Pardubice – Liberec 6:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Bulldogs 6:3 (kon.) | Chodov – Znojmo 11:5 (kon.)
Vítkovice – Sparta 6:2 (kon.) | Střešovice – Otrokovice 6:5 (po pr.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:2 (3:2, 0:0, 3:0)
ACEMA Sparta Praha
Neděle 19.11.2017, 17:30 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moravskoslezští střílí ještě jednu branku! Tentokrát Rýpar uviděl JANA ŠEBESTU, který dělá definitivní tečku za dnešním utkání.
     
    59:39
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Jaroslav Jaroš – 2 minuty, Hrubost).
     
    59:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým střílí gól pátou branku dnešního utkání a definitivně rozhoduje. Firda udržel míček na dvou protihráčích, poté uviděl JOSEFA RÝPARA, který jen poslal míček do prázdné branky.
     
    50:51
    Beneš je opět na střídačce!
     
    47:00
    ACEMA měla možnost rozehrát standardní situaci z pozice, ze které už branku dala. Tentokrát Garčar jen popíchl míček na Košira, jehož dělovku Souček vyrazil.
     
    45:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým konečně zužitkoval svou převahu a dostává se do dvoubrankového vedení. Jastřembský poslal pas na ADAMA DELONGA, který dnes kompletuje hattrick. Je tedy ústřední postavou v dnešním utkání.
    Asistence: Jan Jastřembský
     
    36:04
    Zajímavá akce domácích, ale opět z toho není branka! Hájek hledal nabíhajícího Firdu, který v jasné gólovce trefil jen horní tyčku!
     
    32:29
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Ondřej Svatoš – 2 minuty, Sekání).
     
    24:57
    Neskutečnou tutovku promarnily Vítkovice! Delong zachytil špatnou rozehrávku, obešel si brankáře, ale už byl ve velkém úhlu na to, aby mohl zakončovat. Tak se rozhodl, že pošle míček zpět před branku, ale Sladký úplně prázdnou klec přestřelil!
     
    21:16
    Velká šance na druhé straně, kdy Vítkovice mohly jít do dvoubrankového vedení! Vilím se dostal do samostatného úniku, ale Beneš jeho pokus přečetl. Přesto ho vyrazil jen před sebe, kde se snažil dorážet jeden z domácích hráčů, ale ani ten neuspěl!
     
    19:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se přece jen dočkaly a v závěru první třetiny jdou do vedení! Tokoš vybídl ADAMA DELONGA, který se nemýlil a dnes zapsal druhou branku.
    Asistence: Martin Tokoš
     
    18:56
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Josef Rýpar – 2 minuty, Hrubost).
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Ondřej Svatoš – 2 minuty, Hrubost).
     
    17:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moravskoslezští florbalisté se prosazují v přesilové hře a srovnávají stav utkání na 2:2! Začínáme tedy znovu od začátku. Vítkovický útočník našel TOMÁŠE SLADKÉHO, jenž z první překonal Beneše v brance!
    Asistence: Josef Rýpar
     
    16:25
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (David Čermák – 2 minuty).
     
    15:16
    A domácí tým mohl z ničeho nic srovnat! Jenže Vilímova střela šla těsně vedle a další přihrávka na něj byla moc prudká, takže se míček od jeho hole jen odrazil mimo hřiště.
     
    13:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesto snižují Vítkovice na rozdíl jedné branky! Nejprve pálil Nehera, jehož střelu Beneš vyrazil. Poté se strhl urputný boj o míček, který se nakonec objevil u tyče, kde stál ADAM DELONG, jenž snížil náskok Sparty na jeden gól.
    Asistence: Martin Tokoš.
     
    11:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naopak, znovu se prosazuje hosté, kteří tak jdou do dvoubrankového vedení! LUKÁŠ UJHELYI měl míček na své holi, nerozpakoval se a vypálil. Jeho střela spadla přesně k tyči!
    Bez asistence.
     
    05:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává do vedení poté, co dostala k dispozici volný úder, který sehrála nádherně! Garčar se ujal exekuce a poslal míček na Marvánka, jenž našel ROBERTA KOŠIRA, který nádhernou střelou z první rozvlnil síťku vítkovického brankáře!
    Asistence: Jan Marvánek.
     
    05:33
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Petr Jankulár – 2 minuty, Sekání).
     
    04:16
    Velmi zajímavou kombinaci sehrály Vítkovice, kdy míček šel z hole na hůl. Na jejím konci stál Jastřembský, ovšem balonek z první netrefil!

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Delong, 18. Sladký (Rýpar), 20. Delong (Tokoš), 46. Delong (Jastřembský), 60. Rýpar (Firda), 60. Jan Šebesta (Rýpar) – 6. Košir (Marvánek), 12. Ujhelyi


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Hrubý, Firda, Sladký – Tokoš, Jan Šebesta, Vilím – Rýpar, Gál, Hájek – Bräuer, Hubálek, Delong – Besta.
    ACEMA Sparta Praha: Eckhardt (Mart. Beneš) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš – Ujhelyi, Zouzal, Kozdera – Košir, Jaroš, Svatoš – Kareš, Krejča, Pruner.

    Rozhodčí: Svrček, Waliczko
    bahis siteleri