Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:7 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 7:5 (kon.) | Nitra – Detva 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
7:5 (1:0, 4:4, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 24.11.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Poprad dal gól!
    A domáci tím definitívne pečatí svoje víťazstvo 13 sekúnd pred koncom stretnutia! JAMES MCDOWELL vytiahol puk z obranného pásma a z červenej čiary ho poslal žabkou vzduchom do brány!
    Asistencie: Daniel Brejčák, Samuel Mlynarovič.
     
    46:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a opäť sa priblížili na rozdiel jedného gólu! Hruškovu delovku od modrej čiary pohotovo tečoval spred Gavaliera ADAM ZBOŘIL!
    Asistencie: Milan Hruška, Jiří Cetkovský.
     
    43:34
    Poprad dal gól!
    Poprad napokon využíva presilovú hru. Svitana posunul na bránkovú čiaru Mlynarovičovi, ktorý krížnou prihrávkou našiel DANIELA BREJČÁKA a jeho strela z prvej skončila pod hornou tyčkou!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.
     
    37:09
    Poprad dal gól!
    Domáce mužstvo znovu získava vedenie! ANDREAS ŠTRAUCH zvolil nakorčuľovanie z pravej strany, pred bránkou premiešal a Romančíkovi to pekne strelil pod hornú žrď!
     
    35:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je vyrovnané, začína sa odznova! Varga individuálne prenikol pred bránku, vystrelil iba do Gavaliera. Následne dorážal Lantoši, no nepodarilo sa mu trafiť do prázdnej brány. Popradčania puk odstrelili iba na hokejku KAROLA PLAŠILA, ktorý spomedzi kruhov trafil do siete!
    Asistencie: Róbert Lantoši, Róbert Varga.
     
    32:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ďalší gól, tentokrát na opačnej strane! Šimun od zadného mantinel pekne vrátil puk pred bránku, kde bol pripravený KAREL PLAŠIL a z prvej vypálil pod hornú žrď!
    Asistencia: Eduard Šimun.
     
    31:21
    Poprad dal gól!
    S gólmi sa nám poriadne roztrhlo vrece. Štrauch prenechal puk pri mantineli Brejčákovi, ktorý pred bránkoviskom našiel voľného PATRIKA SVITANU a ten len z prvej doklepol puk do brány!
    Asistencie: Daniel Brejčák, Andreas Štrauch.
     
    30:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je opäť znížené. Jass vnikol do pásma po osi ihriska, posunul ho na ľavý kruh voľnému MAREKOVI DUBECOVI, ktorý vystrelil švihom a trafil sa naozaj dobre!
    Asistencia: Maris Jass.
     
    28:14
    Poprad dal gól!
    Poprad strieľa tretí gól! Brejčák vykorčuľoval od modrej čiary, bekhendom posunul pred bránku, kde bol PATRIK SVITANA a jeho jemné ťuknutie do puku smerovalo do siete!
    Asistencie: Daniel Brejčák, Samuel Mlynarovič.
     
    24:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia prichádzajú s rýchlou odpoveďou! Cetkovského prihrávku Jáchym vyrazil priamo k ŠTĚPÁNOVI NOVOTNÉMU medzi kruhy, ktorého následná strela švihom prešla popod Gavalierov betón!
    Asistencia: Jiří Cetkovský.
     
    24:19
    Poprad dal gól!
    Lichanec potiahol puk do pásma, vystrelil, no iba do súperových chráničov. K puku sa na ľavom kruhu dostal MATÚŠ PALOČKO a peknou strelou švihom prekonal Kováča po druhý raz!
    Asistencie: Peter Lichanec, Daniel Brejčák.
     
    16:45
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia vo vlastnom oslabení! Novák stratil puk na modrej čiare, prevzal si ho PETER LICHANEC, ktorý vyšprintoval smerom na bránku a spomedzi kruhov švihom trafil k ľavej žrdi!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 17. Lichanec, 25. Paločko (Lichanec, Brejčák), 29. Svitana (Brejčák, Mlynarovič), 32. Svitana (Brejčák, Štrauch), 38. Štrauch (TS), 44. Brejčák (Mlynarovič, Svitana), 60. McDowell (Brejčák, Mlynarovič) – 25. Novotný (Cetkovský), 31. Dubec (M. Jass), 33. Plašil (Šimun), 36. Plašil (Lantoši, Varga), 47. Zbořil (Hruška, Cetkovský)


    HK Poprad: Ivanov (6. Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, Fabian (C), Jáchym, Davydov, König, Ježek, Dinda – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Buc, Heizer, R. Rapáč – Bondra, Vartovník, Abdul – Kroták, Lichanec, Paločko
    HC MIKRON Nové Zámky: Kováč (32. Romančík) – Salija (A), M. Jass, Plašil, Novák, Hruška, Šimek, Trška – Cetkovský (C), Novotný (A), Zbořil – K. Jass, Škoda, Štumpf – Lantoši, Šimun, Varga – Dubec, Rehák, Fábry

    Rozhodčí: Novák, Lokšík – Výleta, Gavalier

    Diváci: 1 118
    bahis siteleri