Bohemians – Liberec 7:3 (kon.) | Panthers – Olomouc 3:2 (kon.) | Jičín – Židenice 3:2 (kon.)
Ostrava – Ne 1:6 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
K1 Florbal Židenice
Sobota 28.10.2017, 18:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    39:35
    Jičín právě vstřelil branku! Ti také teď mohli vidět, jak se Jičín opět dostává do vedení! Nádhernou střelou se prosadila ZUZANA SVOBODOVÁ, která nedala Remešové šanci.
    Asistence: Lucie Florianová.
     
    38:24
    Jičín právě vstřelil branku! Domácí tým se prosazuje chvilku po početní nevýhodě a srovnává stav utkání na 2:2! Hráčka, která se vrátila z trestné našla svým pasem LUCII KLOUTVOROVOU, která dostala míček až do sítě!
    Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    29:32
    Židenice právě vstřelily branku!
    A také že byl! Židenice se poprvé v utkání dostávají do vedení. PETRA GRUFÍKOVÁ si vzala míček, vyrazila do útoku a nádhernou střelou k tyči vstřelila vedoucí branku!
    Bez asistence.
     
    19:03
    Židenice právě vstřelily branku!
    Po minutě přesilové hry se Židenice prosazují a my zde máme srovnané skóre! Tentokrát se již LINDA HYKSOVÁ prosadila po pasu od Novotné.
    Asistence: Lenka Novotná.
     
    14:04
    Jičín právě vstřelil branku! Přesto se domácí tým prosazuje a využívá početní výhodu! Kloutvorová našla nádherným pasem LUCII FLORIÁNOVOU, která z první trefila nádherně a nedala židenické brankářce šanci k zákroku.
    Asistence: Lucie Kloutvorová

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Florianová (Kloutvorová), 39. Bachmaierová (Kloutvorová), 40. Svobodová (Florianová) – 20. Hyksová (Novotná), 30. P. Grufíková


    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, A. Kociánová, Svobodová – Satýnková, Kosová, Mikolášková.
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Valehrachová, Pospíšilová – Hyksová, Smutná, A. Grufíková – Mošťková, Dundelová, Novotná – Hřebíčková, Praxová, Federselová – Sedláčková, Indrová, Brigitta Takácsová – P. Grufíková.

    Rozhodčí: Kostínek, Reichelt

    Diváci: 158
    bahis siteleri