Švédsko – Česko 11:6 (kon.)
konec
Švédsko
11:6 (3:1, 2:2, 6:3)
Česko
Sobota 04.11.2017, 16:30 • Baltiska Hallen, Malmö, Švédsko. • Euro Floorball Tour (juniorky)
     
    59:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přidává další gól! Beránková poslala míček po mantinelu na BARBORU HUSKOVOU, která naznačila výběh dostředu, vytočila se po mantinelu a střelou z otočky vymetly vzdálený roh branky Rosenové, fantastická střela v podání české hráčky! Asistence: Vendula Beránková.
     
    55:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédky využívají i třetí početní výhodu! Obranná čtveřice vyblokovala pokus jedné z domácích hráček,ale odražený míček si vzala Karlssonová, která ho posunula na MOU GUSTAFSSONOVOU, která bombou z první překonala Liškovou a završila hattrick! Asistence: Madeleine Karlssonová.
     
    54:12
    Vyloučení v týmu Česko (Husková – 2 minuty, nadzvedání hokejky).
     
    53:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají další gól v rychlém sledu! Kubečkovou skvělou dlouhou nahrávkou našla rozběhnutou LENKU FALTUSOVOU, která přidává svůj druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Martina Kubečková.
     
    51:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým střílí čtvrtou branku, to byla rychlá odpověď! Národní tým se vydal napadat ihned po buly a míček proskákal k LENCE FALTUSOVÉ, která skvělou střelou do růžku překonala Rosenovou!
     
    51:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí tým přidává desátou branku! Moa Gustafssonová si vzala míček na středu hřiště potáhla ho na mantinelu, odkud ho nahrála na střed hřiště kam si seběhla LISA SVARFAROVÁ, která přesnou ranou příklepem překonala Liškovou! Asistence: Moa Gustafssonová.
     
    49:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým využívá i druhou přesilovou hru! Viděli jsme totožnou situaci jako v první třetině Johanssonová z rohu hřiště z první na CAJSU ELMOVOU, která stála sama před Liškovou a z bezprostřední blízkosti nedala šanci Liškové! Asistence: Wilma Johanssonová.
     
    49:27
    Vyloučení v týmu Česko (Sedláčková – 2 minuty, Sekání).
     
    47:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým odskakuje do čtyřbrankového vedení! Švédský tým vysunul napadání, Svačinová v tísni odehrála míček na mantinel, kde ho sebrala SANDRA HAWERMANOVÁ, která s míčkem naběhla na střed a střelou do růžku nedala Liškové šanci.
     
    44:12
    Vyloučení v týmu Švédsko (Backstedtová – 2 minuty, Sekání).
     
    43:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko přidává sedmý gól po florbalové lahůdce! Pekárkové odskočil míček na středu hřiště, toho využila MOA GUSTAFSSONOVÁ, která skvělou kličkou poslala českou obránkyni "na párek" a rychlou kličkou do backhandu překonala i Liškovou! Opravdu krásný florbalový moment v podání švédské útočnice!
     
    42:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko přidává šestý gól po krásné akci! Gustafssonová poslala z rohu míček za branku na Svarfvarovou, která jí ho vrátila před branku, kde nikým neobsazená MOA GUSTAFSSONOVÁ překonala Liškovou! Asistence: Lisa Svarfvarová.
     
    37:02
    Táhlá střela Carlssonové prolétla těsně kolem levé tyče!
     
    29:08
    Český tým rozehrával kousek nad velkým brankovištěm. Pekárková dala míček volné Beránkové, která z nepochopitelného důvodu nevystřelila s balónkem zacouvala vrátila ho Pekárková a ta v nouzi střílí pouze do zdi.
     
    29:08
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ternerová – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    28:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský tým odskakuje na rozdíl dvou branek! Lisa Carlssonová vypálila od mantinelu, její střelu Lišková vyrazila před sebe, kde byla nejdůraznější SANDRA HAWERMANOVÁ, která míček dostala za brankovou čáru. Asistence: Lisa Carlssonová.
     
    23:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se dostávají na dostřel jediné branky! Petra Šebestová pěknou nahrávkou o mantinel vyslala do útoku MARKÉTU VRLÍKOVOU, která vyslala žabičku na druhou tyč. Rosenová její střelu podcenila a míček z uctivé vzdálenosti proskákal až do branky! Asistence: Petra Šebestová.
     
