Švédsko – Česko 11:6 (kon.)
konec
Švédsko
11:6 (3:1, 2:2, 6:3)
Česko
Sobota 04.11.2017, 16:30 • Baltiska Hallen, Malmö, Švédsko. • Euro Floorball Tour (juniorky)
     
    Ve třetí třetině jsme viděli dohromady 9 branek. Bohužel pro český tým padla většina do české sítě. Švédský tým využil další dvě početní výhody a vytvořil si rozhodující náskok. Za český tým se v poslední třetině prosadila 2x Faltusová a v poslední minutě Husková. Český tým tak podlehl vysoko i mistryním ze Švédska a zítra bude mít poslední šanci ukořistit nějaké body proti reprezentaci Švýcarska. (18:24:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přidává další gól! Beránková poslala míček po mantinelu na BARBORU HUSKOVOU, která naznačila výběh dostředu, vytočila se po mantinelu a střelou z otočky vymetly vzdálený roh branky Rosenové, fantastická střela v podání české hráčky! Asistence: Vendula Beránková.
     
    59:13
    Nepřesná střela Svarfvarová skončila v rohu hřiště.
     
    58:30
    Domácí hráčky stále kombinují s míčkem a nepouští české hráčky k ničemu.
     
    58:00
    Dvě minuty do konce zápasu a míček mají v držení jako většinu zápasu švédské hráčky.
     
    57:02
    Pekárková faulem přerušila tlak domácího týmu.
     
    55:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky využívají i třetí početní výhodu! Obranná čtveřice vyblokovala pokus jedné z domácích hráček,ale odražený míček si vzala Karlssonová, která ho posunula na MOU GUSTAFSSONOVOU, která bombou z první překonala Liškovou a završila hattrick! Asistence: Madeleine Karlssonová.
     
    55:40
    Beránková předvedla skvělý blok proti střele Gustafssonové!
     
    55:07
    Švédky kombinují, ale zatím jsme žádnou střelu neviděli.
     
    54:12
    Vyloučení v týmu Česko (Husková – 2 minuty, nadzvedání hokejky).
     
    53:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají další gól v rychlém sledu! Kubečkovou skvělou dlouhou nahrávkou našla rozběhnutou LENKU FALTUSOVOU, která přidává svůj druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Martina Kubečková.
     
    52:30
    Švédky znovu na polovině s míčkem, český tým brání vlastní polovinu.
     
    51:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým střílí čtvrtou branku, to byla rychlá odpověď! Národní tým se vydal napadat ihned po buly a míček proskákal k LENCE FALTUSOVÉ, která skvělou střelou do růžku překonala Rosenovou!
     
    51:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí tým přidává desátou branku! Moa Gustafssonová si vzala míček na středu hřiště potáhla ho na mantinelu, odkud ho nahrála na střed hřiště kam si seběhla LISA SVARFAROVÁ, která přesnou ranou příklepem překonala Liškovou! Asistence: Moa Gustafssonová.
     
    49:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým využívá i druhou přesilovou hru! Viděli jsme totožnou situaci jako v první třetině Johanssonová z rohu hřiště z první na CAJSU ELMOVOU, která stála sama před Liškovou a z bezprostřední blízkosti nedala šanci Liškové! Asistence: Wilma Johanssonová.
     
    49:27
    Vyloučení v týmu Česko (Sedláčková – 2 minuty, Sekání).
     
    48:03
    Švédský tým rozehrával kousek na velkým brankovištěm Liškové, ale české hráčky dobře postavily zeď a balónek vyblokovaly.
     
    47:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým odskakuje do čtyřbrankového vedení! Švédský tým vysunul napadání, Svačinová v tísni odehrála míček na mantinel, kde ho sebrala SANDRA HAWERMANOVÁ, která s míčkem naběhla na střed a střelou do růžku nedala Liškové šanci.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 2. Elmová (Johanssonová), 3. Carlssonová (Lonebergová), 4. Carlssonová (TS), 22. Johanssonová (Elmová), 29. Hawermanová (Carlssonová), 43. Gustafssonová (Svarfvarová), 44. Gustafssonová, 48. Hawermanová, 50. Elmová (Johanssonová), 52. Svarfvarová (Gustafssonová), 56. Gustafssonová (Karlssonová) – 11. Kubečková (Otcovská), 23. Kubečková (Svačinová), 24. Vrlíková (Šebestová), 52. Faltusová, 54. Faltusová (Kubečková), 60. Husková (Beránková)


    Švédsko: Rosenová (Palmerová) – Svardová, Anderssonová, Karlssonová, Stenvallová, Olofssonová, Karlssonová, Rundfloenová – Ternerová, Svarfvarová, Gustafssonová, Johanssonová, Elmová, Backstedtová, Lonebergová, Stenbergová, Hawermanová, Janssonová, Ljundggrenová.
    Česko: Lišková (Klečková) – Beránková, Novotná, Malecká, Šebestová, Kolářová, Svačinová – Řezáčová, Pekárková, Husková, Vrlíková, Škopková, Faltusová, Cholinská, Kubečková, Otcovská, Sedláčková, Planková

    Rozhodčí: Jörgen Andersson, Daniel Dufvenberg
    bahis siteleri