Buffalo – Columbus 2:3 (kon.) | Toronto – Arizona 1:4 (kon.) | Washington – Calgary 1:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:3 (kon.) | Minnesota – New Jersey 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:3 (3:4 po s.n.)
po s.n. (3:4)
San Jose Sharks
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)
Anaheim Ducks
Úterý 21.11.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antoine VERMETTE - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Autorem vítězné branky je ANTOINE VERMETTE.
     
    62:38
    Kevin Labanc převzal nahrávku od Tomáše Hertla a krásně zakončoval do horní poloviny klece. Ale Reto Berra ho výborně zastavil ramenem.
     
    57:03
    Timo Meier mohl klidně rozhodnout, ale po vhazování trefil ve vyložené šance pouze betony připraveného krajana Reta Berry.
     
    51:36
    Joe Thornton se zničehonic zjevil před Berrou. Moc mu nechybělo, aby procpal puk až za záda švýcarského brankáře.
    48:19 Joonas DONSKOI - 2:2
     
    48:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak dlouho domácí hokejisté nahazovali v přesilovce puky na branku, až se nakonec dočkali. První pokus O'Regana ještě nevyšel, ale napodruhé už kotouč spadl do sítě. Klíčovou roli znovu sehrál finský forvard JOONAS DONSKOI, jenž předvedl výbornou teč před zraky Reta Berry a vstřelil tak druhou branku v utkání. San Jose tedy po delší době dá více než jeden gól v utkání. Teď to bude zajímavá přetahovaná o body. Asistence: Tomáš Hertl, Daniel O'Regan.
     
    47:56
    O'Reagan nebezpečně střílel od modré čáry a Tomáš Hertl tečoval následně před berou. Oba pokusy ale dokázal Reto Berra vyrazit před sebe.
     
    47:47
    Třetí přesilovka San Jose Sharks po sobě, nyní je vyloučený Jakob Silfverberg za sekání. Pokud někdy mohou domácí vyrovnat, tak je to právě nyní.
     
    36:00
    Ještě před koncem prostředního dějství mají Sharks další dobrou možnost vyrovnat. Chris Wagners totiž od rozhodčích inkasuje menší trest za podražení a bude muset strávit dvě minuty za katrem.
     
    32:58
    Tomáš Hertl v další velké šanci. Tentokrát si český útočník vybruslil zpoza branky a zkusil Berru překonat po ledě. Jenže neuspěl, zakončení mu nevyšlo.
     
    31:59
    San Jose Sharks si ale zahrají přesilovku, hostující Josh Manson totiž musí jít odsedět dvě minuty za hákování.
    31:39 Rickard RAKELL - 1:2
     
    31:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté sice oslabení ubránili a vedli si v něm velmi dobře. Obrana Sharks plnila své úkoly a Martin Jones vytáhl několik povedených zákroků. Jenže sotva se vyloučený Kevin Labanc vrátil na led, utíká Anaheim do vedení. Nahozený kotouč z dálky za záda gólmana Žraloků dostrkal aktivní RICKARD RAKELL, jenž dnes poprvé dostává Kačery do vedení. Tady už ani Martin Jones neměl moc šanci. A tak na výsledek pro změnu musejí reagovat Sharks. Asistence: Corey Perry, Brandon Montour.
     
    29:48
    Po Vatanenově střele měl Jones co dělat, protože pak ještě přišla dorážka. Oba pokusy ovšem stačil brankář Sharks zastavit, za což sklízí ohlas publika.
     
    29:37
    Druhý trest v zápase a také tentokrát na straně domácího celku. Dvě minuty za hákování bude muset odpykat Kevin Labanc a Ducks tak mají šanci jít dnes poprvé do vedení.
    20:45 Corey PERRY - 1:1
     
    20:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Také hostující útočníci jsou dnes velmi aktivní v předbrankovém prostoru a nyní se jim to vyplatilo. U levé tyče Martina Jonese zůstal úplně nehlídaný zkušený forvard COREY PERRY, který obdržel přihrávku na zlatém podnose od Montoura. Potom už Perry neměl sebemenší problém poslat kotouč po ledě do sítě, měl před sebou polovinu odkrytého zařízení. V tomto případě obrana Sharks svému brankáři vůbec nepomohla. Máme tedy vyrovnáno a drama pokračuje. Asistence: Brandon Montour, Rickard Rakell.
     
    12:32
    Dnes poprvé se bude na jedné ze stran vylučovat. Dvě minuty za držení dostává obránce San Jose Justin Braun. A bude muset doufat, že Anaheim Ducks úvodní přesilovku nevyužijí.
     
    12:07
    Martin Jones zatím září. V tváří tvář proti němu sám zůstal Corey Perry, ale gólman San Jose si ho krásně vychutnal zákrokem lapačkou. Teď to musí útočníka Ducks hodně mrzet.
     
    10:13
    Další dlouhá pasáž, kdy se nepřerušuje a tentokrát nebezpečí na druhé straně hrací plochy. Martin Jones měl co dělat, aby pravým betonem vystrčil pryč poskakující kotouč, který na něj poslal jeden z útočníků Ducks.
    03:31 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    03:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Také v minulém zápase dali San Jose Sharks velmi rychlý gól. Jenže s tím rozdílem, že jim ho rozhodčí pro dosažení rukou nemohli uznat. Dnes ale domácí zásah hned na startu úvodní periody platí a prosazuje se finský útočník JOONAS DONSKOI. Ten využil krásné Coutureho nahrávky v útočném pásmu. Unikal sám proti Berrovi, naznačil do bekhendu, stáhl kotouč do forhendu a následně ukázkově poslal mezi betony gólmana Anaheim Ducks. Žraloci jdou tedy do vedení a uvidíme, jak budou reagovat hosté. Asistence: Logan Couture.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Donskoi (Couture), 49. Donskoi (Hertl, O'Regan) – 21. Perry (Montour, Rakell), 32. Rakell (Perry, Montour), rozh. náj. Vermette

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Logan Couture (SJS)
    0:1   Corey Perry (ANA)
    2. série:
    0:1   Joe Pavelski (SJS)
    0:1   Rickard Rakell (ANA)
    3. série:
    1:1   Joonas Donskoi (SJS)
    1:1   Jakob Silfverberg (ANA)
    4. série:
    2:1   Brent Burns (SJS)
    2:2   Cam Fowler (ANA)
    5. série:
    2:2   Kevin Labanc (SJS)
    2:2   Kevin Roy (ANA)
    6. série:
    3:2   Tim Heed (SJS)
    3:3   Brandon Montour (ANA)
    7. série:
    3:3   Danny O'Regan (SJS)
    3:3   Logan Shaw (ANA)
    8. série:
    3:3   Chris Tierney (SJS)
    3:3   Josh Manson (ANA)
    9. série:
    3:3   Tomáš Hertl (SJS)
    3:4   Antoine Vermette (ANA)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Hertl – Hansen, Tierney, Bødker – Meier, O'Regan, J. Ward.
    Anaheim Ducks: Berra (Gibson) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Vatanen, Bieksa, Fowler – Rakell, D. Grant, Perry – Cogliano, Wagner, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Roy – Liambas, Rasmussen, L. Shaw.

    Rozhodčí: Luxmore, Hanson – Miller, Amell
    bahis siteleri