Bohemians – Ne 5:18 (kon.) | Královské Vinohrady – Olomouc 3:4 (0:1 po s.n.) | Chodov – Liberec 11:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
11:2 (1:1, 5:0, 5:1)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 15.10.2017, 18:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    56:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GABRIELA TOŽIČKOVÁ. Asistence: Magdalena Plášková.
     
    56:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTINA ŘEPKOVÁ dostala skvělou nahrávku před prázdnou branku od Frantíkové a skóruje. lehká práce pro domácí útočnici! Asistence: Daniela Frantíková.
     
    51:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    GABRIELA TOŽIČKOVÁ se prosazuje v přesilovce a Tereza Urbánková zaznamenává už pátý bod! Asistence: Tereza Urbánková.
     
    47:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MICHAELA MLEJNKOVÁ. Asistence: Klára Leierová.
     
    45:58
    Chodov právě vstřelil branku!
    Skvělým výhozem oslovila Provázková ke skórování MARTINU ŘEPKOVOU a ta touhle šancí nepohrdla. Demolice Liberce pokračuje. Asistence: Kristýna Provázková.
     
    44:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TEREZA PEŠTOVÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    39:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je to tady!TEREZA URBÁNKOVÁ právě vstřelila svou třetí branku v dnešním zápase a zaznamenává tak Hattrick! Asistence: Martina Řepková.
     
    37:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    GABRIELA TOŽIČKOVÁ dostala krosovou nahrávku od Pláškové a střelou z první navyšuje stav zápasu na 5:1! Asistence: Magdalena Plášková.
     
    35:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    DANIELA FRANTÍKOVÁ si spravila chuť a její druhá střela v krátkém časovém úseku skončila v síti. Asistence: Magdalena Plášková.
     
    28:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Třetí branka Chodova a třetí bod pro Terezu Urbánkovou, která našla před brankou úplně osamocenou EVU PREISSLEROVOU a ta neměla problém dopravit míček do sítě! Asistence: Tereza Urbánková.
     
    20:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rychlý nástup domácích hráček do druhé třetiny a Chodov jde do vedení! TEREZA URBÁNKOVÁ se prosazuje střelou tahem a útočí v dnešním zápase na hattrick. Asistence: Adéla Jůzová.
     
    12:06
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ale na tenhle střelecký pokus už nestačí! TEREZA URBÁNKOVÁ se prosazuje z bezprostřední blízkosti a srovnává stav utkání na 1:1! Asistence: Nela Jiráková.
     
    06:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak z ničeho nic tu máme první branku dnešního utkání! Liberec zahrával volný úder z dobré pozice na středu hřiště, pár metrů od branky a po rychlé kombinaci se do míčku opřela MICHAELA MLEJNKOVÁ, která propálila vše co ji stálo v cestě a míček skončil v síti! Asistence: Klára Leierová.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 13. Urbánková (Jiráková), 21. Urbánková (Jůzová), 29. Preisslerová (Urbánková), 36. Frantíková (Plášková), 38. Tožičková (Plášková), 40. Urbánková (Řepková), 45. Peštová (Tožičková), 46. Řepková (Provázková), 52. Tožičková (Urbánková), 57. Řepková (Frantíková), 57. Tožičková (Plášková) – 7. M. Mlejnková (Leierová), 48. M. Mlejnková (Leierová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Jiráková, Tožičková, Kuchařová, T. Pilíková, Vrbová – Suchá, Frantíková, Urbánková – Plášková, Preisslerová, Řepková – Jůzová, Peštová, P. Beránková – Nosková, Svačinová, Belicová – Krauskopfová.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová – Gruntová, Dlouhá, Ljachová – Dostalíková, Veidlová, Leierová – Bartůšková, Rumlová, Pekárková – Kronychová, Horáková, Tomanová – M. Mlejnková, Pokorná, Šamaninová – Vejdělková.

    Rozhodčí: Hátlová Kateřina, Jansová Lenka
    bahis siteleri