Brighton – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Leicester – Tottenham 2:1 (kon.) | Watford – Manchester Utd. 2:4 (kon.)
West Brom – Newcastle 2:2 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
2:2 (1:0)
Newcastle United
Úterý 28.11.2017, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (22:55:03)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
     
    Jestli někdo očekával tuhou a defenzivní bitvu dvou celků ze spodní poloviny tabulky, pak se šeredně zmýlil. Protože druhý poločas nabídl opravdu spoustu zajímavých situací. Domácí vedli v 56. minutě už 2:0, ale hosté nakonec dokázali vyrovnat. Ve finále je konečný výsledek jednoznačně spravedlivou záležitostí.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Grzegorz Krychowiak se jal exekuce tohoto přímého volného kopu, ale balón nasměroval pouze do připravené zdi. Do konce nastavení zbývá už jen minutka a půl.
     
    90+2
    Hal Robson-Kanu se prodral středem pole, vydal se na takový útočný výlet a vybojoval dobrou standardku. Že by poslední možnost pro domácí tým, jak urvat vítězství na svou stranu? Uvidíme...
     
    90+1
    I nadále jsou hosté do míče a mačkají svého protivníka ve vlastní šťávě! Ritchie má pořád sil dostatek, teď jeho centr odvrátil do bezpečí Ahmed Hegazy.
     
    90
    Nastavovat ke druhému poločasu se budou čtyři minuty.
     
    89
    Jonjo Shelvey vyslal dlouhou kolmici za obranu na nabíhajícího si DeAndreho Yedlina! Jenže ten se nakonec ocitl v těsném ofsajdu. Každopádně dobrý náznak šance ze strany Newcastlu.
     
    87
    Jonjo Shelvey odcentroval do šestnáctky, jako náhradník je docela aktivní. Newcastle je jako u vytržení. Opravdu cítí velkou šanci, jak ještě urvat všechny tři body na svou stranu.
     
    86
    Hosté jsou hodně při chuti a vybojovali další rohový kop. Za brankou je navíc hecuje velký dav fanoušků. Domácí prožívají opravdu hodně krušné chvíle. Naštěstí další centr Matta Ritchieho nebyl úspěšný.
     
    84
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Sam Field, přichází Grzegorz Krychowiak.
    83. Jonny EVANS vlastní - 2:2
     
    83
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Hodně nešťastný moment pro domácí celek. Matt Ritchie rozehrál přímý volný kop zprava prudkou střelou do šestnáctky, odkud se míč odrazil od levého stehna JONNYHO EVANSE přímo do sítě. Smolný vlastňák pro tohoto chlapíka. Bez asistence.
     
    81
    James McClean byl sotva na hřišti minutu a už zavinil faul těsně u vápna na pravé straně. Tohle bude dobrá situace pro Newcastle. DeAndre Yedlin byl domácím náhradníkem podražený...
     
    80
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Kieran Gibbs, přichází James McClean.
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Isaac Hayden, přichází Jonjo Shelvey.
     
    79
    Foster nyní musel být mezi třemi tyčemi připravený. Z otočky na něj totiž vypálil velmi slušně Ayoze Pérez, nicméně mířil pouze do míst, kde byl připravený domácí gólman. Každopádně to byla zajímavá jedovka španělského útočníka.
     
    77
    Hal Robson-Kanu je nyní ošetřován poté, co se zahákl o nohu jednoho z protihráčů. Zatím tenhle chlapík odvádí výtečnou práci. Měl by i nakonec tohle utkání dohrát, z hrací plochy odchází po svých.
     
    76
    Ritchie se snažil hlavičkovat po centru od Mikela Meriny, ale nebyl úspěšný. Tahle střela nemohla Fostera výrazněji ohrozit.

    Patrik Sandev

    Branky: 45+1. Robson-Kanu (Gibbs), 56. Field (Phillips) – 59. Clark (Ritchie), 83. J. Evans (vla.)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Hegazy, J. Evans, Gibbs (80. McClean) – Phillips, Livermore, Barry (67. Yacob), Field (84. Krychowiak) – Robson-Kanu, Rondón.
    Náhradníci: Myhill – Yacob, McClean, Burke, Jay Rodriguez, Krychowiak, McAuley.

    Newcastle United: Darlow – Yedlin, Lejeune, Clark, Mbemba – Hayden (80. Shelvey), Merino – Jacob Murphy (64. Aarons), Ayoze Pérez, Ritchie – Joselu (73. A. Mitrović).
    Náhradníci: Elliot – Shelvey, Gayle, Diamé, Aarons, Manquillo, A. Mitrović.

    Rozhodčí: Probert – Garratt, Cook
    bahis siteleri