Sparta – Chodov 2:7 (kon.) | Bulldogs – Znojmo 9:3 (kon.) | Střešovice – Liberec 7:6 (po pr.)
konec
Bulldogs Brno
9:3 (1:0, 6:2, 2:1)
TJ Znojmo LAUFEN CZ
Neděle 26.11.2017, 17:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:04
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    VÁCLAV ČERNOCH pečetí svůj hattrick trefou do opuštěné klece! Náskok domácích navíc vzrostl už na šest gólů. Asistence: Petr Kadlec.
     
    57:20
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    JAN NOVOTNÝ uklízí míček do úplně prázdné svatyně hostů a pojišťuje přesvědčivé vedení. Bez asistence.
     
    48:41
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ KUCHARIČ využil rychlé výměny míčku s Martinem Šindelářem a po skvěle rozehrané standardní situaci slaví snižující trefu. Asistence: Martin Šindelář.
     
    38:16
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Okamžitě po buly si udělal místo vedle postranního mantinelu PETR ČIHAL, jenž prohodil míček trochu nečekaně kolem bližší tyče za Mazánkova záda. Asistence: Martin Šindelář.
     
    38:12
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Dobře rozběhnutý David Sládeček nakonec našel VÁCLAVA ČERNOCHA, který se trefil ukázkově z pohotové otočky. Asistence: David Sládeček.
     
    35:52
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Další slepená trefa Brna. VÁCLAV ČERNOCH předvedl bleskurychlý sprint hřištěm a před opuštěným brankářem Znojma uplatnil ledově klidný výstřel. Asistence: Petr Kadlec.
     
    35:16
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Jiří Bauer vlétl mezi několik soupeřů, které obešel i s míčkem na holi. Přestože to už vypadalo, že jej přece jen nedokáže udržet, přišla nahrávka na PETRA KOLÁČNÉHO a okamžité zakončení. Asistence: Jiří Bauer.
     
    31:49
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    DAVID KUČERA využil neúspěšné úderné kombinace na straně protivníka a vzal si míček. S ním se prokličkoval až do brněnského brankoviště, kde posunul střelu po zemi do volného místečka. Asistence: Jakub Martinek.
     
    25:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Druhá třetina mluví jasně ve prospěch domácího týmu! Brňané se prosadili v souboji o míček a JOSEF ŽIŽKA se trefil z relativně velké vzdálenosti pod horní tyč. Bez asistence.
     
    24:19
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    JOSEF ŽIŽKA doklepává odražený míček po nepodařeném zásahu Skácelíka a s naprostou přesností usměrňuje ránu do prázdné sítě. Asistence: Petr Kadlec.
     
    23:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Krátká výměna a LUDĚK ONDRÁČEK navyšuje vedení svého celku! Klíčem ke zdaru brněnské šance se stala nepřesnost v postavení hostující obrany. Asistence: Jiří Bauer.
     
    15:51
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Volný úder před znojemským brankovištěm se nakonec ukázal jako velmi nebezpečná akce! Jiří Juhaňák posunul míček vedle sebe pro JIŘÍHO BAUERA, jenž procpal míček shlukem těl. Asistence: Jiří Juhaňák.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Bauer (Juhaňák), 24. Ondráček (Bauer), 25. Žižka (Kadlec), 26. Žižka, 36. Koláčný (Bauer), 36. Černoch (Kadlec), 39. Černoch (Sládeček), 58. Novotný, 60. Černoch (Kadlec) – 32. Kučera (Martínek), 39. Číhal (Šindelář), 49. Kucharič (Šindelář)


    Bulldogs Brno: Mazánek (Kuhn) – Nonn, Sládeček, Žižka, Kladivo, Galuszka, Bauer – Grlický, Juhaňák, Jurševskis – Kadlec, Koláčný, Mráz – Novotný, Ondráček, Černoch.
    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Skácelík (Hándl) – Rada, Procházka, Horák, Virgl, Martínek, Daberger – Salava, Palát, Číhal – Sláma, Dvořák, Juříček – Procházka, Kučera, Kriš – Šindelář, Kucharič, Krejčíř.

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 482
    bahis siteleri