Pardubice – Mountfield HK 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 19.10.2017, 17:15 • Tipsport arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    60:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté hned ze své první akce v prodloužení rozhodují o bodu navíc. JAROSLAV KAŠPAR dostal přihrávku mezi kruhy a ihned vypálil přesně pod horní tyčku. Asistence: Marek Pelda a Kryštof Lang.
     
    47:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí přichází o své dvoubrankové vedení, střela MATYÁŠE BUDINY z vrcholu levého kruhu propadla Baťkovi do sítě. Asistence: Tomáš Hynek.
     
    41:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kašpar našel přesnou přihrávkou z pravé strany před brankou číhajícího MARKA PELDU, který z první poslal kotouč přesně k levé tyčce a snižuje na rozdíl jediné trefy. Asistence: Jaroslav Kašpar.
     
    04:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se v přesilovce dlouho nemohli dostat do šance, až ze středu levého kruhu vypálil DANIEL HLEDÍK a navýšil vedení svého celku. Asistence: Tomáš Tomek a Michal Rouha.
     
    01:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hned po velké šanci už se domácí dostávají do vedení, když se z bezprostřední blízkosti od levé tyčky prosadil ŠIMON MARHA, jenž procpal puk za Tichého. Asistence: Michal Hrádek.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 2. Marha (Hrádek), 5. Hledík (Tomek, Rouha) – 42. Pelda (Kašpar), 48. Budina (Hynek), 61. Kašpar (Pelda, Lang)


    HC Dynamo Pardubice: Batěk (Kraus) – Vojtěch, Kaštánek, Nedelka, Hrádek, Odehnal, Hrdlička, Heligr – Kubíček, Rouha, Marha, Tomek, Herčík, Paleček, Kloz, Lichtag, Šťastný, Hledík.
    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Pelda, Králik, Boukal, Havlíček, Naar, Drbal, Perička, Pinkas – Moravec, Souček, Budina, Kašpar, Lang, Beneš, Jušta, Pajer, Šlaicher, Šedivý, Hynek, Boštík.

    Rozhodčí: Ondráček – Kotrba, Roupec
    bahis siteleri