Sparta – Chodov 2:7 (kon.) | Bulldogs – Znojmo 9:3 (kon.) | Střešovice – Liberec 7:6 (po pr.)
po prodl.
PSN Tatran Střešovice
7:6 (1:2, 3:3, 2:1 - 1:0)
FBC Liberec
Neděle 26.11.2017, 18:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Livesport Superliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    61:55 Petr BRAUTFERGER - 7:6
     
    61:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    A Střešovice rozhodují zápas nádhernou akcí, které se zúčastnili všichni čtyři hráči v poli a míček šel z hole na hůl. Nádhernou krosovou přihrávku získal PETR BRAUTFERGER a na něj už jen zívala prázdná brána.
    Asistence: Jakub Slavík.
    49:51 Adam TLAPÁK - 6:6
     
    49:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Tatran dnes podruhé srovnává stav, ale je otázkou, jak dlouho ukazatel skóre bude nerozhodný. ADAM TLAPÁK se nerozpakoval a vypálil, na jeho střelu nedokázal liberecký brankář reagovat.
    Asistence: Martin Mühlfait.
    46:00 Jan KOLÍSKO - 5:6
     
    46:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice se prosazují v oslabení! Liberečtí absolutně nezvládli defenzivní činnost a domácí tým utekl do přečíslení dva na jednoho. Meliš poslal míček křižnou přihrávkou na JAKUBA KOLÍSKA, který pálil od odkryté sítě.
    Asistence: Milan Meliš.
    40:18 Radek VALEŠ - 4:6
     
    40:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Z kterého nakonec vidíme další branku v podání Liberce! Marek poslal přihrávku na RADKA VALEŠE, jenže se nerozpakoval, vypálil a Severočeši zase vedou o dva góly!
    Asistence: Tomáš Marek.
    38:31 Jakub ŠVEJKOVSKÝ - 4:5
     
    38:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže Severočeši dnes hrají opravdu skvěle a jdou znovu do vedení, i když je nutno dodat, že toto je šťastná branka. JAKUB ŠVEJKOVSKÝ si totiž srazil střelu bekhendem do vlastní sítě.
    38:18 Tomáš SVAČINKA - 4:4
     
    38:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jenže uběhlo pár vteřin a Střešovice znovu srovnávají. Nechtějí jít do kabin s jednobrankovým mankem. Po přihrávce Kolíska se prosadil TOMÁŠ SVAČINKA.
    Asistence: Jiří Kolísko.
    37:53 Jakub PROCHÁZKA - 3:4
     
    37:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši jdou opět do vedení! To se jim daří těsně před koncem druhé třetiny. Hiadlovský pálil, ale netrefil branku, nýbrž jen zadní mantinel. Od toho se míček dostal na hůl JAKUBA PROCHÁZKY, jenž střílí druhou branku v dnešním utkání.
    Asistence: Dominik Hiadlovský.
    32:40 Milan MELIŠ - 3:3
     
    32:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    To si vzal na starosti MILAN MELIŠ, který rozpohyboval brankáře a chladnokrevně zasunul míček do horní části branky. Janota byl bez šance.
    27:28 Petr BRAUTFERGER - 2:3
     
    27:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    A snížení opravdu přichází, přestože domácí tým nehrál přesilovou hru vůbec dobře. Jenže Liberec má úspěšnost oslabení velice nízkou, jen 33%. teď už víme proč. Vítovcovu střelu ještě Janota vyrazil, ale na hranici brankoviště byl PETR BRAUTFERGER, jenž dostal míček do sítě.
    Asistence: Ondřej Vítovec.
    22:35 Jakub PROCHÁZKA - 1:3
     
    22:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Góóóól! Neskutečné, jelikož hosté mají znovu dvoubrankový náskok! Po písknutí rozhodčího rozehrával Liberec a byl tak rychlý, že se dostal do přečíslení dva na jednoho. To hosté vyřešili, jak nejlépe mohli a JAKUB PROCHÁZKA měl snadnou úlohu.
    Asistence: Prokop Ferdan
    10:56 Jan SVOBODA - 1:2
     
    10:56
    Tatran právě vstřelil branku!
    Už je to jen o gól! Domácí tým se začínal probouzet po hrůzostrašném začátku a je za to odměněn! Vítovec poslal míček na JANA SVOBODU, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
    Asistence: Ondřej Vítovec.
    03:35 Daniel KROUPA - 0:2
     
    03:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok, který končí další brankou v síti Tartanu! To je snový začátek pro Liberec. Valeš poslal míček na DANIELA KROUPU, jenž ho do branky dostrkal.
    Asistence: Radek Valeš.
    00:32 Prokop FERDAN - 0:1
     
    00:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Liberec jde po pár vteřinách do vedení! Takto si to domácí tým jistě nepředstavoval, jelikož inkasoval, aniž by si sáhl na míček. PROKOP FERDAN bojoval o šanci, dostal se k míčku a skóroval k tyči!
    Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Svoboda (Vítovec), 28. Brautferger (Vítovec), 33. Meliš (TS), 39. Svačinka (Jiř. Kolísko), 46. Ja. Kolísko (Meliš), 50. Tlapák (Mühlfait), 62. Brautferger (Slavík) – 1. Ferdan, 4. Kroupa (Valeš), 23. Procházka (Ferdan), 38. Procházka (Hiadlovský), 39. Švejkovský (vla.), 41. Valeš (Marek)


    PSN Tatran Střešovice: Mich. Rebro (Kafka) – Tlapák, Švejkovský, Svačinka, Mühlfait, Ja. Kolísko, Vítovec – Nehila, Jiř. Kolísko, Slavík – Sládeček, Jak. Kolísko, Meliš – Svoboda, Gašparík, Váňa – Sádlo, Brautferger.
    FBC Liberec: Janota (Vaníček) – Bitman, Veselý, Strobach – Kopecký, Procházka, Valeš – Salát, Hůza, Marek – Ferdan, Šoltys, Kořínek – Hiadlovský, Hrůza, Balatka – Kroupa.

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora
    bahis siteleri