Chabarovsk – Soči 2:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 0:1 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 1:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 06.11.2017, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:51 Nikita JAZKOV - 1:2
     
    32:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlý brejk domácího týmu už končí gólem na 1:2! Ohtamaa si zpracoval Malychinovu přihrávku z vlastní poloviny a z levého mantinelu ihned nahodil puk před rozjetého NIKITU JAZKOVA, jenž zavěsil do bližšího horního rohu nad levé rameno Galimova. Asistence: Atte Ohtamaa, Fjodor Malychin.
    29:11 Ivan ZACHARČUK - 0:2
     
    29:11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod je ve druhé třetině nesmírně efektivní a vede už o dva góly! Po dobrém tlaku vystřelil zpoza pravého kruhu Barancev. Puk se od Garipova odrazil do vzduchu a IVAN ZACHARČUK jej parádním baseballovým úderem uklidil do sítě. O vysokou hůl se nejednalo, kotouč byl zasažen skoro přesně na úrovni břevna. Asistence: Denis Barancev, Jan Muršak.
    21:17 Jevgenij MOZER - 0:1
     
    21:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se gólem v oslabení dostávají do vedení! JEVGENIJ MOZER se chopil kotouče ve středním pásmu a z vrcholku pravého kruhu pro vhazování vyslal neskutečnou ránu zápěstím, která proletěla do branky pár milimetrů pod břevnem. Garipov byl zcela bez šance. Asistence: Dmitrij Šulenin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 33. Jazkov (Ohtamaa, Malychin) – 22. Mozer (Šulenin), 30. I. Zacharčuk (Barancev, Muršak)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Batyršin, Ohtamaa, Markov (A), Jarullin, Tokranov, S. Zacharčuk, Sidorov – Lukojanov, Malychin (A), Jazkov – Galijev, Tkačov, M. Gluchov – Glinkin, Lander, Kosov – Archipov, Svitov (C), Obuchov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Lisutin) – Grigorev, Sergijenko, Barancev, Šulenin, Kurbatov, Želdakov, Fatkullin – I. Zacharčuk, Žukov, Muršak – Gračov, Dugin, Daugavinš (A) – Paršin, Galuzin (A), Stoljarov (C) – M. Lazarev, Mozer, S. Kosticyn – Urakov.

    Rozhodčí: Fraňo, Ansons – Sivov, Šalagin
    thejrc.org