Boston – Vegas 2:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 3:1 (kon.)
Tampa – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Columbus 3:7 (kon.) | Minnesota – Montreal 6:3 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 0:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Carolina 5:3 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Arizona – Buffalo 4:5 (kon.) | Los Angeles – Toronto 5:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:7 (1:2, 2:3, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 03.11.2017, 00:35 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:12 Artěmij PANARIN - 3:7
     
    46:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Sunrise vidíme desátý gól, z toho sedmý do domácí sítě. Artěmij Panarin na pravém kruhu získal puk od Werenskiho, sjel si blíže k brance a opřel se do kotouče tak, že kus černé gumy skončil po teči BOONE JENNERA až za brankou Niemiho, který tentokrát moc neviděl. Asistence: Artěmij Panarin, Zach Werenski.
    43:45 Tyler MOTTE - 3:6
     
    43:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    TYLER MOTTE střílí svojí druhou branku zápasu a výrazně přibližuje Columbus k vítězství. Boone Jenner zatáhl puk do pásma, ale přes tři hráče vystřelit nedokázal. Takže si kotouč vzal jeho spoluhráč a ten se trefil tak, jak určitě chtěl. Asistence: Boone Jenner, Markus Nutivaara.
    31:27 Oliver BJORKSTRAND - 3:5
     
    31:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Matt Calvert ještě udržel puk na modré a poslal jej pro Werenského. Ten ho nahodil na branku a Niemi odrazil puk za ní. Zde byl OLIVER BJORKSTRAND, jenž byl v levém rohu faulován, ale pranic mu to nevadilo, hezkou individuállní akcí si najel před branku a zavěsil do pravé šibenice. Druhý gólman Floridy tak udržel čisté konto jen dvě a čtvrt minuty. Asistence: Zach Werenski, Matt Calvert.
    29:11 Oliver BJORKSTRAND - 3:4
     
    29:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesně 28 vteřin. Tak dlouho trval vyrovnaný stav. Poté zakombinoval Milano s Jonesem a druhý jmenovaný měl nápad najít z levé strany od modré na pravém kruhu OLIVERA BJORKSTRANDA. To se také povedlo a útočník Columbusu se trefil milimetrově přesně na bližší šibenici. Asistence: Seth Jones, Sonny Milano.
    28:43 Vincent TROCHECK - 3:3
     
    28:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Columbus dostává branku v přesilové hře. Zach Werenski si jel do obranného pásma pro vyhozený puk, když zašrobrtnul a toho využil VINCENT TROCHECK. Z levé strany si najel nulovým úhlem před branku a chtěl zvednout puk pod víko, ale střela mu sjela a prošla pod betony překvapeného Bobrovského kousek za čáru. Asistence: Keith Yandle, Derek MacKenzie.
    25:21 Markus HÄNNIKÄINEN - 2:3
     
    25:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrým Kabátům to ale nemusí vůbec vadit. Calvert dokázal v útočném pásmu udržet puk a přihrát na modrou pro Savarda. Jeho střela se sice zastavila mezi kruhy, ale tam si jí našel MARKUS HÄNNIKÄINEN a překvapil Reimera dobrým zakončením bekhendem. Asistence: David Savard, Matt Calvert.
    20:35 Ian MCCOSHEN - 2:2
     
    20:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé. Po 35 vteřinách druhé třetiny je srovnáno. Hostům se nadvakrát nepodařilo dostat puk ven z pásma. Napodruhé ho zastavil Trochech, poslal na modrou pro Vrbatu, český útočník vystřelil a IAN MCCOSHEN srovnal stav šikovnou tečí. Puk zapadl přesně k levé tyči. Asistence: Radim Vrbata, Vincent Trocheck.
    16:27 Josh ANDERSON - 1:2
     
    16:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    JOSH ANDERSON se stává dnešním střelcem Modrokabátníků, tedy alespoň v první třetině. Za záda Jamese Reimera ve spolupráci s levou tyčkou totiž hodně rychlým švihem z pravého kruhu poslal puk, který na něj vyplaval po přihrávce Nutivaary. Ten jej po hezké kombinaci našel z pravého rohu útočného pásma. Asistence: Markus Nutivaara, Boone Jenner.
    11:32 Josh ANDERSON - 1:1
     
    11:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Také Brandon Dubinsky udělal tuto akci výborně. Obkroužil branku a vyjel u levé tyče Reimera,aby si všiml JOSHE ANDERSONA u druhé tyčky. Poslal mu milimetrově přesnou přihrávku a Anderson nadzvedl kotouč pod horní tyčku. Asistence: Brandon Dubinsky, Pierre-Luc Dubois.
    04:57 Mark PYSYK - 1:0
     
    04:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Aktivita Panterů je po zásluze odměněna jejich první brankou. Vincent Trocheck se protáhl po pravé straně až k tyčce a nahrál před branku. Tam MARK PYSYK v hodně obtížné pozici pouze nastavil hokejku a poslal puk nad bezmocného Bobrovského. Asistence: Vincent Trocheck, Jamie McGinn.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Pysyk (Trocheck, J. McGinn), 21. McCoshen (Vrbata, Trocheck), 29. Trocheck (Yandle, MacKenzie) – 12. J. Anderson (Dubinsky, Dubois), 17. J. Anderson (Nutivaara, Jenner), 26. Hännikäinen (D. Savard, Calvert), 30. Bjorkstrand (S. Jones, Milano), 32. Bjorkstrand (Werenski, Calvert), 44. Motte (Jenner, Nutivaara), 47. Jenner (Panarin, Werenski)


    Florida Panthers: Reimer (30. Niemi) – Yandle (A), Ekblad, McCoshen, Pysyk, Matheson, Petrovic – Huberdeau (A), Barkov, Dadonov – J. McGinn, Trocheck, Vrbata – Balisy, Bjugstad, Tippett – Haley, MacKenzie (C), Malgin.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson (A), D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Panarin, N. Foligno (C), J. Anderson – Jenner (A), Dubinsky, Motte – Calvert, Wennberg, Bjorkstrand – Milano, Dubois, Hännikäinen.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Jean Hebert – Darren Gibbs, Jonny Murray

    Diváci: 9311
    bahis siteleri