Bohemians – Liberec 7:3 (kon.) | Panthers – Olomouc 3:2 (kon.) | Jičín – Židenice 3:2 (kon.)
Ostrava – Ne 1:6 (kon.)
konec
Finance Novák FBK Jičín
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
K1 Florbal Židenice
Sobota 28.10.2017, 18:00 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    59:11
    A zkoušejí to v šesti!
     
    51:20
    Bachmaieorvá se vydala velmi rozvážně ke svému nájezdu. Nakonec to ale vymyslela velmi dobře a položila si Remešovou, ale poté netrefila naprosto odkrytou branku!
     
    51:20
    Vyloučení v týmu K1 Florbal Židenice (Kamila Pravcová – 2 minuty, Sekání).
     
    51:20
    Poté byla faulována Bachmaierová, která si dá samostatný nájezd!
     
    39:35
    Jičín právě vstřelil branku! Ti také teď mohli vidět, jak se Jičín opět dostává do vedení! Nádhernou střelou se prosadila ZUZANA SVOBODOVÁ, která nedala Remešové šanci.
    Asistence: Lucie Florianová.
     
    38:24
    Jičín právě vstřelil branku! Domácí tým se prosazuje chvilku po početní nevýhodě a srovnává stav utkání na 2:2! Hráčka, která se vrátila z trestné našla svým pasem LUCII KLOUTVOROVOU, která dostala míček až do sítě!
    Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    36:17
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Kristýna Bachmaierová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    32:31
    Vyloučení v týmu K1 Florbal Židenice (Kristýna Pospíšilová – 2 minuty, Sekání).
     
    31:20
    Nádherná akce hostujících hráček! Vše začalo velice šikovnou nahrávkou o mantinel, díky které se dostaly do přečíslení tři na jednu. Následovala přihrávka do středu před braku, ale střela nesedla tak, jak bylo potřeba. Proto stále vede Brno jen o jednu branku.
     
    29:32
    Židenice právě vstřelily branku!
    A také že byl! Židenice se poprvé v utkání dostávají do vedení. PETRA GRUFÍKOVÁ si vzala míček, vyrazila do útoku a nádhernou střelou k tyči vstřelila vedoucí branku!
    Bez asistence.
     
    26:55
    Přesto mohl opět skórovat Jičín! Mikolášková se snažila dorážet balonek na brankovišti, ovšem neuspěla!
     
    24:10
    Znovu z toho byla velmi nebezpečná šance! Hyksová možní střílela, možná nahrávala, každopádně míček se dostal ke spoluhráčce, která stála úplně volná u tyčky. Míček ale netrefila!
     
    19:03
    Židenice právě vstřelily branku!
    Po minutě přesilové hry se Židenice prosazují a my zde máme srovnané skóre! Tentokrát se již LINDA HYKSOVÁ prosadila po pasu od Novotné.
    Asistence: Lenka Novotná.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Andrea Satýnková – 5 minut, Vysoká hůl).
     
    16:03
    Obrovská chyba Jičína nekončí brankou v domácí síti! Židenice se vysoko vytáhly proti rozehrávce domácích. Hráčka chtěla poslat míček na svou spoluhráčku, ale ten jí jen sjel z hole. Tam si ho ukořistila hostující hráčka, která hledala před brankou nabíhající spoluhráčku. Té však zabránila v zakončení Pravcová!
     
    14:04
    Jičín právě vstřelil branku! Přesto se domácí tým prosazuje a využívá početní výhodu! Kloutvorová našla nádherným pasem LUCII FLORIÁNOVOU, která z první trefila nádherně a nedala židenické brankářce šanci k zákroku.
    Asistence: Lucie Kloutvorová
     
    13:58
    Kosová vypálila, avšak Remešová míček jen vyrazila vedle sebe, kde byla úplně volná hráčka Jičína. Ta nedokázala z první poslat míček do prázdné sítě!
     
    13:15
    Po sérii odrazů se míček zjevil u úplně volné hráčky Jičína, která to měla velmi těžké, přesto zkusila střelu z první zády k brance a chyběl jen kousek k prvnímu gólu v utkání!
     
    12:35
    Vyloučení v týmu K1 Florbal Židenice (Eva Smutná – 2 minuty, Držení).
     
    10:23
    Po faulu zahrávaly hráčky hostujícího týmu velmi nebezpečnou standardní situaci. Ta začala střelou, kterou Samková vyrazila, ale nevěděla kam. Míček se nakonec vynořil opět u hostujícího týmu, jenže následná střela nedoletěla až do brány!
     
    07:36
    Přesto mohli domácí skórovat jako první! Ve skvělé šanci se objevila Žůrková, která před sebou měla už jen brankářku. Tu však přehodit nedokázala!

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Florianová (Kloutvorová), 39. Bachmaierová (Kloutvorová), 40. Svobodová (Florianová) – 20. Hyksová (Novotná), 30. P. Grufíková


    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, A. Kociánová, Svobodová – Satýnková, Kosová, Mikolášková.
    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Valehrachová, Pospíšilová – Hyksová, Smutná, A. Grufíková – Mošťková, Dundelová, Novotná – Hřebíčková, Praxová, Federselová – Sedláčková, Indrová, Brigitta Takácsová – P. Grufíková.

    Rozhodčí: Kostínek, Reichelt

    Diváci: 158
    bahis siteleri