Buffalo – Columbus 2:3 (kon.) | Toronto – Arizona 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 1:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:3 (3:4 po s.n.)
po s.n. (3:4)
San Jose Sharks
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)
Anaheim Ducks
Úterý 21.11.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antoine VERMETTE - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Autorem vítězné branky je ANTOINE VERMETTE.
    48:19 Joonas DONSKOI - 2:2
     
    48:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho domácí hokejisté nahazovali v přesilovce puky na branku, až se nakonec dočkali. První pokus O'Regana ještě nevyšel, ale napodruhé už kotouč spadl do sítě. Klíčovou roli znovu sehrál finský forvard JOONAS DONSKOI, jenž předvedl výbornou teč před zraky Reta Berry a vstřelil tak druhou branku v utkání. San Jose tedy po delší době dá více než jeden gól v utkání. Teď to bude zajímavá přetahovaná o body. Asistence: Tomáš Hertl, Daniel O'Regan.
    31:39 Rickard RAKELL - 1:2
     
    31:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté sice oslabení ubránili a vedli si v něm velmi dobře. Obrana Sharks plnila své úkoly a Martin Jones vytáhl několik povedených zákroků. Jenže sotva se vyloučený Kevin Labanc vrátil na led, utíká Anaheim do vedení. Nahozený kotouč z dálky za záda gólmana Žraloků dostrkal aktivní RICKARD RAKELL, jenž dnes poprvé dostává Kačery do vedení. Tady už ani Martin Jones neměl moc šanci. A tak na výsledek pro změnu musejí reagovat Sharks. Asistence: Corey Perry, Brandon Montour.
    20:45 Corey PERRY - 1:1
     
    20:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Také hostující útočníci jsou dnes velmi aktivní v předbrankovém prostoru a nyní se jim to vyplatilo. U levé tyče Martina Jonese zůstal úplně nehlídaný zkušený forvard COREY PERRY, který obdržel přihrávku na zlatém podnose od Montoura. Potom už Perry neměl sebemenší problém poslat kotouč po ledě do sítě, měl před sebou polovinu odkrytého zařízení. V tomto případě obrana Sharks svému brankáři vůbec nepomohla. Máme tedy vyrovnáno a drama pokračuje. Asistence: Brandon Montour, Rickard Rakell.
    03:31 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    03:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Také v minulém zápase dali San Jose Sharks velmi rychlý gól. Jenže s tím rozdílem, že jim ho rozhodčí pro dosažení rukou nemohli uznat. Dnes ale domácí zásah hned na startu úvodní periody platí a prosazuje se finský útočník JOONAS DONSKOI. Ten využil krásné Coutureho nahrávky v útočném pásmu. Unikal sám proti Berrovi, naznačil do bekhendu, stáhl kotouč do forhendu a následně ukázkově poslal mezi betony gólmana Anaheim Ducks. Žraloci jdou tedy do vedení a uvidíme, jak budou reagovat hosté. Asistence: Logan Couture.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Donskoi (Couture), 49. Donskoi (Hertl, O'Regan) – 21. Perry (Montour, Rakell), 32. Rakell (Perry, Montour), rozh. náj. Vermette

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Logan Couture (SJS)
    0:1   Corey Perry (ANA)
    2. série:
    0:1   Joe Pavelski (SJS)
    0:1   Rickard Rakell (ANA)
    3. série:
    1:1   Joonas Donskoi (SJS)
    1:1   Jakob Silfverberg (ANA)
    4. série:
    2:1   Brent Burns (SJS)
    2:2   Cam Fowler (ANA)
    5. série:
    2:2   Kevin Labanc (SJS)
    2:2   Kevin Roy (ANA)
    6. série:
    3:2   Tim Heed (SJS)
    3:3   Brandon Montour (ANA)
    7. série:
    3:3   Danny O'Regan (SJS)
    3:3   Logan Shaw (ANA)
    8. série:
    3:3   Chris Tierney (SJS)
    3:3   Josh Manson (ANA)
    9. série:
    3:3   Tomáš Hertl (SJS)
    3:4   Antoine Vermette (ANA)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Hertl – Hansen, Tierney, Bødker – Meier, O'Regan, J. Ward.
    Anaheim Ducks: Berra (Gibson) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Vatanen, Bieksa, Fowler – Rakell, D. Grant, Perry – Cogliano, Wagner, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Roy – Liambas, Rasmussen, L. Shaw.

    Rozhodčí: Luxmore, Hanson – Miller, Amell
    bahis siteleri