VŠB-TU Ostrava – Jakubčovice nad Odrou 3:3 (kon.) | Atraps-Hombres Brno – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Hodonín – Zlín 2:2 (kon.)
konec
FC Atraps-Hombres Brno
3:2 (2:0)
FC Pramen Havlíčkův Brod
Pátek 20.10.2017, 20:00 • TJ Tatran Bohunice, Neužilova 201/35 • 2. Futsal liga východ • 2. kolo
     
    28:20
    Z přímého kopu vyslal fantastickou střelu MATYSKA a domácí jsou znovu o gól napřed. Stratený si na balon sáhl, ale spíš ho teď pálí ruce, než že by měl šanci ho vyrazit. Bez asistence.
     
    27:40
    Neskutečnou minelu teď předvedl domácí Šidla, když místo jednoduchého odkopu volil v tísni nahrávku skrz vlastní vápno na obsazeného Matysku. K němu balon vůbec nedošel, protože přistál přímo na noze PRŮCHY, který svým druhým zásahem srovnává stav utkání na 2:2. Domácí teď musí velmi mrzet neproměněné šance z první půle.
     
    22:32
    A hostům se podařilo snížit! Po lajně se protáhl Vitásek a přihrál přesně před prázdnou bránu JURNEČKOVI, který se nemýlí. Stav 2:1.
     
    18:24
    Druhý gól přidává PROKEŠ! Asistence: Bulušek.
     
    16:49
    Po nádherné akci se trefuje ŠIDLA a konečně tak otevírá skóre dnešního utkání! Nejprve obešel obránce, našel spoluhráče, ten nahrál před branku Ryšavému, který ještě posunul do lepší pozice znovu Šidlovi a ten trefuje horní část branky. Asistence: Ryšavý.

    Radek Prokop

    Branky: 17. Šidla (Ryšavý), 19. Prokeš (Bulušek), 29. Matyska – 23. Jurnečka (Vitásek), 28. Průcha

    Karty:   4. Bulušek (AHB) – 7. Tajovský (HBR), 19. Průcha (HBR)   36. Průcha (HBR)


    FC Atraps-Hombres Brno: Večeřa (C) (Luu) – Ryšavý, Malíř, Bulušek, Hanuš, Šidla, Praks, Matyska, Máša, Prokeš, Mužík, Jílek
    FC Pramen Havlíčkův Brod: Stratený – Průcha (C), Jurnečka, Ločárek, Plichta, Tajovský, Vitásek, Pešák

    Rozhodčí: Pivoňka, Molík (Havíř)

    Diváci: 60
    bahis siteleri