    22:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychlá odpověď českého týmu! Svačinová s Kubečkovou rychle rozehrály a MICHAELA KUBEČKOVÁ se s míčkem rozběhla dopředu, její střela proskákala až do branky Rosenové! Asistence: Markéta Svačinová.
     
    21:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko zvyšuje svůj náskok! Lišková odrazila míček do rohu, kde se k němu dostala Cajsa Elmová, která našla přesnou nahrávkou volnou WILMU JOHANSSONOVOU, která střelou tahem překonala českou brankářku! Asistence: Cajsa Elmová.
     
    18:41
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ternerová – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    18:20
    Otcovská se dostala k dorážce z brankoviště, ale z velké blízkosti se ji nepodařilo překonat švédskou brankářku!
     
    13:21
    Vyloučení v týmu Švédsko (Ternerová – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    11:34
    Hawermanová utekla české obraně a běžela nikým nebráněná po pravém mantinelu její střela těsně minula druhou tyč!
     
    10:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu snížení! České hráčky si vypracovaly menší tlak, po střele jedné z hostujících hráček se míč sice odrazil ke hráčce ve žlutém dresu, ale Otcovská skvělým napadáním získala míček zpět, předložila ho MICHAELE KUBEČKOVÉ, která pěknou ranou na zadní tyč střílí první gól svého týmu! Asistence: Kristýna Otcovská.
     
    07:15
    Česky kombinují s míčkem na polovině soupeře, nyní odhodlala ke střele z jedničky Planková a její střela "lízla" břevno!
     
    06:31
    Vyloučení v týmu Švédsko (Anderssonová – 2 minuty).
     
    03:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se postavila sebevědomá LISA CARLSSONOVÁ, která překonala českou brankářku forehandovým blafákem a navýšila vedení švédského týmu! Bez asistence.
     
    03:55
    Elmová se protáhla kolem českých hráček a s míčkem se procpala až do brankoviště, kde ji zakončení překazila faulem Kubečková, uvidíme trestné střílení!
     
    02:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhou branku v rychlém sledu za sebou! Švédská obránkyně LISA CARLSSONOVÁ si se balónkem na forehandu vyběhla do středu hřiště a táhlou střelou od poloviny hřiště překonala českou brankářu! Asistence: Klara Lonebergová.
     
    01:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru! Unavená obranná čtveřice nestihla pokrýt CAJSU ELMOVOU, která dostala skvělou nahrávku na velké brankoviště od Wilmy Johanssonové. Stav utkání je tedy 1:0! Asistence: Wilma Johanssonová.
     
    00:45
    Vyloučení v týmu Česko (Vrlíková – 2 minuty, Sekání).
     
    00:25
    Gustafssonová vypálil od pravého mantinelu, Lišková předvedla reflexivní zákrok!

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 2. Elmová (Johanssonová), 3. Carlssonová (Lonebergová), 4. Carlssonová (TS), 22. Johanssonová (Elmová), 29. Hawermanová (Carlssonová), 43. Gustafssonová (Svarfvarová), 44. Gustafssonová, 48. Hawermanová, 50. Elmová (Johanssonová), 52. Svarfvarová (Gustafssonová), 56. Gustafssonová (Karlssonová) – 11. Kubečková (Otcovská), 23. Kubečková (Svačinová), 24. Vrlíková (Šebestová), 52. Faltusová, 54. Faltusová (Kubečková), 60. Husková (Beránková)


    Švédsko: Rosenová (Palmerová) – Svardová, Anderssonová, Karlssonová, Stenvallová, Olofssonová, Karlssonová, Rundfloenová – Ternerová, Svarfvarová, Gustafssonová, Johanssonová, Elmová, Backstedtová, Lonebergová, Stenbergová, Hawermanová, Janssonová, Ljundggrenová.
    Česko: Lišková (Klečková) – Beránková, Novotná, Malecká, Šebestová, Kolářová, Svačinová – Řezáčová, Pekárková, Husková, Vrlíková, Škopková, Faltusová, Cholinská, Kubečková, Otcovská, Sedláčková, Planková

    Rozhodčí: Jörgen Andersson, Daniel Dufvenberg
    bahis siteleri