Pardubice – Liberec 6:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Bulldogs 6:3 (kon.) | Chodov – Znojmo 11:5 (kon.)
Vítkovice – Sparta 6:2 (kon.) | Střešovice – Otrokovice 6:5 (po pr.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:2 (3:2, 0:0, 3:0)
ACEMA Sparta Praha
Neděle 19.11.2017, 17:30 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moravskoslezští střílí ještě jednu branku! Tentokrát Rýpar uviděl JANA ŠEBESTU, který dělá definitivní tečku za dnešním utkání.
     
    59:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým střílí gól pátou branku dnešního utkání a definitivně rozhoduje. Firda udržel míček na dvou protihráčích, poté uviděl JOSEFA RÝPARA, který jen poslal míček do prázdné branky.
     
    45:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým konečně zužitkoval svou převahu a dostává se do dvoubrankového vedení. Jastřembský poslal pas na ADAMA DELONGA, který dnes kompletuje hattrick. Je tedy ústřední postavou v dnešním utkání.
    Asistence: Jan Jastřembský
     
    19:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se přece jen dočkaly a v závěru první třetiny jdou do vedení! Tokoš vybídl ADAMA DELONGA, který se nemýlil a dnes zapsal druhou branku.
    Asistence: Martin Tokoš
     
    17:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moravskoslezští florbalisté se prosazují v přesilové hře a srovnávají stav utkání na 2:2! Začínáme tedy znovu od začátku. Vítkovický útočník našel TOMÁŠE SLADKÉHO, jenž z první překonal Beneše v brance!
    Asistence: Josef Rýpar
     
    13:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesto snižují Vítkovice na rozdíl jedné branky! Nejprve pálil Nehera, jehož střelu Beneš vyrazil. Poté se strhl urputný boj o míček, který se nakonec objevil u tyče, kde stál ADAM DELONG, jenž snížil náskok Sparty na jeden gól.
    Asistence: Martin Tokoš.
     
    11:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naopak, znovu se prosazuje hosté, kteří tak jdou do dvoubrankového vedení! LUKÁŠ UJHELYI měl míček na své holi, nerozpakoval se a vypálil. Jeho střela spadla přesně k tyči!
    Bez asistence.
     
    05:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává do vedení poté, co dostala k dispozici volný úder, který sehrála nádherně! Garčar se ujal exekuce a poslal míček na Marvánka, jenž našel ROBERTA KOŠIRA, který nádhernou střelou z první rozvlnil síťku vítkovického brankáře!
    Asistence: Jan Marvánek.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Delong, 18. Sladký (Rýpar), 20. Delong (Tokoš), 46. Delong (Jastřembský), 60. Rýpar (Firda), 60. Jan Šebesta (Rýpar) – 6. Košir (Marvánek), 12. Ujhelyi


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Hrubý, Firda, Sladký – Tokoš, Jan Šebesta, Vilím – Rýpar, Gál, Hájek – Bräuer, Hubálek, Delong – Besta.
    ACEMA Sparta Praha: Eckhardt (Mart. Beneš) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš – Ujhelyi, Zouzal, Kozdera – Košir, Jaroš, Svatoš – Kareš, Krejča, Pruner.

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko
    bahis siteleri