Lipt. Mikuláš – Orange 20 3:2 (2:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Košice 5:3 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:5 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:3 (3:2, 2:1, 0:0)
HC Košice
sk Čtvrtek 23.11.2017, 17:30 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:53
    Košice dali gól!

    Znova je znížené. Okamžite po vyhranom buly vystrelil od modrej čiary BLAKE KESSEL a puk prešiel do siete za dezorientovaného Lassilu.
     
    29:57
    Banská Bystrica dala gól!

    Nádherná akcia domácich, hlavne kapitána Tomáša Surového, ktorý sa vedľa bránkoviska otočil a okamžite prihral na opačnú stranu modrého priestoru, kde JOSH BRITTAIN nastavil hokejku tak, že trafil nechytateľne do rohu brány.
     
    26:57
    Banská Bystrica dala gól!

    A dokonca je tu gól v oslabení, pretože MÁRIO LUNTER získal puk v strednom pásme, prešiel do samostatného nájazdu, položil si Škorvánka a backhandovým blafákom zvýšil skóre.
     
    12:59
    Košice dali gól!

    LADISLAV NAGY znižuje, ale domáci ako keby na chvíľu prestali hrať, pretože sa zdalo, že v útočnom pásme Banskej Bystrice mal byť pískaný faul. Rýchly protiútok ale skončil druhým presným zásahom v sieti Lassilu.
     
    07:04
    Košice dali gól!

    Hostia bleskovo využili presilovú hru, pretože nahodenie Šedivého od modrej perfektne do siete tečoval úplne voľný DAVID PACAN.
     
    04:49
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak to je úžasný hokej v podaní Banskej Bystrice! Jeden útok strieda druhý a Košičania nestíhajú brániť. Habal síce zakročil proti prvej strele Asselina, lenže puk ostal ležať pred prázdnou časťou brány, kde ho dorazil bez väčších problémov ERIC FAILLE.
     
    04:15
    Banská Bystrica dala gól!

    Skvelý začiatok od domácich je korunovaný ďalším presným zásahom. Z pravého kruhu na vhadzovanie vystrelil švihom TOMÁŠ SUROVÝ a puk prešiel až do siete cez Habala.
     
    02:31
    Banská Bystrica dala gól!

    Surový založil akciu vo vlastnom pásme, prihral puk do útočného na Asselina, ktorý prihrávkou medzi kruhmi našiel JOSHA BRITTAINA. Ten sa zbavil obrancu, cez ktorého vystrelil presne k žrdi.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 3. Brittain (Asselin, Surový), 5. Surový (Sedlák), 5. Faille (Asselin, Brittain), 27. Lunter, 30. Brittain (Surový, Asselin) – 8. Pacan (Šedivý, Suja), 13. Nagy (Šedivý), 38. Kessel (Hovorka)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka, Kubka, Brejčák, Sedlák, Mihalik, Grundling, Košecký – Lunter, Surový (C), Lamper – Bartánus (A), Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Brittain – Gabor, Češík, Belluš – Róth
    HC Košice: Habal (5. Škorvánek) – Dudáš, Šedivý, Kessel, Gernát, Pulli, Bača, Michalčin, Matejka – Hričina, Boltun, Nagy (C) – Kafka, Hovorka (A), Suja (A) – Klíma, Pacan, Koyš – Novotný, Vrábeľ, Petráš

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Tosenovjan, Kollár – Kramár

    Diváci: 2532
    bahis siteleri