Olympiakos – Barcelona 0:0 (kon.) | Sporting – Juventus 1:1 (kon.) | AS Řím – Chelsea 3:0 (kon.)
Atlético – Karabach 1:1 (kon.) | Celtic – Bayern 1:2 (kon.) | PSG – Anderlecht 5:0 (kon.)
Manchester Utd. – Benfica 2:0 (kon.) | Basilej – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
5:0 (2:0)
RSC Anderlecht
Úterý 31.10.2017, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:43:54)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:9.
     
    Je konec! Francouzský celek zvládl další vystoupení v milionářské soutěži a zajistil si postup do jarní fáze! Obrana Anderlechtu odolávala třicet minut. Poté otevřel skóre dnešního utkání Marco Verratti! Ještě před přestávkou se krásnou střelou prosadil také Neymar a akcie belgického celku šly strmě dolů! Po přestávce jsme navíc viděli show jednoho muže! A tím byl domácí obránce Layvin Kurzawa ! V 53. minutě dorazil do sítě odražený míč po přímém kopu a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto! V 72. minutě zůstal Kurzawa osamocený na malém vápně a přidal svůj druhý gól. Hattrick dovršil domácí zadák v 78. minutě krásnou střelou na zadní tyč! PSG tedy nadále zůstává stoprocentní, zatímco Anderlecht čeká na první vstřelenou branku!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Poslední slovo si nakonec vzalo PSG. Domácí fotbalisté zahrávali ještě jeden rohový kop. Neymar centroval na zadní tyč, jenže jeho pobídka byla příliš vysoká.
     
    89
    Giovani Lo Celso se v souboji na polovině hřiště příliš tvrdě opřel do Stancia a provinil se proti pravidlům. Anderlecht může v závěru utkání podniknout poslední výpad.
     
    88
    Hrdina dnešního utkání Kurzawa táhl akci PSG po levém křídle. Na konci celé akce stál Ángel Di María, který si míč ukopl daleko od nohy a Frank Boeckx jej skryl do rukavic.
     
    87
    Dani Alves se dnes podruhé opřel zpoza hranice pokutového území do odraženého míče. Tentokrát pálil vnějším nártem, jenže znovu minul hostující branku.
     
    86
    Neymar narýsoval nádhernou kolmici do pokutového území. Za míčem sprintoval Cavani, který se tlačil před Karu, avšak důrazný stoper Anderlechtu jej nepustil do zakončení.
     
    85
    Giovani Lo Celso získal míč na polovině hřiště a okamžitě rozjel další útok PSG. Mladičký fotbalista oslovil Neymara, který při průniku do pokutového území zapomněl balón za sebou.
     
    84
    Neymar si na polovině hřiště pohrál s dotírajícím Dendonckerem. Nakonec předal míč Di Maríovi, jež napřáhl z úctyhodné vzdálenosti, ale jeho dělovka minula branku.
     
    83
    Dennis Appiah chtěl potáhnout míč daleko od pokutového území Anderlechtu. Při postupu středem hřiště jej střídající Pastore zatáhl za dres a dopustil se faulu.
     
    82
    Leander Dendoncker nyní diriguje rozehrávku belgického celku na polovině hrací plochy. Domácí hráči už kombinaci Anderlechtu nikterak neatakují.
     
    81
    Zápas se už pouze dohrává. Ivan Obradović se po levé straně vydal na individuální průnik, prošel až na hranici pokutového území, kde jej zastavili domácí zadáci.
     
    79
    Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Henry Onyekuru, přichází Nicolae Stanciu.
    78. Layvin KURZAWA - 5:0
     
    78
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Exhibice pokračuje! Domácí totiž přidávají také pátou branku! Dani Alves rozjel akci v blízkosti pokutového území, Di María poslal přihrávku na levou stranu a LAYVIN KURZAWA dovršil střelou na zadní tyč hattrick!
     
    78
    Po delší době se belgický celek dostal do zakončení. Henry Onyekuru prokázal svůj důraz a v pokutovém území se dostal k přetaženému centru. Jeho slabý pokus schoval gólman do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 30. Verratti (Mbappé), 45+4. Neymar (Draxler), 53. Kurzawa (Neymar), 72. Kurzawa (Lo Celso), 78. Kurzawa (Di María)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:9.
    Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti (64. Lo Celso), Rabiot (76. Pastore), Draxler – Mbappé (64. Di María), Cavani, Neymar.
    Náhradníci: Trapp – Kimpembe, Di María, Meunier, Berchiche, Lo Celso, Pastore.

    RSC Anderlecht: Boeckx – D. Appiah, Mbodji, Spajić (45+4. Josué Sá), Obradović – Kums, Dendoncker, Trebel – Gerkens, Onyekuru (79. Stanciu), Hanni (C) (60. Teodorczyk).
    Náhradníci: Sels – Josué Sá, Deschacht, Stanciu, Chipciu, Teodorczyk, Harbaoui.

    Rozhodčí: Borbalán – Cabanero, Sevilla
    bahis siteleri