HC Litvínov – Sparta 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 5:2 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 19.10.2017, 17:30DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hráli powerplay, dlouho tlačili. Ale poté je o kotouč obral TOMÁŠ JANDUS, který přes celé hřiště poslal kotouč do prázdné litvínovské klece, čímž tak Spartě vystřelil tři body!
    Bez asistence.
     
    46:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou přesilovou hru! Litvínovští si rychle vyměnili kotouč, Drašar našel v blízkosti branky JANA BEČVÁŘE, který ihned dopravil kotouč za záda Wolfa. Litvínovští se tak dostávají se Spartou do kontaktu a máme zaděláno na pořádné drama!
    Asistence: Drašar, Jícha.
     
    41:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlovka v podání Litvínova! Domácí vyhráli buly, Bečvář následně poslal kotouč na modrou čáru MARTINU FRANCOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Wolf měl zakrytý výhled a jen bezmocně lovil puk z branky. Litvínov zásluhou využité přesilové hry snižiju na 1:3.
    Asistence: Bečvář.
     
    29:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sotva se Hanuš dostal na led, tak hned pořádně zametl s litvínovskou obranou. JAN HANUŠ si nabruslil poblíž k levému kruhu, odkud následně přesně trefil levý roh litvínovské klece. Hostující hráč si bravůrně vyžehlil svůj faul a posílá Spartu do tříbrankového trháku!
    Asistence: Schwamberger.
     
    26:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí obrana zaspala a Sparta litvínovské zaváhání ihned přetavila v branku. Schwamberger svou rychlou přihrávkou našel na mezikruží nikým nehlídaného TOMÁŠE PŠENIČKU, který chladnokrevně propálil litvínovského gólmana. Pšenička tak posílá Spartu již do dvoubrankového vedení!
    Asistence: Schwamberger, Jandus.
     
    10:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané po tlaku proměňují svou přesilovou hru. TOMÁŠ SCHWAMBERGER se ujal puku a svou přesnou střelou našel skulinu v litvínovské brance. Hosté se tak dostávají do jednobrankového vedení.
    Bez asistence.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 42. Franc (Bečvář), 47. Bečvář (Drašar, Jícha) – 11. Schwamberger, 27. Pšenička (Schwamberger, Jandus), 30. Hanuš (Schwamberger), 60. Jandus


    HC Litvínov: Orct (Havlík Š.) – Franc, Macháč, Havlík D., Urbánek, Starý, Dvořák – Krsek, Jícha "A", Kučera, Bárdoš "C", Bečvář, Ineman, Pecka, Leitner, Vopat
    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Frič, Simotics, Eliáš "A", Hanuš, Karoch – Arnošt, Jandus "A", Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský "C"
    bahis siteleri