, Pitterlingová, Fabiánová, Klvaňová, Kučerová – Raková, Zittová, Slaná – Miklíková, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Tomaščinová, A. Nováková – Jelínková, Hubáčková.
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Drápalová (C), Valehrachová, Pospíšilová – Hyksová, P. Grufíková, A. Grufíková – Hřebíčková, Federselová, Praxová – Sedláčková, Indrová, Barbara Takácsová.

    Rozhodčí: Martin Reichelt, Tomáš Kostinek
    bahis siteleri