Chabarovsk – Soči 2:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 0:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
HK Soči
Pondělí 06.11.2017, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:37 Vladislav UŠENIN - 2:0
     
    38:37
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Závěr druhé třetiny Soči opravdu nevychází, Amur se krátce po sobě prosazuje podruhé! Byvalcev našel ve středním pásmu úplně volného VLADISLAVA UŠENINA, který se nikým neohrožený vydal dopředu – v úniku si nejprve položil Šikina a následně puk usměrnil nad beton bezmocného hostujícího gólmana. Asistence: Alexej Byvalcev, Denis Kuzmin.
    33:15 Oleg LI - 1:0
     
    33:15
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Čekání na úvodní gól utkání je u konce, domácí jdou v čtyřiatřicáté minutě do vedení! Obrana Soči se teď sesypala jako domeček z karet a do bezprostřední blízkosti klece se dostalo hned několik hráčů. Zohorna ani na dvakrát proti Šikinovi neuspěl, OLEG LI se však nemýlil – 1:0! Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 34. O. Li, 39. Vl. Ušenin (Byvalcev, Kuzmin)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – J. Kolář, Averin, Jordán, Kuzmin, Turbin, Berďukov, Jančevskij – Byvalcev, T. Zohorna, O. Li – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Rasskazov, Litovčenko, Potěchin – Klopov, Dědunov, Jurtajkin – Picard.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Jokipakka, Chochlov, Polášek, Čmychov, Chomickij, Ščitov, Mamkin – Lapenkov, Cvetkov, Šmeljov – Wellman, Laričev, Collins – Padakin, Chlopotov, A. Ivanov – Točickij, Ščegolkov, Grebenščikov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Sazonov, Zacharenkov

    Diváci: 7 100 (vyprodáno)
    bahis siteleri